Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Το πως εχεις στησει τα ακουστικα πανω στην πλατη της καρεκλας ειναι ολα τα λεφτα.... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Το πως εχεις στησει τα ακουστικα πανω στην πλατη της καρεκλας ειναι ολα τα λεφτα.... :P Σαφώς. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Νέα φωτό μιάς και κυνηγώντας την εργονομία στο στούντιο, αλλαγές επέρχονται. Και μία ερώτηση, έχω μία ασύρματη κεραία wifi για ιντερνετ η οποία βρίσκεται δίπλα στο πλήκτρο μου και μάλιστα δίπλα στο τροφοδοτικό του πλήκτρου. Υπάρχει περίπτωση το ασύρματο σήμα να δημιουργήσει πρόβλημα στο πλήκτρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση το ασύρματο σήμα να δημιουργήσει πρόβλημα στο πλήκτρο;Φυσικα υπαρχει! Απομακρυνε την κεραια γρηγορα εξω απ'το δωματιο, ή καλυτερα ολα τα synths. Μην αγγιζεις την κεραια, περα απ'την ηλεκτρομαγνητικη/ραδιενεργη/κοσμικη ακτινοβολια που εκπεμπει, μπορει να τραβηξει και κεραυνους! Αν θες τη γνωμη μου, εγω θα ειχα αλλαξει ηδη σπιτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες τη γνωμη μου, εγω θα ειχα αλλαξει ηδη σπιτι... Μπάαα, προτιμώ να πεθάνω παρέα με τα πλήκτρα παρά να ζήσω δίχως αυτά. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Δύο χρόνια σχεδόν χωρίς κίνηση αυτή η ενότητα. Δεν έμεινε όρεξη και διάθεση, πέρα από χρήματα θα μου πεις. Συνεχίζουμε όμως, γιατί το πάθος και η αγάπη για τη μουσική δε πτοειται από κρίσεις, ή τουλάχιστον σε βαθμό που θα πεις τα παραταω, και όργανο να μη σου μείνει, θα είμαστε στην τσέπη με ένα mp3. Δεν κάνω επίκληση. 4 χρόνια μετά επιστρέφω να σας δείξω και εγώ κάτι που πήρα και με ενθουσίασε. Αφού άλλαξα Fandom x6, Fandom G7 midiα και synths.. Νομίζω κατέληξα εδώ, μαζί με κάποιες βιβλιοθήκες στο Kontakt. Όμορφα πραγματάκια. Εντύπωσεις για το όργανο. Έχω πολλά να γράψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσίευση κ΄από εμένα στο θέμα αυτό. Ο -για ερασιτεχνική χρήση- εξοπλισμός μου . Το (η;) Farfisa πρόσφατη σχετικά αγορά από παλαιοπωλείο, δεν έχω καταφέρει να το κουρδίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktrologos Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όμορφα! Σπασμένα πλήκτρα βλέπω, και μάλιστα και τα δύο νότες Ρε. Έχεις κάποια προτίμηση να τις πατάς τόσο συχνά ή από μίσος τις σπας; Είναι φθηνά ανταλλακτικά πάντως να τις αλλάξεις και ίσως αξίζει τον κόπο. Αν επιτρέπεται πιο παντοπωλείο και που; Επεξεργασμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 από pliktrologos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, pliktrologos είπε Όμορφα! Σπασμένα πλήκτρα βλέπω, και μάλιστα και τα δύο νότες Ρε. Έχεις κάποια προτίμηση να τις πατάς τόσο συχνά ή από μίσος τις σπας; Είναι φθηνά ανταλλακτικά πάντως να τις αλλάξεις και ίσως αξίζει τον κόπο. Αν επιτρέπεται πιο παντοπωλείο και που; Αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις ότι είναι δαγκωμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, planeta said: Αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις ότι είναι δαγκωμένα! Ο Hendrix των πλήκτρων? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση