The_Rover Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 σας είπα αθηνα! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 σας είπα αθηνα! sorry Έγω την πάω στον Jimi (Χαρ. Τρικούπη απέναντι από τα γραφεία του πασοκ) για τις "χοντρές" δουλειές.. Αν και είναι λίιιγο μεταλας ;D είναι πολύ καλός μάστορας.. Αρκεί να μην τον πετύχεις στις κακές του μέρες που έχει κάτι μούτρα σαν.. Υ.Γ. Όπως όλοι, γδέρνει ΚΑΙ αυτός (45 ευρώ "απλό" σεταπ.. αυτές είναι δουλειές ρεεεε) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Πήγα πρόσφατα την κιθάρα μου στον Κουρμπή και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος... Αν εξαιρέσεις ότι, λόγω κάποιας λαλακίας με το εργαστήριό του, μου κράτησε το όργανο 10 μέρες (και μου έλεγε όλο αύριο και άυριο θα στο έχω..!), όλα τα άλλα κομπλέ.. Μου έκανε setup, μου άλλαξε και το nut και όλα αυτά με 40 Ευρώ..!! (όπως μου είπε, : <<φοιτητική τιμή>> ;)) Δηλαδή δεν ξέρω αν είναι η κανονική αυτή.. Σε αυτόν που κάποιοι ακούω να λένε ψιλοκαλούτσικα λόγια αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα με την καμία όμως, είναι ο Καγμάκης.. Ήμαρτον, μακριά, ειδικά αν δεν ξέρεις απο setup και σε κόψει ψιλοαρχάριο, μπορεί να στο δώσει το όργανο με ελάχιστες τροποποιήσεις, και να σου ζητάει την κανονική ταρίφα...! Και δεν περιορίζεται μόνο στο setup αυτό, αλλά και στην γενικότερη νοοτροπία του. Your choice... The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει και ο Οικονομάκης στη Νέα Σμύρνη. Κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν κρατάει το όργανο περισσότερο από όσο πρέπει και έχει καλές τιμές. www.enigmagt.gr Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 thanks alekelis ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 +1 για τον Κουρμπή... Εγώ πάλι από τον Τζίμη δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος. Πολλά λεφτά για το τίποτα... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassoter Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Ο Οικονμάκης εκτός από καλός μάστορας είναι και πολύ συνεργάσιμος. Βασικό για ένα μάστορα. Δεν τον έχω πετύχει ποτέ 'μουτρομένο' THE WORLD IS A VAMPIRE.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 ... Δεν τον έχω πετύχει ποτέ 'μουτρομένο' Σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΤΖΙΜΗ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 εγώ προτιμώ τον Δήμου είναι απέναντι απ τον Καγμάκη στην Μπενάκη είναι φτηνός και συζητήσιμος έχω κάτσει με τις ώρες εκεί ενώ μου έφτιαχνε τη κιθάρα και μιλάγαμε η εντύπωση που μου έχει δώσει είναι ότι δεν είναι κλέφτης και το πονάει το όργανο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 alekelis ήρθε η ώρα να αναβαθμιστείς νομίζω σε ...Μηδενικό καρμα ;D THANKS! You bet! Bravo man. +1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση