Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Τί θα γινόταν αν παίρναμε όλοι τα πλήκτρα μας και τα στήναμε σε έναν χώρο και τα συνδέαμε με Midi patch bays, κονσόλες κ.λ.π. και τα φτιάχναμε ένα στούντιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Τί θα γινόταν αν παίρναμε όλοι τα πλήκτρα μας και τα στήναμε σε έναν χώρο και τα συνδέαμε με Midi patch bays, κονσόλες κ.λ.π. και τα φτιάχναμε ένα στούντιο? ...θα έπεφταν οι ασφάλειες του ρεύματος... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Τί θα γινόταν αν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Τί θα γινόταν αν παίρναμε όλοι τα πλήκτρα μας και τα στήναμε σε έναν χώρο και τα συνδέαμε με Midi patch bays, κονσόλες κ.λ.π. και τα φτιάχναμε ένα στούντιο? Θα σας έβαζα ιό και θα παίζανε αποκλειστικά όλα τα synth σκυλοφωνές από Triton σε Αράβικη κλίμακα! :P 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 To δικό σου είναι. Με τον αριθμό 2. ;D Ε δεν κυκλοφορουν και πολλά απο δαύτο ;D Μια μπακατέλα πούλησε η ΥΑΜΑΗΑ στην Ελλαδα και από τοτε την ξεφορτώνεστε ο ένας στον αλλον ;D (εντελώς στην πλακα ετσι? μην αρχιζετε :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Ε δεν κυκλοφορουν και πολλά απο δαύτο ;D Μια μπακατέλα πούλησε η ΥΑΜΑΗΑ στην Ελλαδα και από τοτε την ξεφορτώνεστε ο ένας στον αλλον ;D E οχι και μια. Δυο πουλησε, και τις δυο τις αγορασα εγω. 8) Αν και δεν ξερω αν τα δικα μου ΜΟ6 πιανονται στο μετρημα γιατι τα αγορασα απο το Music Store της Γερμανιας. :P Παντως αν εχει οντως ενα απ'τα δικα μου θα ειναι κουφο. Ηδη τα κουφα αρχισαν απο χτες οταν φτιαχνοντας τη δισκοθηκη μου ανεσυρα κατω απο μια σκονισμενη στοιβα απο CD τις αποδειξεις των ΜΟ6 απο το Music Store! Και μετα απο μερικες ωρες ειδα και το ποστ του Κωστα. Τωρα αν οντως εχει αγορασει κι ενα απο τα δικα μου MO6 τι να πω? Twilight Zone... ??? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Επιστρεφει σιγα σιγα πίσω. Απο αγαπη? Για εκδίκηση? Ποιος ξερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Επιστρεφει σιγα σιγα πίσω.Θα βρει την πορτα μου κλειστη. Το MOXF μου το ξεκαθαρισε: "ή αυτο ή εγω". ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Πλακα κανεις...?... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Ελα Bill, πες μας τωρα οτι εσυ αγορασες το ΜΟ6 Νο1 για να πηδηξουμε ολοι μαζι απο τον 5ο... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση