mamonu Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Μεγαλη φαντασια εχεις Mamonu. ωραια. αφου δεν εχεις αντανακλασεις (προφανως η φυσικη λειτουργει διαφορετικα στην Χαλκιδα) ελπιζω να παιξεις και καμια νοτα τωρα. ;) "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Aν ειναι για μια νοτα, θα το σκεφτω. Για παραπανω δεν το συζητω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Πάρα πολύ ωραία set ups και των 2 (Καταρράκτης-Σιαχάμης)!! Έκανα ένα μικρό research βέβαια,γιατί δεν ήξερα όλα τα μοντέλα,κιθαρίστας γαρ! ;D Αντί να χαρούμε με κάτι που καταφέρνουν οι συμφορουμήτες μας,σπεύδουμε με ειρωνείες να το μειώσουμε ορισμένες φορές.Πραγματικά δε βρίσκω το λόγο... ::) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 @Waterfall-K: Απορίες / σχόλια: 1. Ζηλεύω. Δεν το λέω με την κακή έννοια, απλά... ζηλεύω! 2. Θα περίμενα κάποιον μικρό midi controller σε τέτοια θέση που να μπορείς να παίξεις ακόμη και όταν είσαι καθιστός για edit. 3. Οι m.contr. (αριστερό μέρος του Rig), οι πάνω, είναι παιξable ? Φαίνεται να έχουν μεγάλη κλήση. 4. Το δεξί μέρος του Rig δεν είναι ασταθές λόγω βάρους; Αυτό είναι γενικότερη απορία, πως μπορεί κανείς να παίξει γρήγορα ή "βαριά" σε keyboards τα οποία βρίσκονται τόσο ψηλά σε τέτοιου τύπου stand? Σε κάτι πιο "σκαλωσιά" το καταλαβαίνω αλλά και στο δικό μου διπλό stand που είναι ανάλογης κατασκευής, το SH ταλαντώνεται όταν γίνεται... απόπειρα σόλο. Καλόπαιχτα και πάνω από όλα... καλά κέφια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 @Waterfall-K: Θα περίμενα κάποιον μικρό midi controller σε τέτοια θέση που να μπορείς να παίξεις ακόμη και όταν είσαι καθιστός για edit. Οταν ειμαι καθιστος μπορω να παιξω με ολα τα synths, και κυριως με το SY77 το οποιο ειναι στο υψος του γραφειου και ειναι το ιδανικο υψος για να παιζεις πληκτρα καθιστος. Απο πανω του ειναι το MOXF6 το οποιο ειναι στο υψος του στηθους και το Μ50 που ειναι στο υψος του κεφαλιου. Και τα τρια παιζονται ανετα απο καθιστη ή ορθια θεση. Τα τρια αριστερα synths παιζονται κι αυτα απο καθιστη θεση, με ποιο προσβασιμο το Ultranova το οποιο εχει 3 οκταβες και γι αυτο μπηκε πρωτο στη βαση, η οποια βαση ειναι σε τετοια θεση και υψος που επιτρεπει το Ultranova να παιζεται κανονικα και να ειναι μεταξυ και κατω απο τη δεξια οθονη και το MOXF6. Το Blofeld παιζεται επισης Οk στη θεση που ειναι, και το Venom που ειναι στην τελευταια πανω θεση παιζεται με λιγο τεντωμα του σωματος. Ολα αυτα απο καθιστη θεση. Οταν ειμαι ορθιος τα τρια τελευταια synths παιζονται ακομα πιο ανετα. Υπαρχει τελος και η λυση του MIDI, τα συνδεω αν θελω ολα και τα ελεγχω απο το SY77. Οι m.contr. (αριστερό μέρος του Rig), οι πάνω, είναι παιξable ? Φαίνεται να έχουν μεγάλη κλήση.Δεν υπαρχει στο rig καποιο MIDI Controller (αυτο φανταζομαι εννοεις με το "m.contr."), ολα ειναι synths. Δεξια ειναι τα Yamaha SY77, Yamaha MOXF6 και Korg M50 και αριστερα τα Novation Ultranova, Waldorf Blofeld και M-Audio Venom. Στα δεξια του γραφειου θα μπει το Korg Symphony Module το οποιο θα συνδεθει στο MOXF για να περασει απο τα εφφε του. Το δεξί μέρος του Rig δεν είναι ασταθές λόγω βάρους; Αυτό είναι γενικότερη απορία, πως μπορεί κανείς να παίξει γρήγορα ή "βαριά" σε keyboards τα οποία βρίσκονται τόσο ψηλά σε τέτοιου τύπου stand?Οχι δεν ειναι ασταθες. Ενα πολυ μικρο κουνημα το κανει βεβαια οταν παιζω στα δυο πανω synths, αλλα μεχρι εκει. Τα εχουν αυτα οι βασεις τυπου Χ, ακομα και οι βασεις διπλου Χ οπως ειναι οι δικες μου. Καλα για τις μονου Χ βασεις δεν το συζηταμε, ακομα και με ενα synth πανω σε πιανει ναυτια απο το κουνημα. :P Γενικα οι μονου Χ βασεις δεν προτεινονται. Οι ποιο σταθερες βασεις ειναι σαν κι αυτη που βλεπεις παρακατω, αλλα πιανουν πολυ χωρο. Εχω μια τετοια απ'τα παλια αλλα που χωρος για να τη στησω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Οι ποιο σταθερες βασεις ειναι σαν κι αυτη που βλεπεις παρακατω, αλλα πιανουν πολυ χωρο. Εχω μια τετοια απ'τα παλια αλλα που χωρος για να τη στησω. Προσωπικα εχω ακριβως την αντιθετη αποψη. Η 6-tier JASPERS συγκριτικα με αλλες βασεις δεν πιανει πολυ χωρο γιατι "κολλαει" στον τοιχο και τα υψηλοτερα tiers ειναι υπο κλιση. ΟΙ τυπου "Α" βασεις πιανουν περισσοτερο χωρο. Επισης δεν τις θεωρω τοσο σταθερες, ειδικα αν βαλεις οργανα πανω απο 10 κιλα οπως Μ1, SY77,DX7, JD800, Andromeda,Voyager κτλ . Αν δεν κανω λαθος εχουν επιτρεπομενο οριο ανα ραφι τα 15 κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Αυτη ειναι ισως η πιο σταθερη βαση που εχω χρησιμοποιησει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Αυτη ειναι ισως η πιο σταθερη βαση που εχω χρησιμοποιησει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Οταν ειμαι καθιστος μπορω να παιξω με ολα τα synths, και κυριως με το SY77 το οποιο ειναι στο υψος του γραφειου και ειναι το ιδανικο υψος για να παιζεις πληκτρα καθιστος. Απο πανω του ειναι το MOXF6 το οποιο ειναι στο υψος του στηθους και το Μ50 που ειναι στο υψος του κεφαλιου. Και τα τρια παιζονται ανετα απο καθιστη ή ορθια θεση. Τα τρια αριστερα synths παιζονται κι αυτα απο καθιστη θεση, με ποιο προσβασιμο το Ultranova το οποιο εχει 3 οκταβες και γι αυτο μπηκε πρωτο στη βαση, η οποια βαση ειναι σε τετοια θεση και υψος που επιτρεπει το Ultranova να παιζεται κανονικα και να ειναι μεταξυ και κατω απο τη δεξια οθονη και το MOXF6. Το Blofeld παιζεται επισης Οk στη θεση που ειναι, και το Venom που ειναι στην τελευταια πανω θεση παιζεται με λιγο τεντωμα του σωματος. Ολα αυτα απο καθιστη θεση. Οταν ειμαι ορθιος τα τρια τελευταια synths παιζονται ακομα πιο ανετα. Υπαρχει τελος και η λυση του MIDI, τα συνδεω αν θελω ολα και τα ελεγχω απο το SY77. Δεν υπαρχει στο rig καποιο MIDI Controller (αυτο φανταζομαι εννοεις με το "m.contr."), ολα ειναι synths. Δεξια ειναι τα Yamaha SY77, Yamaha MOXF6 και Korg M50 και αριστερα τα Novation Ultranova, Waldorf Blofeld και M-Audio Venom. Στα δεξια του γραφειου θα μπει το Korg Symphony Module το οποιο θα συνδεθει στο MOXF για να περασει απο τα εφφε του. Οχι δεν ειναι ασταθες. Ενα πολυ μικρο κουνημα το κανει βεβαια οταν παιζω στα δυο πανω synths, αλλα μεχρι εκει. Τα εχουν αυτα οι βασεις τυπου Χ, ακομα και οι βασεις διπλου Χ οπως ειναι οι δικες μου. Καλα για τις μονου Χ βασεις δεν το συζηταμε, ακομα και με ενα synth πανω σε πιανει ναυτια απο το κουνημα. :P Γενικα οι μονου Χ βασεις δεν προτεινονται. Οι ποιο σταθερες βασεις ειναι σαν κι αυτη που βλεπεις παρακατω, αλλα πιανουν πολυ χωρο. Εχω μια τετοια απ'τα παλια αλλα που χωρος για να τη στησω. Μια jasper 3αρα η 4αρα εχω αρχιση εδω και 4 μηνες να σκεφτομαι σοβαρα καθως ενα + τους ειναι οτι παιρνουν και καποια προσθετα πανω τους οπως βασεις για monitor,laptop,αναλογια.Αν και το πιο βασικο ειναι ο χωρος οπως το ειπε και ο φιλος jack2 την κολας στον τοιχο και εισαι κομπλε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Νεο καλουδι απο την feelyoursoundHQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση