bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, άκουγα ένα αμερικάνικο ραδιόφωνο με 80s και μου ήρθε ένα απίστευτο φλας για έναν αγαπητό συνφορουμίτη μας (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε!) που έχει ψύχωση με τις μπανάνες και με τις αιθέριες υπάρξεις. Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί από πού πηγάζει αυτή η εμμονή... Λοιπόν, το μυστήριο τέλος. Μετά από τόσο καιρό σας παρουσιάζω την πολυπόθητη λύση του αινίγματος: http://www.youtube.com/watch?v=qGKzO9fab38&rel=1 ...ε, μα είναι να μην αποκτά κανείς εμμονές;;;; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 ρε ο ρυθμος στο ρεφραιν ειναι αυτο το τραγουδι που ελεγε... σε λενε το κοριτσι του μαη! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Rover, με εκπλήσσεις... Αγνοείς την πατρότητα του συγκεκριμένου χιτακίου; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 εγω πιστευω οτι το ονειρο του Κωστα ειναι να αντικαταστησει ο ιδιος τις μπανανες στα avatar του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 ρε σεις... οι μπανάνες των κοριτσιών γράφουν πάνω "φίφες" ή μου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 ρε σεις... οι μπανάνες των κοριτσιών γράφουν πάνω "φίφες" ή μου φαίνεται? Αυτό διαβάζω κι εγώ. "Φίφα" στα καλιαρντά σημαίνει "μικρό πουλί", mind you. :-* τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 ναι απλά το πρωτο ειναι διασκευή... αλλα και παλι εκει που λεει she's got it! ειναι το ίδιο!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 ρε σεις... οι μπανάνες των κοριτσιών γράφουν πάνω "φίφες" ή μου φαίνεται? Φού το κατάλαβες;;;; Kαλά, δεν ήξερα καν ότι αυτό το κομμάτι είχε και βιντεοκλίπ. Πού είναι και το άλλο γνωστό μέλος του φόρουμ να μας πει για έναν ακόμη happy telly user;;;; H τύπισσα μοιάζει λίγο από φωνή και πρόσωπο στην φοβερή και γλυκύτατη Grace Slick των Jefferson Airplane. Tην ίδια εποχή πρέπει να ήταν... http://www.youtube.com/watch?v=6xhYk9PEmXA&rel=1 AYTH είναι μια μπάντα που θα'θελα να έχω ένα DVD της, ξέρει κανείς τίπτα; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Δεπαναλλάξετεκαναμαγνήτηλεωγώ; Σατανάδες, α σατανάδες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση