Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

axtarma, το ειδα, ωραιο! γραφτηκα !!!

Νά'σαι καλά φιλαράκι. :)

Πάντως η καρέκλα που είχε ο Βαγγέλης και φαίνεται στις φωτό του Καταρράκτη, είναι καλύτερη από τη δική μου η οποία είναι για πέταμα, μισοσπασμένη και χάνει αέρα, λολ. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 699
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καταφερα να βρώ απο τη χρυση ευκαιρια σε τσαμπα τιμη ενα ίδιο γραφειο με το αγαπημενο μου εδω και 20 χρονια που εχω πανω τα μουσικα και δεν το αλλάζω με τίποτα γιατι με βολευε καθ όλα και με ενέπνεε, εχω μια περίεργη σχεση μαζι του ενω δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, το πήρα και εκανα τις τελευταίες πιστευω για μεχρι το τελος της ζωης μου εργονομικές αλλαγές ετσι ωστε να τα εχω ολα προσβασιμα χωρις να μετακινουμαι,

kvfl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ιδου. Ετσι τα πληκτρα μου ειναι οπως τα θέλω για να κανω αυτο που θέλω στη μουσικη.

Ποσα θέλω.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ωραια τον εχεις φτιαξει τον χωρο σου Κωστα. 8) Τωρα που ειπες για το γραφειο μου θυμισες οτι εχω αγορασει ενα καινουργιο γραφειο τυπου Γ εδω και 2 μηνες και ακομα ειναι σε κομματια στον κατω οροφο. :P Περιμενω το MOXF και μετα θα κανω αλλαγες στα Waterfall-Keys Studios. Eχει να πεταχτει εξω πολυ πραμα, και πρωτο πρωτο το παλιο γραφειο το οποιο ειναι μικρο και μονιμο σπασιμο νευρων. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

αν παρω το moxf οπως σου ειχα πει, (το triton μαλλον μπορει να παρει την αγουσα για πωληση σε αυτη την περιπτωση) θα παρη τη θεση του triton, ελπιζω να χωρεσει στο πλατος ωστε να υπαρχει και το πληκτρολογιο στην ιδια θεση που το εχω τωρα.

Επισης τελικα η λυση της βασης πληκτρων που εβαλα εδω και καιρο τη μοναδα εχει αποδειχτει χρησιμη γιατι απαλειφει καθε κραδασμο και μονωνει τον ηχο του pc που επειδη ειναι και gaming ειναι αρκετα θορυβωδες ιδιαιτερα λογω του ανεμιστηρα της gtx 580 και μαλιστα στο υψος που ειναι δεν γεμιζει ευκολα και σκονες.

Αντε με το καλο και εσυ waterfall να το φτιαξεις οπως θελεις γιατι η εργονομια μετραει και εμπνέει.

Ηθελα να παρω γωνια για να ειναι πιο ωραιος ο χωρος αλλα εχω πολυ κολλημα και ειμαι συναισθηματικα δεμενος με το συγκεκριμενο γραφειο.

Και τριτο να εβρισκα θα το επαιρνα γιατι συνεχιζεται αριστερα το πανηγυρι με ενα αλλο γραφειο που κανω τα γραφειοκρατικα μου θεματα το οποιο δεν φαινεται στη φωτο.

Θελω να παραγγειλω μια τριπλη Quiklok και 2 μπρατσα για την διπλη Quiklok και να βαλω εκει τα 6 synths. H πολυ βαβουρα ειναι να φτιαξω την δισκοθηκη και μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι. Αλλα πρεπει να κανω χωρο. Θα φυγει το παλιο γραφειο και το κρεβατι θα αλλαξει θεση και θα παει γωνια και μετα θα μπει το νεο γραφειο και τα synths. Το δωματιο ειναι σαν αποθηκη, θα μου παρει μερες να το φτιαξω αλλα δεν παει αλλο ετσι που ειναι. Πιστευω το αποτελεσμα να βγει καλο και να χωραω και γω μεσα. :P

Specs talks, M🐮🐮gs walks

εγω θυσιασα την τραπεζαρια για να εχω χωρο , πισω εχω και μικρο αυτοσχεδιο γυμναστηριο. Ειναι μεγαλο το σπιτι μου και ευτυχως εχω και συρομενη πορτα με το σαλονι οποτε δεν ενοχλω και δεν με ενοχλουν .

Παλαιοτερα οταν ημουν εργενης τα ειχα ολα στη μια κρεβατοκαμαρα αλλα τωρα την κατελαβε ο μικρος.

Οταν θα αρχισουν οι πλειστηριασμοι ακομα και σε αυτους που δεν εχουν στεγαστικο δανειο οπως εγω αλλα δεν δυνανται να δωσουν εφορια να δω που θα τα βαλω ολα, ηδη ετοιμαζω το σχεδιο εκτακτου διαφυγης για να προστατευσω εστω τον εξοπλισμο.

Σιγα σιγα θα εχω δυο μπιτονια βενζινη και αν γινει το μοιραιο θα βγαλω τον εξοπλισμο και τα ρουχα και θα πω στους κλητηρες μισο λεπτο και θα το κανω παραναλωμα το υπολοιπο. μεχρι και σκοινι θα εχω για να διαφυγω ραπελ απο το μπαλκονι. λολ

Θα κανω και προάσκηση λολ

Αντε με το καλο και εσυ waterfall να το φτιαξεις οπως θελεις γιατι η εργονομια μετραει και εμπνέει.

Έτσι ακριβώς είναι Κώστα. Πάνω από όλα η εργονομία την οποία ακόμα στο δικό μου στουντιάκι δεν κατάφερα να φτιάξω έτσι όπως την σκέφτομαι, θα χρειαστώ εξτρά εξαρτήματα...

Πάντως μια χαρά και η δική σου η γωνία. Ειδικά το κάθισμα σου είναι ότι πρέπει για αναπαυτική ξεκούραστη δουλειά και διασκέδαση.

Βασικά έχω τραβήξει και μία καθαρότατη φωτό του στουντιακίου μου το οποίο πλέον ονομάζεται Music Forgotten Bedroom Studio, λολ. ;D Να την ανεβάσω και εκείνη να φαίνεται καθαρά;

φυσικα να την ανεβασεις

"Το καθε home studio ειχε τη δικη του ιστορία

κάποιος την εγραψε στον τοιχο με μπογιά

Ηταν μια λεξη μοναχα εργονομία

κι υστερα ειπαν πως την εγραψαν παιδια"

φυσικα να την ανεβασεις

"Το καθε home studio ειχε τη δικη του ιστορία

κάποιος την εγραψε στον τοιχο με μπογιά

Ηταν μια λεξη μοναχα εργονομία

κι υστερα ειπαν πως την εγραψαν παιδια"

;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ιδού λοιπόν η καθαρή φωτό του στουντιακίου μου! Μόνο το λαπτοπ ήταν εν λειτουργία όταν τραβήχτηκε πφφφφ ::)

MFBS_studio.thumb.jpg.01fdfbaf3eb10e76a02179990ebd7b7a.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου