ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Πρεπει να βγαλεις μια φωτο του voyager νυχτα με σβηστα τα φωτα........ τι ώρες λείπεις από κει? ;D Έχω δεί άπειρες ανατολές ηλίου και ούτε που το κατάλαβα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Ναι... :o :( :o :( :o :( :o :( :o :( :o :( Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Πες μου πιο custom μοντελο εχεις αγορασει για να αρχισω τις καμψεις....ΤΕΛΟΣ !!!!! Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Ε ρε φτώχιες.... ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Πες μου πιο custom μοντελο εχεις αγορασει για να αρχισω τις καμψεις ;D ;D Είναι mahogany με φωτισμό lunar, με ένα εσωτερικό customization, έχει internal filter glide. Όταν το παρήγγειλα στα γενέθλια μου φέτος (04/07), τα Voyagers δεν είχαν internal filter glide, τώρα έρχεται ως standard σε όλα τα Voyagers. Ήρθε 10/09. Ε ρε φτώχιες.... Αυτό το καλοκαίρι δεν ήταν ιδιαίτερα ωραίο, την θάλασσα την έβλεπα μόνο από φυλλάδια. Να μην μιλήσω για τους 2 μήνες που μου φάνηκαν αιώνες. Αλλά κάθε φορά που το ανοίγω, ή που απλά το βλέπω, καταλαβαίνω γιατί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Απλα,πανεμορφο. Ειμουν πολλες φορες στο παρελθον ετοιμος να το αγορασω αλλα στο τελος ....... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Οοουυυααα Βαρβαρε neeq Τι εκανες στο jen :o :o :o Mηπως το δινεις? ;D ;D ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 πολύ όμορφο synth ourdarkness,το moog. αν και το βλέπω πιο πολύ σαν έπιπλο ( ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Οοουυυααα Βαρβαρε neeq Τι εκανες στο jen :o :o :o Mηπως το δινεις? ;D ;D ;D Επειδή δε θέλω να το δώσω....είναι αυτό που μου δίδαξε τα lfo κλπ, μόνο με 300 και βάλε το δίνω...εξωφρενική τιμή το ξέρω για ένα τόσο περιορισμένο και μετρίου ήχου synth....αλλά πραγματικά δε θέλω να το δώσω...Εννοείται δεν αξίζει τόσο αντικειμενικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά η κονσόλα που δίνω είναι αυτή η ίδια που φαίνεται στου neeq τα πλήκτρα... Neeq πες ρε δεν είναι και γαμώ...?? Να δώ που θα βάλεις όλο τα καλωδιομάνι μετά που την δόσω.... Sorry για τον άσχετο του Post αλλα δεν ήξερα πως να ανεβάσω photos.... http://www.noiz.gr/index.php?topic=151521.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση