pliktras Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας αγαπητοί πληκτράδες ! Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ παρόμοιο τόπικ και αν έχει γίνει ας κελιδωθεί ή σβηστεί απο τους mods. Λέω να ποστάρουμε εδώ φωτογραφίες απο τα πλήκτρα μας.Απο το χειρότερο αρμονιάκη μέχρι το καλύτερο synthesizer της αγοράς! Μπορούμε επίσης να γράψουμε ότι θέλουμε σχετικά με τα πλήκτρα μας. Όποιος έχει καλή θέλση και όρεξη ας ανεβάσει φωτογραφία/ες. edit- οι φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες απο εσάς.Όχι πχ να τις κατεβάσουμε απο το internet κτλ ;D ;D Υ.Γ όποιος θεωρεί χαζό το τοπικ ας το αγνοήσει ΥΓ2 θα ανεβάσω εγώ ή αύριο ή αργότερα φωτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Αλχημιστη ανεβασε τις φωτογραφιες των πληκτρων μου,παρακαλω.... ::) Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Πως βάζουμε φωτό ρε παιδιά? Εγκο ντεν κσερει απ αφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Το kawai k1 II ειναι πολυ καλο,με φοβερο κλαβιε.Ειχα το K1 πριν χρονια.Γενικα τα γουσταρω τα kawai.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Το kawai k1 II ειναι πολυ καλο,με φοβερο κλαβιε.Ειχα το K1 πριν χρονια.Γενικα τα γουσταρω τα kawai.... ναι τα ειχαμε συζητησει μια φορα για τα kawai.Το K5K το πουλησες τελικα?αν οχι για βαλε καμια φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Δεν το εχω πουλησει ακομη. Θα πρεπει να βαλω γιατι ειναι και ιδιαιτερα δυσευρετο να το δει κανεις ζωντανο... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Πως βάζουμε φωτό ρε παιδιά? Εγκο ντεν κσερει απ αφτά... βγάζεις φοτο την βάζεις πχ στο desktop του υπολογιστή σου και μετά πας www.imageshack.gr πατάς αναζήτηση (για να επιλέξεις την/τις φωτο σου) , πατας αποθήκευση και περιμένεις λίγο. Μετα σοθ βγάζει κατι Links το λίνκ που λέει οτι είναι για forum το κάνεις copy και paste στο ποστ σου (εδω δηλαδή στο νοιζ) και έτοιμος! (ελπίζω να το κατάλαβες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 δεν έχω αυτη την στιγμή την κάμερα υψηλής ανάλυσης.Σορρυ αν οι εικόνες δεν είναι καλές.Θα βάλω σύντομα φοτος απο την ψηφιακή. εδιτ-επειδή το ποστ στο νοιζ έκοβε τις φοτο έβαλα πιο μικρές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korgy Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 απο τις φωτό λειπει ενα υπερσαπιο casio ctk647 ;D ;D http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 korgy πολυ καλωδιο!! τι γινεται?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση