Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Πάντως ειλικρινά έχω το mo6 με τον αριθμό 2 στο πίσω μέρος του. Καλό είναι να δείτε και το xw p1 το οποίο μπορεί να μην παίρνει επεκτάσεις, αλλά για τα λεφτά του κάνει πολλά θαύματα. Ειδικά στο hex layer mode Και στο solo synth mode. Άσε που είναι πούπουλο.Και το κλαβιέ του waterfallίζει ! Και έχει και ωραιότατο hammond mode. Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι η μάρκα του, αλλά σου γεμίζει το αυτί.Το παίρνω μαζί με το blofeld και έχω ένα πολύ εύηχο για τα προσωπικά μου γούστα ηχητικό αποτέλεσμα.Ειδικά με την alternative rock μπάντα μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Πάντως ειλικρινά έχω το mo6 με τον αριθμό 2 στο πίσω μέρος του. Για κοιτα καλυτερα 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Για κοιτα καλυτερα 8) Πόσες φορές θα το γράψουμε...! Αυτό είναι. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Δε χρειάζεται να τσιτώνεσαι ούτε να εξάπτεσαι για τη Yamaha. Δεν τη θίξαμε αγαπητέ. Σύγκρινα δύο μηχανήματα που το ένα κατ' εμέ είναι καλύτερο από το άλλο. Αν απαγορεύτηκαν οι συγκρίσεις στο νοιζ να μας το ανακοινώσει η διαχείριση. Όσο το τι εξοπλισμό έχει ή είχε ο καθένας εδώ μέσα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, αν κάθεσαι και τα κοιτάς και δε δημιουργείς. Όπως ξαναείπα, από συλλέκτες πήξαμε. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Όπως ξαναείπα, από συλλέκτες πήξαμε. ::) Πρέπει να υπάρχουν για τους υπόλοιπους. Δεν μπορούμε όλοι να αγοράζουμε καινούρια ρε φίλε! Δεν βγαίνουμε οικονομικά. όλοι όμως παίζουνε....ή μπορεί να παίζουνε..ή να την παίζουνε... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 να την παίζουνε... Exactly my point. ::) ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Δε χρειάζεται να τσιτώνεσαι ούτε να εξάπτεσαι για τη Yamaha. Δεν τη θίξαμε αγαπητέ.Δεν τσιτωνομαι αγαπητε. Αλλοι τσιτωνονται οταν διαβαζουν αρνητικα σχολια για τη Roland. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas_six Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Καθαρό rompler είχα τo ΥΑΜΑΗΑ MU128 αλλά και τώρα έχω το Motif XS6(εν δυνάμει rompler).Γνώμη μου ότι το CS6x έχει χαρακτήρα στον ήχο του και μεγάλο + τα πολλα real time controllers.Το ΜΟ6 στα αυτιά μου δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Γούστα είναι αυτά.Μην το πάμε στην αντιπαράθεση.Δεν έχει νοήμα.Άλλωστε το topic έχει άλλο θέμα και ήδη ξεφύγαμε. Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas_six Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Πάντως ειλικρινά έχω το mo6 με τον αριθμό 2 στο πίσω μέρος του. Καλό είναι να δείτε και το xw p1 το οποίο μπορεί να μην παίρνει επεκτάσεις, αλλά για τα λεφτά του κάνει πολλά θαύματα. Ειδικά στο hex layer mode Και στο solo synth mode. Άσε που είναι πούπουλο.Και το κλαβιέ του waterfallίζει ! Και έχει και ωραιότατο hammond mode. Κώστα από ποιότητα κατασκευής σε τι επίπεδα βρίσκεται? Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2014 ...έχω το Motif XS6(εν δυνάμει rompler).Tι θα πει "εν δυνάμει rompler"? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση