KonstantinoP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ηθελα κ εγω να το κανω αλλα 35 kg δε θα τα αντέξει. Αυτο για το οποίο ανυπομονώ είναι η αλλαγ απο PC σε MAC. Θα φύγει το 50% των καλωδίων απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις βαλει στο ES καποια PLG καρτα ή το'χεις σκετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KonstantinoP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία απο τις 3 κάρτες δεν εχω βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Η αιώνια μάχη ενάντια στην έλειψη εργονομίας σε "στούντιο" υπνοδωματίου συνεχίζεται ακάθεκτη! Αυτό θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σεταπ που έχω κάνει στον χώρο μου μέχρι σήμερα. Φρέσκο και σχεδόν ετοιμοπόλεμο. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΔΡΑΚΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους πληκτράδες.....!!!Δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο να αναφερθώ όμως είμαι ήδη πολύ προβληματισμένος όσον αφορά τα synth γιατί συνηθίζω στα live να χρησημοποιώ πλέον στανταρ ήχους όπως πιανο,elect,pads,organ,sax,brass και ψάχνω καιρό τώρα αλλά δεν πολυβρίσκω κάποιο που να τα πλησιάζει σε ήχο ικανοποιητικά....Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες τύπου(βαρυκεντρισμένα,πλήκτρα,pa klp)....Όποιος έχει κάποια πρόταση θα το εκτιμούσα φίλοι μου.....ΥΓ:Μια ιδιαίτερη εκτίμηση ίσως στο roland fa 06.!! ;) ;) :D makis drakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2014 Φτιαξε ενα νεο θεμα στο Keyboards και ρωτα, εδω ποσταρουμε μονο φωτογραφιες των πληκτρων μας, οπως λεει και ο τιτλος του θεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2014 Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VOICE Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή το ρικοφον είναι ένα μαλακό υλικό και είδα ότι έχει πάρει κλίση το δεξί μόνιτορ σου θα σου έλεγα κάτω από το μόνιτορ να βάλεις κάτι τετοιο: http://www.thomann.de/gr/the_takustik_isopad_6.htm Όσο για το 88αρι ερώτηση έκανα αν εσύ βολεύεσαι έτσι κανένα πρόβλημα ;) εγώ π.χ. είχα μια βάση για το 88αρι μου την οποία την είχα ακριβώς κάτω από τον πάγκο μου και την τράβαγα ελαφρώς προς τα έξω όταν ήθελα να δουλέψω και να διαβάσω σε αυτό. [glow=red,2,300]Πλέον όμως θα βάλω μηχανισμό στον πάγκο από κάτω ο οποιος θα μπαίνει και θα βγαίνει συρταρωτά από κάτω.Αυτα από μένα καλη συνεχεια 8)[/glow] Καπως ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Yamaha CS6X..CS2X. Kawai K4 Kurzweil K2000 V3 Oberheim OB3 squared iPad apps & Alesis 49 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση