Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Το πηρες τελικα το Kurzweil ε? ;D Μεγεια ρε Bill, να το χαιρεσαι. ;) Βγαλε και καμια φωτο ρε με τα synths/Mac σε λειτουργια, ετσι κλειστα δεν "γραφουν" καλα στην καμερα... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Νεες φωτος τραβηγμενες με αλλη καμερα, οι προηγουμενες δεν μου καθονταν και πολυ καλα στο ματι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Foxxx,Waterfall-K, ωραιος κ αξιολογος εξοπλισμος,καποια στιγμη θα ηθελα κ γω ενα synth με samples ή/και wavetable synthesis κ πολλες πολλες πολλες πολλες waveforms...προς το παρων αρκουμαι στο ριζονάκι και σε ενα novation x-station που τσιμπησα μεταχειρισμενο προσφατα... Waterfall-k,τα συνθια καταλληγουν σε μικτη ή σε audio interface πολλαπλων εισοδων; Τα ηχεια που μιξαρεις ειναι monitors η αυτα που φαινονται στις φωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Τα synths πανε σε κονσολα και τα ηχεια ειναι απο στερεο. Συντομα θα συνδεθουν monitors. Τα ηχεια που βλεπεις ειναι για το PC. Aν θες wavetable synths κοιτας τo Waldorf Blofeld και τα Novation Ultranova/Mininova. Ιδιαιτερα τα Blofeld desktop edition και Mininova ειναι σε τιμες super φτηνες. Το Blofeld εχει και ενα επιπλεον πλεονεκτημα, μπορεις να του φορτωσεις τα δικα σου samples (wav κλπ...) σε 60ΜΒ RAM και να τα επεξεργαστεις κανονικα οπως κανεις με οποιοδηποτε αλλο preset sample του synth, επισης μπορεις να φτιαξεις και τα δικα σου wavetables με το "Blofeld Wavetable Creator". Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 waterfall σε ευχαριστω να σαι καλα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Βγαλε και καμια φωτο ρε με τα synths/Mac σε λειτουργια, ετσι κλειστα δεν "γραφουν" καλα στην καμερα... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 οκ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Να'μαι κι εγώ! Λείπει το Nord Stage ex με το Kurzweil K2600R. Είναι σε recording studio.Και θα αργήσουν οι εγγραφές,αλλιώς που να τα βάλω δεν ξέρω. :) Home sweet home. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιος Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Ζηλεψα και εγω, οποτε ειπα να βαλω τα δικα μου Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση