Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 699
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μεγεια την γωνια. 8) Αποπνεει μια vintag-ιλα (Korg M1) συνδυαζοντας την με την συγχρονη αισθητικη (laptop) και το αρχαιοελληνικο καλλος (ημερολογιο στον τοιχο). meditate.gif Το 88ρι ειναι το GEM SK88 synth/arranger. Βγαλε και μια φωτο με αναμμενα τα μηχανηματα ωρε Αχταρμα.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ο λαός ζήτησε φωτό με τα μηχανήματα σε λειτουργία οπότε την καταθέτω. Αν και δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα η κάμερα με την οποία τραβήχτηκε η φωτό.

Το 88αρι είναι το GEM SK880 το οποίο είναι απλώς...θηρίο. Να φανταστεί κάποιος ένα ολοκληρωμένο arranger, ολοκληρωμένο synthesizer, ολοκληρωμένο Midi sequencer, πολύ δυνατό controller και δυνατό sampler με πολλές δυνατότητες συνδεσμολογίας και κλαβιέ fatar...Λουκουμάκι λέμε  ;D

myCorner_Studio_light.thumb.jpg.f34433ccf0bee25bda63c13aac226fdc.jpg

ο λαος ζηταει και performance.

Εχω παραπονο απο τους πληκτράδες, εγω εχω κανει καποιες αναρτησεις παιζοντας πληκτρα στο section των κλιπ.

Eπειδη γνωριζω πολλους απο εσας και προσωπικα και την παρούσα φαση με περνατε ερμηνευτικα και ειστε αστερια στο performance, το γνωρίζω (καποτε σας παταγα όλους, ειμαι σιγουρος ΜΟΥΧΑΧΧΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αλλα τα τελευταια  χρονια δεν ειμαι και τοσο ενεργος παικτικα )

εχω παραπονο λοιπον που δεν βαζετε κανα performance σας με τον εξοπλισμο , να τραβηξετε ενα βιντεακι.

Οχι για επιδειξη, αλλα γιατι ειναι όμορφο και μας φερνει πιο κοντα..... λολ

Μαλιστα επειδη ετοιμαζω ενα performance του chariots of fire σε διασκευη δικη μου στα clips να το βαλω με βιντεο, αποφασισα μολις τωρα να εκβιασω οτι δεν θα το ποσταρω αν δεν δω τουλαχιστο ενα μελος-πληκτρα να κανει κατι αντιστοιχο.

Ας μην ειναι και τελειο, μεταξυ μας καταλαβαινουμε, δεν ειναι αναγκη να πιεζομαστε , για την καλη διαδικτιακοδιαδραστικη παρεα ομως ειναι ομορφο.

Και εγω στο επομενο που θα βαλω θα το παρω ενα take και ας κανω και κανα λαθακι λογω του περιορισμενου χρονου, θα μας φαει η τελειότητα πια?

μμμμμ μουαγγκρρρρ!!!

Καντε εναν κοπο καποια στιγμη.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ωραιος. 8) Και η τροχηλατη καρεκλιτσα βλεπω ala Vangelis στο Mythodea live. :P Ή ειναι συμπτωση?

Πρόκειται περί συμπτώσεως. Είχε τέτοια καρέκλα ο Βαγγέλης στο λάιβ της Μυθωδίας; Βασικά η καρέκλα είναι πολύ παλαιότερη από οτιδήποτε άλλο φαίνεται στην φωτό.

ο λαος ζηταει και performance.

εχω παραπονο λοιπον που δεν βαζετε κανα performance σας με τον εξοπλισμο , να τραβηξετε ενα βιντεακι.

Οχι για επιδειξη, αλλα γιατι ειναι όμορφο και μας φερνει πιο κοντα..... λολ

Μαλιστα επειδη ετοιμαζω ενα performance του chariots of fire σε διασκευη δικη μου στα clips να το βαλω με βιντεο, αποφασισα μολις τωρα να εκβιασω οτι δεν θα το ποσταρω αν δεν δω τουλαχιστο ενα μελος-πληκτρα να κανει κατι αντιστοιχο.

Έχω κάποια παλιά performances στο εσύΣωλήνα με το yamaha Psr 2100 το οποίο δεν το έχω πιά. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις εάν θέλεις, το κανάλι μου λέγεται FATARATA PATSIKARI, παρεπιπτόντως αυτό είναι το όνομα ενός κομματιού μου το οποίο θα μπεί στο άλμπουμ το οποίο ετοιμάζω και θα κυκλοφορήσω (κάποτε) σε ψηφιακή και μόνο, μορφή και σκοπεύω με την κυκλοφορία του να ξεκινήσω σταθερές εγγραφές βίντεο με performances του σετ απ μου, σε διάσημα κομμάτια αλλά και κάποια από τα δικά μου. Μέχρι τότε, ποιός ζεί ποιός πεθαίνει. ;D

Είχε τέτοια καρέκλα ο Βαγγέλης στο λάιβ της Μυθωδίας;

Ναι, ειχε μια παρομοια, και μολις ειδα την δικια σου την θυμηθηκα. :P

image.png

image.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου