ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Ο ΠΟΙΟ αργός.. πολυ ωραιο set up waterfall k... κωστα respect setup και πολυ ωραιες photo... *waterfall k το καλαθάκι να αδειάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Τα synths μπηκαν επιτελους στις βασεις τους. Αυτο που μενει ειναι να συνδεθουν στην κονσολα και στο ρευμα και τελος να συνδεθουν τα monitors και να αρχισουμε να τεσταρουμε. Περιμενω αυριο να μου ερθει μια νεα μπαταρια για το 2ο UPS στο οποιο θα συνδεθουν τα synths και η κονσολα. Ωραιο setup ελπιζω οι βασεις να μεταφερθουν σε μια βολικη θεση για να μην εχεις τραβα,σπρωξε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Earthsound's home setup. Ωραιο setup επισης Κωνσταντινε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Earthsound's home setup. Πώς φαίνεται ο καλλιτέχνης σε όλους τους τομείς. Ακόμα και οι φωτογραφίες του setup καλλιτεχνικές, ιδίως η πρώτη. Ωραίος ο Κώστας. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Βλεπω και καρτουλα πανω στο D50 nice ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Ωραιο setup ελπιζω οι βασεις να μεταφερθουν σε μια βολικη θεση για να μην εχεις τραβα,σπρωξε :P Thanks Bill. Οι βασεις δεν πανε πουθενα, θα μεινουν εκει που τις βλεπεις. Και να ηθελα να τις παω αλλου δεν υπαρχει χωρος, αλλα ετσι που ειναι στημενα τα synths ειναι μια χαρα και το παιξιμο τους ειναι ευκολο. Η μπαλκονοπορτα απο πισω τους ανοιγει στο τσακ, λιγο ακομα και θα εβγαινα στο μπαλκονι απο το διπλανο δωματιο. :P Στο μελλον πρεπει μαλλον να αλλαξω την μπαλκονοπορτα με μια συρωμενη για να την ανοιγω πιο ανετα, αλλα προς το παρον δεν εχω μια για τετοιες αλλαγες. Τα synths ακομα να συνδεθουν στην κονσολα και στο UPS, ελειπα ολη μερα σημερα οποτε θα τα συνδεσω μαλλον αυριο ή τη Δευτερα. Τελευταια στιγμη αναγκαστηκα και αγορασα νεα 6μετρα καλωδια γιατι τα synths ειναι μακρια απ'την κονσολα, ετσι τα καλωδια απο τα synths πρεπει να περασουν πισω απο τις οθονες για να φτασουν στην κονσολα. Τα παλια καλωδια δεν εφταναν. Τελος παντων ελπιζω αυτα να ηταν τα τελευταια εξοδα. Δυο ακομα φωτος που τραβηξα πριν απο λιγο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Τα monitor μην μου πεις οτι θα μεινουν πισω απο τις οθονες :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 τα ηχεια εκει θα ειναι πισω απο τις οθονες? Δεν κοβουν τα tweeter? Και τα tweeter για να γινει "δουλεια" θα πρεπει να ειναι στο υψος του αυτιου οταν καθεσαι Με προλαβες βασιλη, μολις το εγραφα ειδα οτι ειχες την πρωτια στην απορια λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Φυσικα εκει θα μεινουν. Οι οθονες ειναι σε τετοιο υψος ωστε να μην καλυπτουν τα tweeter. ;) Τη Δευτερα θα περασω και ενα εξτρα ξυλο που εχω πει να μου φτιαξουν κατω απο τη βαση των οθονων. Μη φοβαστε, τα monitors ακουγονται μια χαρα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ αγαπητοί μου! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση