longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 thanks and welcome to noiz!!.......by the way μηπως εισαι το "γκανιαν ατομο ΙΙΙ"?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Ρε σεις, ρόμπα γίναμε, μας πήρανε όλοι χαμπάρι!!! ;D Ποιος του το μαρτύρησε για τον st_eve; ;D Τέλος πάντων, για να σου απαντήσω αν είναι το 3ο γκανιάν άτομο......... .... πες το κι έτσι.... ;D Πάντως, πολύ μ' άρεσε η παρατήρησή σου!!! :D Καθόμουν και κοίταζα το ποστ σου και έλεγα από μέσα μου: "Τι του λες τώρα του δικού σου;" ;D ;D ;D Να σαι καλά, και πάλι συγχαρητήρια από μένα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 πολυ καλο..μου εφτιαξες τη δια8εση..με παρεσυρες σε country φαση..το στυλ του backing track μου 8υμιζει το promises tou clapton.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση