fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ρε διάολε, έχεις της Παναγιάς τα μάτια. Βάλε ένα ρημαδοκλιπ, ένα κομματάκι ρε παιδί μου, έτσι να γουστάρουμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Που τα ειδες ρε τα ματια της Παναγιας? ;D Ουτε ενα synth δεν υπαρχει στις παραπανω φωτος. Αλλα σκεφτομαι οταν φτιαξω το στουντιο να παρω φωτος και να φτιαξω ενα βιντεακι μ'αυτες και να βαλω και μουσικη. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Που τα ειδες ρε τα ματια της Παναγιας? ;D Ουτε ενα synth δεν υπαρχει στις παραπανω φωτος. Δεν μιλάω γι' αυτές τις φωτό βρε συ. Από πιο παλιές το λέω. Edit: Τίγκα στα moog θυμάμαι! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Οι καινουργιες θα ειναι πιο "εμπλουτισμενες"... ;D Αντε να δω το στουντιο ετοιμο γιατι τα εχω παρει, μου εχει παρει πολυ χρονο. Ελπιζω στο τελος να χωραω τελικα, υπαρχει μια πιθανοτητα να στριμωχτω χειροτερα. :P Α να δουμε... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Άντε βρε, να ανεβαίνουμε καμιά Χαλκίδα το καλοκαίρι, να κάνουμε το μπάνιο μας, να πίνουμε το ποτάκι μας, και να βαράμε και κανένα fusion! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ολα αυτα μαζι? ;D Το μονο που μπορω να σου υποσχεθω ειναι το ποτακι(α)... :P Και τελος παντων δεν χρειαζεται να καλοκαιριασει, και τωρα μπορειτε να κατεβετε, μιση ωρα δρομο ειμαι. Δεν εχω και αμαξι να ερχομουν εγω, οποτε κανονιστε. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 @waterfall. σωραιος... Τα συνθια που τα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 SY77/Blofeld/Ultranova και η κονσολα σε διπλανο δωματιο, MOXF6/M50/Venom/Symphony Module και τα monitors στο σαλονι. Το νεο γραφειο σε κομματια, το μισο στην σκαλα και το αλλο μισο στο κατω διαμερισμα, τη μια βαση την ειδες ηδη στη σκαλα και 2 βασεις ακομα στο δωματιο. Να δουμε ποτε θα βρεθουν μαζι ολα αυτα... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι περίεργος να τα δω όλα αυτα σε ένα δωμάτιο... Τα CDs επιβάλλεται να φύγουν ναι.. Το υπόγειο τα περιμένει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Τα CDs επιβάλλεται να φύγουν ναι.. Το υπόγειο τα περιμένει... Are you crazy??? Aν ηταν να φυγουν τα CD και να πανε στο υπογειο (που δεν εχω) τι καθομαι εδω και δυο βδομαδες και παιδευομαι να τα βαλω σε μια ταξη? Τα CD φιλε δεν κανουν ρουπι εξω απ'το δωματιο, αυτο ειναι νομος. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση