pericles Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 "Ενα PC" θα ελεγα εγω. :P Ο Περικλης ισως εννοει κανενα Fender Rhodes ή καποιο Hammond. Ενα Rhodes & ενα Hammond σιγουρα και κατι αλλα ''ψιλολογια '' και εισαι πληρης μηχανηματων αλλα με αδειες τσεπες ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2013 Ενα Rhodes & ενα Hammond σιγουρα και κατι αλλα ''ψιλολογια '' και εισαι πληρης μηχανηματων αλλα με αδειες τσεπες ;D ;D Ισως με ενα Nord Stage 2 καλα θα ειμουν ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Άντε να βάλω μία κι εγώ, που είμαι ... σκοτεινός τύπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Let's see: Roland JD-990, Roland XV5080, Roland JV1080, E-mu Morpheus, 4x Novation Nova, Novation Supernova, Novation X-Station 49 & 61, Yamaha TG77, Yamaha AN1x, Yamaha MOX8, MOTU MIDI Express 128, Akai ME80P. Μου διεφυγε κατι? 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Άντε να βάλω μία κι εγώ, που είμαι ... σκοτεινός τύπος! E οχι και ο μονος ;D ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Για να δουμε κι εσενα: Moog Voyager Electric Blue, Moog Voyager RME, Moog Little Phatty Stage II, Moog Sub Phatty, Moog Slim Phatty, Moog Minitaur. Δεν ξερω αν μου ξεφυγε κατι αλλο... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Για να δουμε κι εσενα: Moog Voyager Electric Blue, Moog Voyager RME, Moog Little Phatty Stage II, Moog Sub Phatty, Moog Slim Phatty, Moog Minitaur. Δεν ξερω αν μου ξεφυγε κατι αλλο... Μπαααα καμια σχεση LOL ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Όχι Antuan, τίποτε δε σου ξέφυγε .... μόνο η φωτογραφία του Emerson! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Αλλη μια αποπειρα να ανεβασω φωτο, προσπαθω τοση ωρα. Λοιπόν, το setup μου για το pink floyd tribute Kurzweil K2661 Casio Privia PX-5S Roland V-synth XT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2013 Αυτα τα Iphone πια, ουτε μια καθαρη φωτο δεν μπορουν να βγαλουν... :P Ωραιο το setup Neeq. Μεγεια και το Casio, καλοπαιχτο να'ναι. ;) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση