pianistas78 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 ιδού και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 επίσης............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 αλητεια το jd-800!!! δυστυχως επρεπε να δωσω το δικο μου, ειχα βαλει στο ματι το blue :) ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ και μια latenight θελω πολλα ακομα, γιατι??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αυτή είναι η dance κάρτα ;).Προς stratigos_lee. Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 το στουδιο μου χωρις τα jd-800,ms-2000 και microkorg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 αυτο πανω απ το juno 106 τι ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Sigma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 korg poly 800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 korg poly 800 σωστα...νομιζα οτι ητανε το dw-8000 :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 korg poly 800 σωστα...νομιζα οτι ητανε το dw-8000 :P δυστυχως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση