Προς το περιεχόμενο

Απευθυνεται σε οσους ξερουν απο fender......

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βέβαια στο ηχητικό "κολλάω" fruno, γιατί το roller μου φαίνεται αρκετά καλό, (χωρίς εννοώ να έχω δοκιμάσει να αλλάξω και να βάλω ένα καλύτερο από το μαμά) αλλά κάποια στιγμή θα το ... επιχειρήσω να το αλλάξω με ένα καλύτερο...

Για να μην υπερβάλω, η διαφορά ηχητικά υπάρχει μόνο στις ανοιχτές χορδές.... Αυτός ήταν ο 1ος λόγος για να βγάλω το LSR. Και ο 2ος λόγος ήταν η μόνιμη φοβία μου πως μπορεί να φύγουν τα μπιλάκια απο μέσα την ώρα που αλλάζω χορδές....!!! Κι επειδή αλλάζω χορδές συνέχεια (τουλάχστον 4 σετ το μήνα), είχα βαρεθεί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Αυτή τη φοβία την έχω κι εγώ....(αν χάσεις μία μπίλια, η κιθάρα μπαίνει για επείγον χειρουργείο / αντικατάσταση nut....)

Frunobulax, στη σχισμή του LSR μπήκε κανονικά το φυσιολογικό nut ή χρειάστηκε πατέντα?

Παντως ειναι ΠΟΛΥ καλη stratocaster για αυτο και εγω σημερα το πρωϊ (πιστος στη δεσμευση μου οτι δεν θα ξαναπαρω αλλη κιθαρα και βεβαια οχι strat και οχι sunburst... :))

πηρα αυτη....

761829913cc524846f7812719a3a4dbc2b3a2099894dad93b8a596f2f70ee461fcd7f5dc.jpg

26994706bdfb0bdf365e83b497acb4bca9f3cc5ff9db3b3d94e3c877d412ae3de4c783cb.jpg

08371850000a906d46302ba0a2ac6780a9d229354fc576eabb3019f8e474086aad1d4060.jpg

ακριβως επειδη οι μαγνητες της δεν ειναι "παραδοσιακοι" στρατ μπορω να πω οτι εχει τον πιο "δικο" μου (δηλ. τελε αλλα με εξτρα...cohones...  ) ηχο σε μια "κουφη" θεση (την 2η απο κατω οπου ο  συνδιασμος του κατω διπλου σε παραλληλη συνδεση δενει με τον μεσαιο  σε σειριακη συνδεη) που εχω ακουσει...τελικα ΕΝΑΣ καλος ηχος μπορει να σε κανει να αγορασεις μια κιθαρα..... :) 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αυτή τη φοβία την έχω κι εγώ....(αν χάσεις μία μπίλια, η κιθάρα μπαίνει για επείγον χειρουργείο / αντικατάσταση nut....)

Frunobulax, στη σχισμή του LSR μπήκε κανονικά το φυσιολογικό nut ή χρειάστηκε πατέντα?

Ναι σίγουρα απλά θέλει λίγο προσοχή.... γιατί κατά τα άλλα πέρα του ήχου, με βολεύει για σyγκεκριμμένη δουλειά... παίζω με τρέμολο στην στάνταρντ την Αμερικάνα μου και το κούρδισμα ( χάρη και στα lockin tuners σε συνδιασμό με το roller nut) δεν πάει πουθενά ακόμα και όταν κανιβαλίσω το τρέμολο με βιθύσματα και όσο παίρνει ανάποδο. Το ίδιο και στην fat strat deluxe.

Superfunk πήρες deluxe strat???

In Fender Strat we trust!

Superfunk πήρες deluxe strat???

oh yes!! :)

(δεν μπορεσα να κρατηθω γιατρε μου!!!μαμαγε η συγκεκριμενη κιθαρα,ειδικα αυτη η θεση) :)

Με γειες SF!!! Το προγραμματιζες και δεν ελεγες τιποτα, ή έτσι μια και το'φερε η κουβέντα μπήκες σε πειρασμό, τη δοκίμασες ετσι για να την ξαναθυμηθεις και τελικά τη χτύπησες? Αν ειναι το δευτερο πρεπει να παρεις 6 ποντους καρμα. ;D ;D ;D :o

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

WOOOOHOOOOO!!! μεγειές και από εμέ!! Καλόπαικτη, εύχομαι! (Α!!! και να μην την πουλήσεις ΠΟΤΕ!!!) είναι όπως είπες ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ στρατοκάστερ. Ότι καλύτερο βγάζει η Fender με μοντέρνα χαρακτηριστικά! Cheers!!!! ;D

In Fender Strat we trust!

• Moderator

Μπάβο superfunk ωραίο κιθαρόνι  :) (ΧΑ ΧΑ κι εγώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα πάρω sunburst.. λες να την πατήσω?  ;D ).

Αυτή η θέση που λες -η 2η από κάτω σε strat- (υποτίθεται) ότι είναι η θέση που προτιμά να χρησιμοποιεί -κατά κόρον- ο Edge.

Πρόσφατα ανακάλυψα κι εγώ την ομορφιά της (παλιά μου φαινόταν -γενικώς- αδιάφορη) :).

• Moderator

Στο προηγούμενο θέμα μας, σε σχέση με το LSR και το ξεκούρδισμα, νομίζω σημείο "κλειδί" είναι η απουσία string trees. Πάντως, αν και δεν κακομεταχειρίζομαι το tremolo ιδιαίτερα, προβλήματα ξεκουρδίσματος δεν έχω ούτε με τα κανονικά.

@frunobulax, οταν έβγαλες το LSR, η σχισμή που περίσσεψε ήταν μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη για fender...το κενό το συμπλήρωσες με ξυλαράκι ή βρήκες συμβατικό nut να χωράει στην υπάρχουσα σχισμή?

Μπάβο superfunk ωραίο κιθαρόνι  :) (ΧΑ ΧΑ κι εγώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα πάρω sunburst.. λες να την πατήσω?  ;D ).

Αυτή η θέση που λες -η 2η από κάτω σε strat- (υποτίθεται) ότι είναι η θέση που προτιμά να χρησιμοποιεί -κατά κόρον- ο Edge.

Πρόσφατα ανακάλυψα κι εγώ την ομορφιά της (παλιά μου φαινόταν -γενικώς- αδιάφορη) :).

οχι ,οχι αυτη τη θεση στις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ στρατ την ΜΙΣΩ (ας οψεται το ελληνικο "ροκ"  :)) στη συγκεκριμενη κιθαρα ομως λειτουργει ως εξης :

ο κατω μαγνητης (που ειναι διπλος και οταν ειναι σε νορμαλ θεση ,δηλ.με το s switch "επανω",εχει τα πηνια του συνδεδεμενα σε σειρα),με το s switch ΚΑΤΩ δηλ.πατημενο συνδεει τα πηνια του ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μετα συνδεεται με τον ΜΕΣΑΙΟ οχι παραλληλα οπως στις κανονικες στρατ αλλα σε ΣΕΙΡΑ.....ΜΑΓΙΚΟΣ ηχος που δεν ειχα ξαναματακουσει...στις υπολοιπες θεσεις η κιθαρα ειναι απλα ακομα μια καλη στρατ στη συγκεκριμενη θεση ομως ακουγεται σαν τερατωδης τελε με quack & twang...φοβεροι μαγνητες και πανω απο ολα ΜΟΥΓΚΑ (οτι πρεπει για τις "δουλειες" που συντομα επονται... ;))

απο πλευρας κατασκευης η κιθαρα απλα ειναι η καλυτερη κατασκευασμενη Φεντερ που εχω δει ποτε μου..απλα ΤΕΛΕΙΑ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου