ex-15y.laikospliktras Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 και να πεις οτι ηταν και κανενα μοντελο που διαφημιζε το studio........!!!!!! :P :P :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν για να σας λυθεί η απορία η τύπισσα είναι απλώς τρελή συλλέκτρια επειδή την έχω γνωρίσει από κοντά όταν ανέβαινα για ένα event Gabba hardcore που γινόταν στο οποίο συμμετείχα και εγώ... .... ...τη θεωρούν μαμά των synths.O σκοπός τις δεν είναι η παραγωγή αλλά το μιας νύχτας F........ με διαφορετικό dj μιας και αυτό είναι το πραγματικό της χόμπι. :D :D :D ξερεις ποια ειναι η επομενη ερωτηση που πλανιεται τωρα βεβαια στο thread... ;D ;D ;D 8) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 μα, μόνο και μόνο για το ρεύμα που χαλάει για να δουλεύει όλα αυτά, έπρεπε να την είχαν βάλει φυλακή ! ! ! Αφήστε δε τις εκπομπές σε CO2.. Άμα έχει λεφτά ο άλλος για χάλαμα.. Δεν πήγαινε να κάνει και καμιά πλαστική τουλάχιστον;; http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Μην μασάτε ρε.. έχουν γραφτεί κομματάρες με ένα και δύο synth σε τετρακάναλα. Δείτε πιο πριν τι έγραψε ο ruffneck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Ruffneck χώθηκες? ??? Να υπερασπιστείς τη φήμη μας βρε αδερφέ...! (βλέπε: greek lover!!! :P) ;D I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Μην μασάτε ρε.. έχουν γραφτεί κομματάρες με ένα και δύο synth σε τετρακάναλα. Δείτε πιο πριν τι έγραψε ο ruffneck. σε 8 κανάλια γράφτηκε το OXYGEN του Jean Michel Jarre. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαριανα Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 O σκοπός τις δεν είναι η παραγωγή αλλά το μιας νύχτας F........ με διαφορετικό dj μιας και αυτό είναι το πραγματικό της χόμπι. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό! Δεν χρειάζεται να αγοράσεις πύργους απο synth για να κάνεις κάτι τέτοιο! (μόνο κόκκινες γόβες :P) Αλήθεια όμως, δε πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ξοδεύει όλα του τα λεφτά γύρω από κάτι που δεν έχει ιδέα ::) Είμαι σίγουρη ότι η κυρία Cikira (αν και κάπως υπερβολική αλλά αφού είναι συλλέκτρια εντάξει) ξέρει να παίζει. Δε γίνεται αλλιώς. www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 O σκοπός τις δεν είναι η παραγωγή αλλά το μιας νύχτας F........ με διαφορετικό dj μιας και αυτό είναι το πραγματικό της χόμπι. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό! Δεν χρειάζεται να αγοράσεις πύργους απο synth για να κάνεις κάτι τέτοιο! (μόνο κόκκινες γόβες :P) Αλήθεια όμως, δε πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ξοδεύει όλα του τα λεφτά γύρω από κάτι που δεν έχει ιδέα ::) Είμαι σίγουρη ότι η κυρία Cikira (αν και κάπως υπερβολική αλλά αφού είναι συλλέκτρια εντάξει) ξέρει να παίζει. Δε γίνεται αλλιώς. :P ετσι πες τα,αμεσως να τη βγαλουνε αχρηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση