cos_dr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 Λιγα λόγια για την αρραβωνιαστικιά μου μην πλακωθούμε εδω μέσα. Δεν θα την παντρευτώ απο έρωτα, αλλά τουλάχιστον όπως βλέπετε έχω καλή προίκα!!! :lol: :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 Αν και υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες θα σε αποκαλούσα πουλημένο, σε αυτή την περίπτωση... με την ευχή μου τυχερούλη! :wink: :D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Το εν λόγω site το είχα δει εδώ και πολύ καιρό και αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ του μουσικού και του συλλέκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 To relax, I spend a lot of time reading gear discussion lists Αααααα τη συμπάθησα την κυρία ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Desafinando Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Ούτε το ποστ βλέπω εδώ..ούτε τα σύνθια της κυριας...και έχω 10/10 οπτική ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Ούτε το ποστ βλέπω εδώ..ούτε τα σύνθια της κυριας...και έχω 10/10 οπτική ! http://www.cikira.com/who.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
newmind Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Ξεσκονισμα που θα ριχνει. Αλλα οταν θα τα ξεσκονιζει κι απο κατω θα ειναι μεγαλειο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 αν οντως τα εχει ολα αυτα που γραφει στη λιστα της,εχει κατσει κανεις να λογαριασει ποσο θα κοστιζουν ολα αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν για να σας λυθεί η απορία η τύπισσα είναι απλώς τρελή συλλέκτρια επειδή την έχω γνωρίσει από κοντά όταν ανέβαινα για ένα event Gabba hardcore που γινόταν στο οποίο συμμετείχα και εγώ.Τώρα το καυτό σημείο τις υπόθεσης είναι ότι τα όργανα της έχουν δουλευτεί από πολύ γνωστούς djs και όχι από την ίδια.Στην Ολλανδία και στην Αμερική την θεωρούν μαμά των synths.O σκοπός τις δεν είναι η παραγωγή αλλά το μιας νύχτας F........ με διαφορετικό dj μιας και αυτό είναι το πραγματικό της χόμπι. Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Απο οτι φαινετε παντως οι "δουλειες πανε καλα" .....σε ολα τα επιπεδα ;) ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση