Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 Μια πλήρης και ευχάριστη επέκταση!! Παραμένουμε: Kurzweil K2600R Omnisfere ...και προχωρά το ταξίδι.. :) Καλές Μουσικές! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Γνωστη φωτο... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Γνωστη φωτο... 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Mεγαλους τζιρους βλεπω foxxx !!! ;D ;D Αλλα κατι Λειπει ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Αλλα κατι Λειπει ;;; Ενα hi-end audio interface? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Αλλα κατι Λειπει ;;; "Ενα PC" θα ελεγα εγω. :P Ο Περικλης ισως εννοει κανενα Fender Rhodes ή καποιο Hammond. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Ενα Moog? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2013 Mεγαλους τζιρους βλεπω foxxx !!! ;D ;D Αλλα κατι Λειπει ;;; Ολα αυτα φιλε Περικλη τα μαζεψα με κοπους και θυσιες ;) τι λειπει? "Ενα PC" θα ελεγα εγω. :P Ο Περικλης ισως εννοει κανενα Fender Rhodes ή καποιο Hammond. Απο pc εχω ενα toshiba lap top ;D αλλα το κυριο εργαλειο στο home studio για μενα ειναι ο imac 8) hammond οχι δεν εχω αλλα εχω ενα Galanti clipper 61 ;D θα το ανεβασω καποια στιγμη θελει service :D Ενα Moog? :D moog????? μπαααα εκτος αν μου το χαρισουν :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση