Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Πανε τα Nords?.... Ναι, με ''κρέμασαν'' κάποια projects.Kαι αυτά θα φύγουν. Τα έχω βάλει στις αγγελίες. ...κουράστηκα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 ...κουράστηκα. Σε βλεπω σε λιγο να το γυρνας σε μπουζουκι.... ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Ναι, με ''κρέμασαν'' κάποια projects....Δηλαδή; Τι εννοείς σε "κρέμασαν"; Χάλασαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Δηλαδή; Τι εννοείς σε "κρέμασαν"; Χάλασαν; Ναι, τα projects. Όχι τα μηχανήματα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Ναι, τα projects. Όχι τα μηχανήματα.Είπα κι εγώ... του χάλασαν; Και ήταν αυτός λόγος να τα αλλάξεις; Άλλα "projects" δεν μπορούν να παιχτούν με τα ίδια μηχανήματα (Nord); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Είπα κι εγώ... του χάλασαν; Και ήταν αυτός λόγος να τα αλλάξεις; Άλλα "projects" δεν μπορούν να παιχτούν με τα ίδια μηχανήματα (Nord); Κυκλοθυμικές καλλιτεχνικές αναταράξεις. Μην το ψάχνεις Μανώλη μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Κυκλοθυμικές καλλιτεχνικές αναταράξεις. Μην το ψάχνεις Μανώλη μου. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 ;D ;D ;D βάλε και μερικά... >:( ??? ::) :'( :-X...με την σειρά που επιλέχθησαν. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Κυκλοθυμικές καλλιτεχνικές αναταράξεις. Μην το ψάχνεις Μανώλη μου. ...έχω έρθει στα ίσα μου...και πολύ όμορφα νιώθω.... αλλά....πολύς χρόνος αφιερώθηκε και ξενύχτια..Κurzweil is the sound. Απλά να το δηλώσω ήθελα.. :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Έχεις ακόμα δρόμο. ;D Κανένα κλιπ θα ανεβάσεις να ακούσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση