ruffneck Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Εεεε !!!! καιρος ηταν !!!! :) SH 101 :) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα γι΄αυτό το σούπερ μηχανηματάκι μιας και τα έχω πει όλα στον φίλο τον electrixxx όταν είχε παραθέσει τις φώτο του studio του.Το θέμα είναι ένα πώς το συγχρονίζεις μιας και ξέρω ότι δεν έχει midi.To κάνεις μέσω audio ενός sequencer π.χ.cubase ή μέσω midi converter(αν και το θεωρώ τη καλύτερη λύση)? Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 περημενω κονβερτορα !!!!! και να μου το κουρδησει ενα φιλαρακι !! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Σωστός ο παίχτης. ;) Καλοδούλευτο κιόλας επί τις ευκαιρίας. :) Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electricxxx Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Και εγω ειμαι τωρα ειμαι ετοιμος για midi converter. Αν και εχω το sh-101 κοντα 10 χρονια. Ειναι απαραιτητο για τα αναλογικα συνθια. Απλα δεν εχω βρει καποιο που να εχει και midi in και out,αλλα μονο in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 το νεο μου παιδι...το κερδισα σημερα σε δημοπρασια στο ebay αν το εχει καποιος ηδη απο εδω ας μου πει εντυπωσεις του απο το μηχανημα...ανυπομονω να παιξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 το νεο μου παιδι...το κερδισα σημερα σε δημοπρασια στο ebay αν το εχει καποιος ηδη απο εδω ας μου πει εντυπωσεις του απο το μηχανημα...ανυπομονω να παιξω Από τις μεγάλες μου αγάπες, ζηλεύω πολύ.. Το είχα δοκιμάσει πριν από πολλά χρόνια στην Roland και μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Το έχει ο ruffneck. Επίσης ο Schulze, o Jarre, ο Martin Gore από τους Depeche Mode, κ.λ.π. :D :D Πόσο το πήρες; Είναι σε καλή κατάσταση; Καλοτάξιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vlas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Μήπως είμαι πολύ ανώμαλος που θα προτιμούσα να είχα ένα motif xs και ένα OASYS παρά μια αναλογική αντίκα? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 400 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 αν το εχει καποιος ηδη απο εδω ας μου πει εντυπωσεις του απο το μηχανημα...ανυπομονω να παιξω Καταπληκτικά pads και Bass αυτό μόνο αρκεί.Υπάρχουν και μερικοί ήχοι που δεν θα σε ικανοποιήσουν αλλά αν τους παίξεις με τα φίλτρα που διαθέτει απλά γίνονται υπέροχοι και αυτοί.Θα σου πρότεινα να βρεις την orchestral κάρτα του JD μιας και είναι άπαιχτη από ήχους καθώς και την Dance ;). Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 αν το εχει καποιος ηδη απο εδω ας μου πει εντυπωσεις του απο το μηχανημα...ανυπομονω να παιξω Καταπληκτικά pads και Bass αυτό μόνο αρκεί.Υπάρχουν και μερικοί ήχοι που δεν θα σε ικανοποιήσουν αλλά αν τους παίξεις με τα φίλτρα που διαθέτει απλά γίνονται υπέροχοι και αυτοί.Θα σου πρότεινα να βρεις την orchestral κάρτα του JD μιας και είναι άπαιχτη από ήχους καθώς και την Dance ;). η dance που λες μηπως ειναι αυτη? http://cgi.ebay.com/Roland-SL-JD80-02-Dance-jd-800-jd800-jd-990_W0QQitemZ180210177337QQihZ008QQcategoryZ38071QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122 την orchestral στο εβαυ δεν την βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση