Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 699
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

οχι, το αντιθετο γιατι υπηρξε και μερος του κοινου μου, αλλα οι λογοι ηταν προσωπικοι.

. Με ειχε κουρασει και λογω του φορτου της κυριας εργασιας η διαδικασια

του φορτωνε τα πληκτρα, φαε μια ωρα να πας στην προβα και να στηθεις, να παρκαρεις κλπ, δυο ωρες η προβα, μιση ωρα κουβεντα, μια ωρα πισω σπιτι , δυο φορες την εβδομαδα για να κανεις 2-3 live το μηνα. Και παλια διναν και τα λεφτα, τουλαχιστο οπου εχω παιξει εγω παιρναμε καλο χαρτζηλικι

Τωρα ακουω ολο για προβληματα, δεν πληρωνουν, σε πανε με τον κοσμο, απροσωπα λαϊβαδικα, ειχα παει και εγω μια φορα σε ενα κατω απο τη γεφυρα να παιξουμε . Ξενερωμα.

Τουλαχιστο ετσι οπως το δουλευα εγω το συστημα και το εκανα αρκετα χρονια, μικροτερος το διασκεδαζα,

Μετα ολο ροκ διασκευες , διασκευες, διασκευες. μικρος που ημουν ειχε challenge , τωρα δεν με γεμιζει.

Τι αλλες επιλογες εχω?

Να παιξω σε πιο επαγγελματικη φαση, δεν εχω λογο, δεν ζω απο αυτο.

Η αληθεια ειναι οτι για εντεχνα και λαϊκα σχηματα ζητάνε πληκτράδες, αλλα π.χ. σε ενα απαιτητικο προγραμμα που χρειαζεται να εισαι ενημερωμενος και να συμμετεχεις σε πολυωρες προβες και να μελετας για να εισαι σε φορμα, θα πρεπει να μην εχω αλλη δουλεια και να κανω μονο αυτο, τουλαχιστο για να το αντεξω εγω, γιατι εχω φιλους που το συνδυαζουν και αντεχουν, ειναι και θεμα ανθρωπου.

Το ερασιτεχνικο εχει την αξία του, αλλα το βαρεθηκα.

Αμα ασχολουμαι ολη μερα με δουλειες και παραδουλειές θα αμελησω αλλα πραγματα, π.χ.την επαφη με το γιο μου και να πεις οτι απο την μουσικη επαγγελματικα μπορεις να γινεις πλουσιος?

Ναι και όχι, αλλα τελευταια με οσους συζηταω στο μουσικο κυκλο που έχω δεν ειναι ευχαριστημενοι που ζουν απο τη μουσικη πολλοι την συνδυαζουν η και την παρατανε τελειως.

Ενα μικρο διαστημα επαιζα χωρις γκρουπ, μονος με τραγουδιστη και τραγουδιστρια σε ενα μαγαζακι, παλι διαδικασια ηταν.

Μετα παντρευτηκα, αλλαξα σπιτι, ηρθε το παιδι, δουλειες, τσακωμοι, νευρα, χωρισμοι, επανασυνδεσεις, διαστασεις.

Αντε μωρε.

Με φορτωσαν φορους και ακριβεια.

Ο καθενας σταματαει κατι για καποιο λόγο

Αλλα δεν το παραταει, το εκφραζει με αλλον τροπο.

Ιδιατερα στη μουσικη που εχει τοσους δρομους

Παλι παραλληρησα και περιαυτολόγησα , συγνωμη ρε παιδια, καμμια φορα παρασυρομαι αλλα το κανω καλοπροαίρετα.

Θα μου πεις ρε φιλε, μια πλακατζιδικη ερωτηση εκανα και αρχισες τον αυτοβιογραφικο σου μονολογο λες και δινουμε μία για σενα.

Λες και μας ενδιαφερουν ολα αυτα τα πεσιμιστικα εσωψυχα σου.

Μπορεις να πεις και το αλλο

Θα επρεπε να ντρεπεσαι που αποκαλεις τον εαυτό σου μουσικό, ετσι οπως σκέφτεσαι.

Εχεις δικιο , ειμαι ενα τιποτα.

Αναρωτιέμαι καμμια φορά αν τελικά έχω θέση εδω

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι, το αντιθετο γιατι υπηρξε και μερος του κοινου μου, αλλα οι λογοι ηταν προσωπικοι.

. Με ειχε κουρασει και λογω του φορτου της κυριας εργασιας η διαδικασια

του φορτωνε τα πληκτρα, φαε μια ωρα να πας στην προβα και να στηθεις, να παρκαρεις κλπ, δυο ωρες η προβα, μιση ωρα κουβεντα, μια ωρα πισω σπιτι , δυο φορες την εβδομαδα για να κανεις 2-3 live το μηνα. Και παλια διναν και τα λεφτα, τουλαχιστο οπου εχω παιξει εγω παιρναμε καλο χαρτζηλικι

Τωρα ακουω ολο για προβληματα, δεν πληρωνουν, σε πανε με τον κοσμο, απροσωπα λαϊβαδικα, ειχα παει και εγω μια φορα σε ενα κατω απο τη γεφυρα να παιξουμε . Ξενερωμα.

Τουλαχιστο ετσι οπως το δουλευα εγω το συστημα και το εκανα αρκετα χρονια, μικροτερος το διασκεδαζα,

Μετα ολο ροκ διασκευες , διασκευες, διασκευες. μικρος που ημουν ειχε challenge , τωρα δεν με γεμιζει.

Τι αλλες επιλογες εχω?

Να παιξω σε πιο επαγγελματικη φαση, δεν εχω λογο, δεν ζω απο αυτο.

Η αληθεια ειναι οτι για εντεχνα και λαϊκα σχηματα ζητάνε πληκτράδες, αλλα π.χ. σε ενα απαιτητικο προγραμμα που χρειαζεται να εισαι ενημερωμενος και να συμμετεχεις σε πολυωρες προβες και να μελετας για να εισαι σε φορμα, θα πρεπει να μην εχω αλλη δουλεια και να κανω μονο αυτο, τουλαχιστο για να το αντεξω εγω, γιατι εχω φιλους που το συνδυαζουν και αντεχουν, ειναι και θεμα ανθρωπου.

Το ερασιτεχνικο εχει την αξία του, αλλα το βαρεθηκα.

Αμα ασχολουμαι ολη μερα με δουλειες και παραδουλειές θα αμελησω αλλα πραγματα, π.χ.την επαφη με το γιο μου και να πεις οτι απο την μουσικη επαγγελματικα μπορεις να γινεις πλουσιος?

Ναι και όχι, αλλα τελευταια με οσους συζηταω στο μουσικο κυκλο που έχω δεν ειναι ευχαριστημενοι που ζουν απο τη μουσικη πολλοι την συνδυαζουν η και την παρατανε τελειως.

Ενα μικρο διαστημα επαιζα χωρις γκρουπ, μονος με τραγουδιστη και τραγουδιστρια σε ενα μαγαζακι, παλι διαδικασια ηταν.

Μετα παντρευτηκα, αλλαξα σπιτι, ηρθε το παιδι, δουλειες, τσακωμοι, νευρα, χωρισμοι, επανασυνδεσεις, διαστασεις.

Αντε μωρε.

Με φορτωσαν φορους και ακριβεια.

Ο καθενας σταματαει κατι για καποιο λόγο

Αλλα δεν το παραταει, το εκφραζει με αλλον τροπο.

Ιδιατερα στη μουσικη που εχει τοσους δρομους

Παλι παραλληρησα και περιαυτολόγησα , συγνωμη ρε παιδια, καμμια φορα παρασυρομαι αλλα το κανω καλοπροαίρετα.

Θα μου πεις ρε φιλε, μια πλακατζιδικη ερωτηση εκανα και αρχισες τον αυτοβιογραφικο σου μονολογο λες και δινουμε μία για σενα.

Λες και μας ενδιαφερουν ολα αυτα τα πεσιμιστικα εσωψυχα σου.

Μπορεις να πεις και το αλλο

Θα επρεπε να ντρεπεσαι που αποκαλεις τον εαυτό σου μουσικό, ετσι οπως σκέφτεσαι.

Εχεις δικιο , ειμαι ενα τιποτα.

Αναρωτιέμαι καμμια φορά αν τελικά έχω θέση εδω

Μην το σκέφτεσαι έτσι ρε αδερφέ. Στο φινάλε ποιος σου είπε ότι we don't give a damn. Μια παρέα είμαστε, αν δεν παραπονεθούμε μία στο τόσο, αν δε βγάλουμε και τα 'σώψυχά μας προς τα έξω, τι σόι καλλιτέχναι είμαστε; ;)

δεν με παιρνει απο κατω φυσικα λολ

και εξ αλλου ασχολουμαι με τη μουσικη με αλλο τροπο, στο σπιτακι με τις παντουφλες τον ελευθερο χρονο και οτι αλλο εχω κανει με βοηθά εμπειρικά.

Και συν τις αλλοις μετεχοντας στο noiz , εχω  και εσας παρεα τους εκλεκτους μουσικους φιλους και σας διαβαζω.

Και δεν νιωθω και μόνος μουσικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Η τελική edition του πενιχρού home music studio του φτωχου και κατατρεγμένου musician-uπαλληλίσκου cos_dr

Η  γωνιά την δημιουργίας και της απόδρασης απο ένα κόσμο που δεν τον χωρά, που τον θεωρεί μισότρελοονειροπαρμένο ξιπασμένο ανθρωπάκι που νομίζει οτι θα κάνει την διαφορά, ενω ειναι απλά ειναι αλλο ενα γραναζάκι της ΜΗΧΑΝΗΣ τους, που σιγα σιγα ξεφτίζει και καποια στιγμη θα αντικατασταθεί απο ένα άλλο με λιγότερα δικαιώματα και περισσότερες υποχρεώσεις.

Οι τελευταίες εργονομικες αλλαγές για μελετη, δημιουργία και editing μουσικής και εικόνας.

v149.jpg

Uploaded with ImageShack.us

εχω όραμα να φτιαξω συντομα ενα επιπλοπαγκο που να χωράει όλο το setup και να βολευει και για gaming, περιμενω το τελικο σχεδιο απο τον φιλο μου τον chris που προβλεπει την καλυψη ολων των μουσικων και gaming αναγκων χωρις να χρειαζεται να μετακινουμαι απο την καρέκλα ( σκεφτομαι να βαλω και ουροκαθετήρα (λολ)

Αν ποτε υλοποιηθεί, θα το ανεβασω

Μουχαχαχαχα (σαρδόνιο τενορίστικο γέλιο με χαοτικό reverb και  πλάτες εκκλησιαστικού αρμονίου *E minor ninth maj7th)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου