Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Μεγειες! :) Καλοπαιχτο. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω waterfall :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Αντε να βαλω και γω μερικες pics που εβγαλα πριν λιγο. Το setup αποτελειται απο τα Yamaha MOX6 Korg M50 (limited edition green) Waldorf Blofeld (keyboard black) Novation Ultranova M-Audio Venom Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Αντε να βαλω και γω μερικες pics που εβγαλα πριν λιγο. Το setup αποτελειται απο τα Yamaha MOX6 Korg M50 (limited edition green) Waldorf Blofeld (keyboard black) Novation Ultranova M-Audio Venom Εντυπωσιακά τα synths….εξαιρετική θέα, ψαρωτικό το triplehead!!! Θα σου έβαζα άριστα, αλλά…. …αλλά πάρε παιδάκι μου εκείνη την χαρτόκουτα από τα tasty τυρό-γαριδάκια , μέσα από τη μέση…. :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Αν εννοεις ενα κουτι στη δευτερη φωτο, αυτο ειναι απο Klinex Lemon ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Αν εννοεις ενα κουτι στη δευτερη φωτο, αυτο ειναι απο Klinex Lemon ;D ;D Α, εντάξει τότε....άστο εκεί που είναι! ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Το αφηνω γιατι πανω του εχω ενα mini stereo. :P Ασε το δωματιο δεν με χωραει πια, κατι πρεπει να κανω και γρηγορα. Πρεπει να γινει μια γενικη ανακαταταξη αλλα θελει χρονο και χρημα. Τον πρωτο τον εχω, το δευτερο..... >:( Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Το αφηνω γιατι πανω του εχω ενα mini stereo. :P Ασε το δωματιο δεν με χωραει πια, κατι πρεπει να κανω και γρηγορα. Πρεπει να γινει μια γενικη ανακαταταξη αλλα θελει χρονο και χρημα. Τον πρωτο τον εχω, το δευτερο..... >:( Ξέρω τι λες, και εγώ δεν χωράω. Βασικά θέλει χρόνο και ιδέες. Το χρήμα δίνει μία άνεση και χωρίς περιορισμούς, δεν υπάρχει πρόκληση :P Η καλλίτερη μου είναι να βρίσκω λύσεις ….that a circle can fit where a square should be . ;D ;D ;D ;D Αυτή η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στο studio μου , στο ταίριασμα- κάλυψη /απόκρυψη /παραλλαγή καλωδίων. ;D Κάμνεις καφέ, βάζεις κάτι να παίζει….και κυλίεσαι στα πατώματα. "Δεματάκια" καλωδίων στα δόντια και κόφτης στο χέρι. Ρίχνεις και μερικά γαλλικά γιατί δεν φτάνεις, και μια χαρά. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2012 Κάμνεις καφέ, βάζεις κάτι να παίζει….και κυλίεσαι στα πατώματα. "Δεματάκια" καλωδίων στα δόντια και κόφτης στο χέρι. Ρίχνεις και μερικά γαλλικά γιατί δεν φτάνεις, και μια χαρά. ;D To εχω κανει απειρες φορες. Η τελευταια ηταν σημερα κατα τις 8 το βραδυ, οταν εκανα μια ανακαταταξη στα synths με την αφιξη του Venom. Πριν τα ειχα και τα 4 στα δεξια του PC, οπως μπορεις να δεις στο avatar μου. Με την αφιξη του Venom ομως επρεπε να βαλω μια δευτερη βαση στα αριστερα. Λυσε/δεσε, συνδεσε/ξεσυνδεσε, τελειωσα στις 11:30. Το αποτελεσμα ειναι ωραιο αλλα θελω περισσοτερο χωρο. Που θα βαλω το Hammond που σκεφτομαι να παρω σε λιγο? :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 μπα μην στεναχωριεσαι !!!Αγορασε το και μεχρριιι να ριξεις ο τοιχο και να κανεις χωρο φερτο στο δικο μου στουντιακι να κανει παρεα με τα 2 Rhodes που εχω για φτιαξιμο (ενα suitcase 73 mark II & ενα Fender Rhodes 73 (1970 παρα πολυ σπανιο )stage. Aφου εβγαλα τα εναπομειναντα drums εξω στο γκαραζ (κασα & ταμπουρο +βασεις).Οταν φυγουν αυτα τα 2 τοτε θα δουμε τι αλλο θα ερθει με το καλο !!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση