brees21 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 ιδου κ τα δικα μου εργαλεία . Korg M1+ Roland Juno g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Επιτέλους!! Αξιώθηκα να βάλω και εγώ τα δικά μου!!!! Yamaha A100 (Πάνω) Fatar VMK 188 plus (Κάτω) Kurzweil PC2R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Αν και είμαι κιθαρίστας, ομολογώ ότι τη βρίσκω με τις φωτόζ που έχετε ανεβάσει 8) Keep'em comin' boys ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Το setup που χρησιμοποιω για τις ηχογραφήσεις :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 ...με 49 πλήκτρα. Ηθελαν στην αρχη να το στρογγυλεψουν στο 50 στην εταιρια αλλα δεν μπορουσαν να αποφασισουν να βαλουν τη μπασα σι 'η την πριμα ρε? Και το αφησαν ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zilentman Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Nord Stage Classic,Fatar SL-880 για midi ελεγχο των soft-synths,microkorg, Υamaha pianica.Hindy harmonium... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LefterisDel Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Οριστε το θηριακι μου :-) !! Χωρις πολλά πολλά!! Που να δειτε τι κανει στα live.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Update ;D Roland Fantom G, Oberheim OB12, Moog Little Phatty, Roland Mc-303 :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmet85 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Η εικόνα μιλάει μόνη της.Τι να λέμε?Είμαι άρρωστος με τα σύνθ... όπως όλοι μας.Roland fantom S με αναβάθμιση 288MB sampler+2smartmedia cards 128+128mb απλά φτιάχνεις παπάδες!Yamaha V50 πάνω από 2500 ήχους σε δισκέτες και 3κάρτες μνήμης!Roland sh 201 πολύ καλό αναλογικό και ως προς τη τιμή του!Υπάρχουν και Yamaha SY 55-RY 30drummachine-music programmer,microkorg synthvocoder αλλά οι φωτό μιλάνε και προδίδουν με τι δουλεύω.Ε! 39 χρονών είμαι με κόπους και θυσίες τα πήρα χομπίστας είμαι!Γιώργος.Εύχομαι σε όλους σας να έχετε πάντα αυτό που θέλετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Η εικόνα μιλάει μόνη της.Τι να λέμε?Είμαι άρρωστος με τα σύνθ... όπως όλοι μας.Roland fantom S με αναβάθμιση 288MB sampler+2smartmedia cards 128+128mb απλά φτιάχνεις παπάδες!Yamaha V50 πάνω από 2500 ήχους σε δισκέτες και 3κάρτες μνήμης!Roland sh 201 πολύ καλό αναλογικό και ως προς τη τιμή του!Υπάρχουν και Yamaha SY 55-RY 30drummachine-music programmer,microkorg synthvocoder αλλά οι φωτό μιλάνε και προδίδουν με τι δουλεύω.Ε! 39 χρονών είμαι με κόπους και θυσίες τα πήρα χομπίστας είμαι!Γιώργος.Εύχομαι σε όλους σας να έχετε πάντα αυτό που θέλετε. Yamaha V50? Τι λες τώρα... Το είχα δουλέψει ένα φεγγάρι, πολύ παλιά. Υποτίθεται ότι ήταν ένα DX7 με sequencer, drum machine και μονάδα εφέ. Μου θύμισες τα μουσικά μαθητικά μου νιάτα... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση