Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Αν μετα το σεταπ το οργανο παιζει καλα και βγαζει καλο ηχο γιατι να το επιστρεψει?(και ειναι πολυ δυσκολο μετα απο ενα ΚΑΛΟ σεταπ να μην παιζει και να μην ακουγεται καλα.....) Δεν πολυσυμφωνώ με αυτή τη λογική. Προσωπικά θεωρώ αυτονόητo όταν παίρνει κανείς καινούριο όργανο, να ΑΠΑΙΤΕΙ να είναι σε τέτοια κατάσταση, που να μη χρειάζεται να διορθώσει ΚΑΜΙΑ κατασκευαστική ατέλεια ο ίδιος. Το σετάπ είναι άλλο πράγμα... Ε,καλα ΕΣΥ ειδικα εισαι ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ.. ;D :) Παντω για μια λαθος τοποθετημενη ...ΒΙΔΑ (γιατι τελικα ΑΥΤΟ ειναι το μονο κατασκευαστικο ...προβλημα,τα υπολοιπα που περιγραφει ο Fruno ειναι απλα inherent στις 50s style tele οπως η Baja) δεν νομιζω να χαλασε και ο...κοσμος εχω δει και ΠΟΛΥ χειροτερα.. :) :) σκεψου οτι η Fender τις πανακριβες custom shop Nocaster της φτιαχνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ με "προεξεχον" neck pocket lip για να ειναι ΙΔΙΕΣ με τις original!! να καπως ετσι... Εσυ αγορι μου δεν εισαι για Fender ,αντε να παρεις καμμια Σουρ η Αντερσον!! :) :) ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Λεπτομερειες (για εμενα) που πανευκολα φτιαχνονται (και να ΜΗΝ το "φτιαξεις" το Pickguard δεν εγινε και τιποτα που να δεις το Danny Gatton ή του Gilmour ποσο..πετσικαρισμενο ηταν :) :) Δεν έχεις άδικο.... ούτε εγώ είμαι ψείρας και δεν πιστευω πως έχουν σημασία κάποιες λεπτομερειες.... Οι δύο λόγοι που "μοιράστηκα" την εμπειρία μου ήταν: - περίμενα απο την fender την σήμερον ημέρα να έχει εξαλείψει τέτοιες ατέλειες (όπως ενα πολύ στραβοβαλμένο string tree) - πιστευω πως σε ένα ολοκαίνουργιο όργανο με (έστω μικρο)ατέλειες, "σηκώνει" αντικατάσταση.... Η ήχος της κιθάρας φυσικά και δεν επιρεάζεται απο το string tree ή απο το pickguard και ήταν προφανές πως ήθελε σεταπ!!! Δεν με ενθουσίασε, αλλά σίγουρα έδειχνε πως με ένα καλό ρύθμισα θα πετούσε!! Επίσης (το ξαναείπα νομίζω) ήταν πανάλαφρη (σημαντικότατο!) Το μόνο που δεν μου άρεσε (ως κύριο χαρακτηριστικό του οργάνου, αλλά είναι και υποκειμενικό) ήταν ο 4θέσιος διακότης και το κουμπάκι για τις εναλλαγές των ήχων..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Το θέμα της αντικατάστασης δεν είναι πρακτικό, είναι θέμα αρχής. Όσο αγοράζουμε και ότι μας βγει το κρατάμε, δεν πρόκειται να δούμε βελτίωση στην ποιότητα συγκεκριμένων εταιριών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 σκεψου οτι η Fender τις πανακριβες custom shop Nocaster της φτιαχνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ με στραβο neck pocket για να ειναι ΙΔΙΕΣ με τις original!! Εγώ είμαι "περιπτωσάρα" ή αυτοί που δίνουν τα μαλλιοκέφαλά τους για κακο-κατασκευασμένες κιθάρες; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Αν το πήρε απο μαγαζί με έκθεση (οχι ιντερνετικό δλδ) θα έπρεπε τουλάχιστον να του την έχουν σετάρει την κιθάρα στις χορδές που θέλει πρίν φύγει απο το μαγαζί και μέσα στην τιμή ... Ας την πάει πισω να την ρυθμίσουν τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Επίσης (το ξαναείπα νομίζω) ήταν πανάλαφρη (σημαντικότατο!) καλα εκει ειναι που δεν θα την επεστρεφα ακομα και αν το string tree ηταν βαλμενο στο σωμα... ;D - περίμενα απο την fender την σήμερον ημέρα να έχει εξαλείψει τέτοιες ατέλειες (όπως ενα πολύ στραβοβαλμένο string tree) αυτο ειναι αδυνατον μια και θα επρεπε να περιμενεις ΤΕΛΕΙΟΥΣ ανθρωπους (το string tree μπαινει απο ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι απο μηχανημα πανω στην κιθαρα.. :) μπορει ο μεξικανος να ειχε αλλου το μυαλο του εκεινη την ωρα (νομιζω οτι στο μεξικανικο εργοστασιο της Φεντερ τα string trees μπαινουν στον ιδιο χωρο που οι...πεταχτουλες μεξικανες τσικιτας κανουν τις κολλησεις στους ενισχυτες και στα ηλεκτρικα των κιθαρων και τυλιγουν μαγνητες,μπορει καμμια ...καλλιγραμη να φοραγε...μινι εκεινη την ημερα!! :) :)) Αν το πήρε απο μαγαζί με έκθεση (οχι ιντερνετικό δλδ) θα έπρεπε τουλάχιστον να του την έχουν σετάρει την κιθάρα στις χορδές που θέλει πρίν φύγει απο το μαγαζί και μέσα στην τιμή ... Ας την πάει πισω να την ρυθμίσουν τουλαχιστον. καλα σε αυτο εχεις απολυτο δικιο αλλα δυστυχως ουτε το 10% των μαγαζιων δεν το κανουν αυτο (αν και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους) Το θέμα της αντικατάστασης δεν είναι πρακτικό, είναι θέμα αρχής. Όσο αγοράζουμε και ότι μας βγει το κρατάμε, δεν πρόκειται να δούμε βελτίωση στην ποιότητα συγκεκριμένων εταιριών. παντως ποτε αλλοτε η Φεντερ δεν εβγαζε ΚΑΛΥΤΕΡΑ φτιαγμενες κιθαρες απο σημερα,εχει κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλματα στο qc και ας παραγει καθημερινα χιλιαδες κιθαρες.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Άλλος είναι ο λόγος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 παντως ποτε αλλοτε η Φεντερ δεν εβγαζε ΚΑΛΥΤΕΡΑ φτιαγμενες κιθαρες απο σημερα,εχει κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλματα στο qc και ας παραγει καθημερινα χιλιαδες κιθαρες.... ΟΚ τότε...Θα σου αγοράσω μια BAJA και θα μου δόσεις την vintage Fender σου, για να σε απαλλάξω ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Το Pickguard buckle (ετσι λεγεται το φαινομενο αυτο) ειναι πολυ συνηθισμενο σε ΟΛΑ τα single ply pickguards (και ο βασικος λογος που τα μισω). Δυστυχως οι "vintage" επιταγες τα εχουν ξαναφερει στη μοδα (ο ιδιος ο Leo τα ειχε "στειλει" σε ολες τις μετα το 1961 Fender αλλα τωρα τα ξανατρωμε στη μαπα.....). Ειναι αδυνατον ενα τοσο μεγαλο κομματι πλαστικο που στηριζεται μονο απο 5 βιδες (η 8 στην περιπτωση της στρατ) να "κατσει" πανω σε μια περιοχη,για αυτο θα δεις και αρκετες παλιες Φεντερ με εξτρα τρυπες (και βιδες) πανω στα single ply guards (αλλωστε και ο Λεο ...εβαλε...βαθια :) το χερι στη τσεπη και μαζι με το 3 ply guard αυξησε και τον αριθμο των...βιδων απο 5 σε 8 στην τελε και απο 8 σε 11 στη στρατ...μετα το 61) Καποιες φορες μπορει να εισαι τυχερος και να μη "πετσικαρει" ;D συνηθως ομως (ειδικα στα ασπρα και φτηνα pickguard παραγωγης ) το buckle ειναι κανονας,ειδικα στις strat που πανω τους στηριζονται και οι μαγνητες η κατασταση ειναι χαλια.... (παιξε με μια οποιαδηποτε Eric Johnson ή US 57 ri και θα το δεις). Μιας και το'φερε η κουβέντα, στην ταπεινούλα μου Classic Player 50s στρατ το single ply λευκό pickguard είναι μια χαρά... και μέχρι στιγμής δεν έχει υποχωρήσει χιλιοστό με όλο το παίξιμο που της έχει γίνει. Παρεπιπτόντως, όλο λέω να το αλλάξω με το έρμο το pearl αλλά αυτά είναι άφαντα (εννοώ αυτά με τις 8 τρύπες). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 (το string tree μπαινει απο ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι απο μηχανημα πανω στην κιθαρα.. :) μπορει ο μεξικανος να ειχε αλλου το μυαλο του εκεινη την ωρα (νομιζω οτι στο μεξικανικο εργοστασιο της Φεντερ τα string trees μπαινουν στον ιδιο χωρο που οι...πεταχτουλες μεξικανες τσικιτας κανουν τις κολλησεις στους ενισχυτες και στα ηλεκτρικα των κιθαρων και τυλιγουν μαγνητες,μπορει καμμια ...καλλιγραμη να φοραγε...μινι εκεινη την ημερα!! :) :)) Μονο το string tree που είχα βάλει εγω με τα χεράκια μου στην στρατοκάστερ (θυμάσαι Νίκο) μπορει να συγκριθεί με αυτό της baja!! :D :D το είχα βάλει λίιιιγο καλύτερα απο τον μεξικάνο...!!!!! χαχαχααχχα!!!!!! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση