ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 ωραιο σετυp AΓΓΕΛΕ Mου εδωσες και ιδεα για τη βαση μικροφωνου που θελω κι εγω Σ ευχαριστώ στο τετράγωνο Κώστα και για τ βοήθεια χθες.. τι ιδέα? Για το φως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο το setup σου Άγγελε. Τον υπολογιστή θα μπορούσες να τον βάλεις κάτω από το τραπέζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο το setup σου Άγγελε. Τον υπολογιστή θα μπορούσες να τον βάλεις κάτω από το τραπέζι. Μανώλη ευχαριστώ.. δε γίνετε αυτό που λες για το pc υπάρχει σοβαρό λόγος.. Δε θα φαίνονται τα φωτάκια του.. ;D Ενα είναι το σίγουρο.. Ενώ πλέον μπορώ να κάνω μουσική.. Δεν έχω κάνει τπτ.. Μόνο μπλα μπλα είμαι.. Να αγοράζω και έργο μηδέν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Όχι το φως, επειδή και εμένα η διάταξη είναι γωνιακή και ο υπολογιστής στη γωνία να βάλω μια τέτοια βάση όπως τη δικιά σου ώστε να έρχεται το μικρόφωνο στην ίδια θέση ψηλά Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 δε γίνετε αυτό που λες για το pc υπάρχει σοβαρό λόγος.. Δε θα φαίνονται τα φωτάκια του.. ;D Έχεις τα φωτάκια του Fantom ;D ;D ;D Ενα είναι το σίγουρο.. Ενώ πλέον μπορώ να κάνω μουσική.. Δεν έχω κάνει τπτ.. Μόνο μπλα μπλα είμαι.. Να αγοράζω και έργο μηδέν..Α π α ρ ά δ ε κ τ ο ν ... Αρχικά κάνε κάνε κάτι άλλο. Κλείσε το PC, άνοιξε μόνο το Fantom και θα γράψεις μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Όχι το φως, επειδή και εμένα η διάταξη είναι γωνιακή και ο υπολογιστής στη γωνία να βάλω μια τέτοια βάση όπως τη δικιά σου ώστε να έρχεται το μικρόφωνο στην ίδια θέση ψηλά Τ βάση του midi την αγόρασα σήμερα.. ΚαΙ για να έρθει στο ύψος του πάγκου έβαλα από κάτω ένα χοντρό τζαμί 1cm για να πατήσει το MIDI γιατί δεν έφτανε τις δύο πλευρές της βάση για το συγκεκριμένο ύψος.. Δεν νομίζω ότι το έχω και πολύ καλά το setup διότι όταν μπούνε τα monitors πρέπει να έχουν καλή θέση και εγώ από τα δεξιά δεν έχω καθόλου χώρο.. Μόνο εφέ είναι το home studio μου.. Χαχαχα.... Αλλά εντάξει ..λεπτομέρειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Ζηλευω. :P Εγω ακομα εδω με τις αδειες βασεις διπλα μου και τα synths διασκορπισμενα σε διαφορα δωματια. ::) Παλευω 2 βδομαδες τωρα να βαλω μια ταξη στη δισκοθηκη μου γιατι αλλιως δεν μπορει να μπει τιποτα μεσα στο δωματιο. Αν δεν ειχα να φτιαξω την δισκοθηκη θα ειχα ετοιμο το στουντιο σε μια μερα. Αλλα πλησιαζει η μερα, ηδη η "αποθηκη" αρχιζει και μπαινει σε μια ταξη. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις τα φωτάκια του Fantom ;D ;D ;D Α π α ρ ά δ ε κ τ ο ν ... Αρχικά κάνε κάνε κάτι άλλο. Κλείσε το PC, άνοιξε μόνο το Fantom και θα γράψεις μουσική. ;D Όλη μέρα με το fantom ασχολούμαι.. Αλλά από την ώρα που πήρε και ο φίλος τα g3 και έβαλα τα creative δεν έχω τον ήχο του fantom.. Έχω έτοιμη μουσική πιστεύω σύντομα να το τελειοποιήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Ζηλευω. :P Εγω ακομα εδω με τις αδειες βασεις διπλα μου και τα synths διασκορπισμενα σε διαφορα δωματια. ::) Παλευω 2 βδομαδες τωρα να βαλω μια ταξη στη δισκοθηκη μου γιατι αλλιως δεν μπορει να μπει τιποτα μεσα στο δωματιο. Αν δεν ειχα να φτιαξω την δισκοθηκη θα ειχα ετοιμο το στουντιο σε μια μερα. Αλλα πλησιαζει η μερα, ηδη η "αποθηκη" αρχιζει και μπαινει σε μια ταξη. 8) Πραγματικά όμως ενα studio desk σου λύνει τα χέρια... Αν είχα τα χρήματα θα έπαιρνα.. Αλλά δε τα έχω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 3 φωτος απο τα χαλια μας. :P Τραβηχτηκαν μολις τωρα. Το δωματιο ειναι αχουρι και μπαινω μεσα κανοντας τον ακροβατη. Η τριτη φωτο ειναι μια τριπλη βαση και 2 εξτρα βραχιονες, οπως βλεπετε ειναι ακομα στα κουτια τους και εξω στη σκαλα εδω και πανω απο ενα μηνα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση