korgy Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 korgy πολυ καλωδιο!! τι γινεται?!! του καλωδίου το καγκελο...3 patchbay ταησμένα στο φουλ για να μην μου πεινάσουν(οσονούπω παω και για το τεταρτο ;D ;D) http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 korgy πολυ καλωδιο!! τι γινεται?!! του καλωδίου το καγκελο...3 patchbay ταησμένα στο φουλ για να μην μου πεινάσουν(οσονούπω παω και για το τεταρτο ;D ;D) Τελικά εκείνη τι ληστε'ια που λέγαμε σκέφτομαι να την κάνω!!! ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Να και τα δικά μου πλήκτρα: Yamaha MM6 Synthesizer και Yamaha Clavinova CVP-201 Με την αφίσα του Satriani απο πάνω για να φαίνεται ο κιθαριστικός χαρακτήρας τους.... ;D ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 korg triton extreme kurzweil pc1x και ibanez rg350 :P behringer k3000x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Τι βάζεις ρε ψωνάρα? Τα πλήκτρα μας λέμε ρε καραγκιόζη!!!!! Βάλε και τον φούρνο μικροκυμάτων σου αν είναι έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Τι βάζεις ρε ψωνάρα? Τα πλήκτρα μας λέμε ρε καραγκιόζη!!!!! Βάλε και τον φούρνο μικροκυμάτων σου αν είναι έτσι... χαχαχα δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Χεχε!Ωραιο...το φουρνακι ποσα watt ειναι;Σε βγαζει ανετα στα live; ;D ;D ;D Το καινουργιο μου μηχανακι μετραει; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 @taskor Ωραίος ο σκληρός στη κολώνα ;D Γ@μ@το gear έχεις, τι μουσική παίζεις; εκείνα πάνο απο το fantom τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα!πρωινος-πρωινος κι εσυ βλεπω... :D Κι απ'οτι βλεπω ειμαστε και κοντοχωριανοι. Για το ειδος μουσικης που ρωτας,τον τελευταιο καιρο ασχολουμε με pop/rock,αλλα μου αρεσουν ολα τα ειδη(εκτος μεταλ σορρυ ε;)και γραφω οτι μου ζητηθει,γιατι κατα διαστηματα γραφω για φιλους. Αυτο που βλεπεις πανω απο το fantom ειναι η ''καρτουλα μου'' tascam 1082(αριστερα)και Tc helicon-electronics voiceworks με soundcraft compact 10(δεξια). Ο σκληρος πρεπει να ειναι seegate ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Για το ειδος μουσικης που ρωτας,τον τελευταιο καιρο ασχολουμε με pop/rock,αλλα μου αρεσουν ολα τα ειδη(εκτος μεταλ σορρυ ε;) Παρομοίως!! metalades ουυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση