Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Έχεις ακόμα δρόμο. ;D Κανένα κλιπ θα ανεβάσεις να ακούσουμε; Έχω Μανώλη. Μπήκα όμως στην φιλοσοφία τους. Εδώ στο σπίτι δεν γράφω ακόμα. Από τον επόμενο μήνα μια κάρτα όπως και δήποτε θα αγοράσω. Τα protools κάθονται. Δευτέρα μπαίνω στούντιο. Εκεί θα γράψω και με το Kurzweil. Θα ανεβάσω. υ.γ. όσο για το master output που σου τηλεφώνησα σήμερα, έφτασα τελικά στα 19 db. Ήταν το setup του studio τέτοιο που έπρεπε να ανέβω και να πειράξω και το eq των bass&treble. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 ...έχω έρθει στα ίσα μου...και πολύ όμορφα νιώθω.... αλλά....πολύς χρόνος αφιερώθηκε και ξενύχτια..Κurzweil is the sound. Απλά να το δηλώσω ήθελα.. :) ;D Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Motif XF ειν'τουτο ή εγω δε βλεπω καλα? :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Motif XF ειν'τουτο ή εγω δε βλεπω καλα? :P Εγώ δεν το βλέπω καν με IE9. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Εγώ δεν το βλέπω καν με IE9. Φυσικα και δεν το βλεπεις, πλακα κανω. ;D Ουτε εγω βλεπω κατι, ουτε με Opera/Safari/IE/Firefox. Απλα γιατι δεν υπαρχει κατι να δω, το λινκ του ειναι λαθος (http://studio.jpg) 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Παιδιά συγγνώμη κάτι δεν κάνω σωστά και δεν μπορώ να καταλάβω τι..... Πάντως υπάρχει ένα motif μέσα ;) Μπορείτε να μου πείτε πως ανεβάζω φωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Ανεβασε καπου την φωτο σου, κανε copy το λινκ της, ανοιξε εδω μια απαντηση, paste το λινκ, "μαρκαρε" το και πατα το "Εισαγωγη Εικονας" που βλεπεις παρακατω, οποτε το λινκ σου θα δειχνει καπως ετσι: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Οταν λες να την ανεβάσω κάπου; Μπορεις να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Εδω ας πουμε: http://www.postimage.org/ ή στην τελικη πατα "Πρόσθετες επιλογές" και ανεβασε κατευθειαν στο ΝΟΙΖ την φωτο σου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση