victor130 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 H ερωτηση ειναι απλη, βασεις η rack ,τι προτιματε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Rack γιατί οι βάσεις με τα πολλά πόδια μου έιχαν σπάσει τα νέυρα.Τώρα όλα είναι πιο εύκολα και εκεί που τα θέλω χωρίς μικροσυμβιβασμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AcidFairy Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Αν και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ rack απ όσο έχω παίξει σε διάφορες drums με rack, θα συμφωνήσω με τον chembeast. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Από την άλλη όμως το rack σου περιορίζει την φαντασία..να δημιουργήσεις σε μια βάση ένα πύργο από πιατίνια κτλ.. :P FASTERRRR FASTERRRRR!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skylodramer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 και εγω συμφωνω rack αβλεπη γιατι ειναι πιο σημαζεμενα και οπος ξερουμε τα τυμπανα πιανουν πολυ χορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση