Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Ζηλεψα και εγω, οποτε ειπα να βαλω τα δικα μου Νικος Vintage Sound και Musical Beauties ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Με προλαβε ο Κωστας. Πολυ vintage κατασταση, ωραια πραγματα. ;) Αντε ωρε πληκτραδες ποσταρετε κι αλλες φωτος γιατι μας εχουν παρει φαλαγγι οι εγχορδοι, εχει πηξει το ματι μου να βλεπει κιθαρες και μπασα εδω μεσα... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά από πάνω!Υπέροχα setup και οι τρεις! Να μαι και εγώ! Και μια καλλιτεχνική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 ωραιο το setup σου edessaios ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 ωραιο το setup σου edessaios ;) +1. Μ'αρεσει η κονσολα σε ορθια θεση οπως την εχεις. Διπλα απο την κονσολα τι ειναι? Καποιο arranger? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 +1. Μ'αρεσει η κονσολα σε ορθια θεση οπως την εχεις. Διπλα απο την κονσολα τι ειναι? Καποιο arranger? Ευχαριστώ παιδιά!Το έπιπλο του μίκτη είναι custom.Δίπλα υπάρχει ένα korg pa50,σωστά μάντεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 το ταπεινό μου "ντουέτο" :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 To STUDIAKI μου "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 .... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Αφού άναψε το κέφι ,ας βάλουμε και μείς τα "μωρά "μας ! URL=http://imageshack.us/photo/my-images/707/cimg0003g.jpg/][/url] URL=http://imageshack.us/photo/my-images/255/cimg0005p.jpg/][/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση