Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια. Για να φανει καθαροτερα παντως να την κανεις Resize στα 600x για να χωραει ακριβως στη σελιδα, βαλε και λιγο Sharpen effect και οριστε: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 καθοτι μισος πιανιστας ενα καλο 88αρι θα το ηθελα, το m-audio μου δεν ειναι ασχημο στην αισθηση (καμμια σχεση βεβαια με ενα καλο) αλλα ειναι παναλαφρο και στα ζορια μου παει βολτες λιγο, πρεπει να το μεγγενισω στη βαση με σφιγκτηρες μου φαινεται και ας το σημαδεψω. Το 88αρι στο παρον γραφειο μου δεν θα μαζευοταν με τον πατεντα τροπο που εχω κανει με τη βαση. Το m-audio ομως το ειχα παρει τσάμπα και την κανει την δουλεια του γι αυτο που θελω. Εξ αλλου το "καταστημα" μου διαθέτει και πραγματικο πιανο στο χωλ το οποιο θελει επειγοντως κουρδισμα και εν γενει συντηρηση. σε ζηλευω axtarma και εσενα και τον foxxx που εχει εκει το kursweil Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 σε ζηλευω axtarma και εσενα και τον foxxx που εχει εκει το kursweil Ειναι θεμα το Kurzweil ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία setup και όμορφα στημένα, και ο cos_dr και ο αχταρμάς. 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 του αχταρμα ειναι καθαροαιμο πληκτραδικο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Εύχομαι σε όλους καλή παραγωγική γεμάτη όμορφες στιγμές χρονιά. Ανεβάζω και γω το σπιτικό μου μουσικό χώρο μιας και τον ολοκλήρωσα. Χρόνια πολλά! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Αφιξη της ναυαρχιδας στα Waterfall-K Studios. Ανοιχτηκε, εξεταστηκε, φωτογραφηθηκε, εγκατασταθηκε στην προσωρινη του θεση, παιχτηκε για κανα 2ωρο και στο τελος αφεθηκε να αναπαυθει καθοσον το ταξιδι απ'τη Γερμανια ηταν κουραστικο και πολυημερο. Ηχαρα! Αυτο λεω μονο και προχωρω σε μερικες φωτογραφιες. Σε λιγες μερες θα ποσταρω φωτος απο το ανανεωμενο στουντιο το οποιο ειναι προς το παρον "under construction". Οχι, δεν το εγραψα εγω. Ο ηχος αυτος ειναι Preset και υπαρχει στα MOX/Motif XS/MOXF/Motif XF. Ειμαι φιρμα, τι να κανω... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο! Πολλά κουμπάκια έχει! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 91 buttons, 2 faders, 8 pots, 1 a-Dial...αν μετρησα καλα... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Μεγειά αδερφέ. Και καλά μουσικά ταξίδια εύχομαι ολόψυχα. Ωραίο εργαλείο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση