Στάθης Π. Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Το φετονι κατω απο το vsynth ειναι audio interface? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Το line mixer της behringer που αναφέρω είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Και 2 ακομα που μου εστειλαν τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Pink Floyd και Kurzweil πάνε μαζι! ;D Και αυτό το On The Run στο V-Synth σκοτώνει! ;D Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Και πανε μαζι και συνεχίζουν μαζι :) Ο Carin ακομα χρησιμοποιει 2-3 Kurz στο The Wall :) Και μπορω να καταλάβω γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Πολυ ωραιο setup neeq ;) αν και εγω εχω kurzweil stage piano εχω αρχισει ομολογω να αντιλαμβανομαι καποια πραγματα πολυ ποιο διαφορετικα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Thank you Bill. Ο χαρακτήρας του συγκεκριμενου οργανου (Κ2661 και Κ2600), είναι αυτος που πάντα ήθελα. Οχι πολυ hi-fi, οχι πολυ καθαρός (οπως ειχε το fantom μου), και οχι πολυ...προβλέψιμος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Ωραιο setup Neeq. Και ωραια φωτο. Αν και προσωπικα σε φανταζομουν καπως διαφορετικο... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Ετσι ειμαι εγω ρε. Το παιδι ειναι που μου στήνει το σεταπ για να μη κουραζομαι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Ετσι ειμαι εγω ρε. Δηλαδη, εκτος του οτι μοιαζεις στον John Wayne, εισαι και ασπρομαυρος? :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση