RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Χαιρετώ όλους τους noizades :)!!!Συγχαρητίρια για την πολύ πρακτική αναβάθμιση του Forum και την εισαγωγή των αγγελιων στο home page,όλο έκει σουλατσάρω ;D ;D...Λοιπόν στο θέμα μας(μου:D) Το καλοκαίρι μου έφεραν για δώρο γενεθλίων μία fender stratocaster USA με τον οποία από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι..πολύ καλή κιθάρα και με έχει βολέψει απίστευτα ηχιτικά και παικτικά αλλα έχω μία απορία ενώ στο neck γράφει Fender made in usa με serial mumber κλπ στο μετάλικο πλακετ΄κι που το μπράτσο βιδώνει στο σώμα δεν γράφει fender αλλά είναι κενό...σημαίνει κάτι ανυσηχιτικό αυτό??? Thx προαταβολικά. :) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Σημαίνει ότι είσαι κάτοχος μιάς Highway 1 made in US stratocaster!! cheers!!! ;D In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ!!! ;)Γιατί το είχα μία ψιλοαπορία τόσο καιρό. :) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Φαντάζομαι ότι είδες το post μου και ανησύχησες...εάν το εργαλείο είναι αγορασμένο από μαγαζί λογικά δεν έχεις φόβο μαϊμουδιάς. Από κάτι μεμονομένους σαν και μένα (εάν πετύχει το πείραμά μου) να φοβάσαι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Η αλήθεια είναι πως αυτό ακριβώς συνέβη!!! ;D ;D ;DΝα ρωτήσω κάτι άσχετο υπάρχει μαγαζί εδώ στο Ελλαδιστάν που να βάφει κιθάρες??? ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 ...μάστορας στο Ιλιον, αλλά γδέρνει...και για τα παραπάνω τι λέει το συμπέρασμα? Αγοράζεις gibson για να είσαι σίγουρος!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Γίνεται από μαύρη να την βάψω olympic white ή τέλως πάντων όπως η μπεζοάσπρη του Frusciante??? Είμαι λίγο πωρομένος με τον Frusciante...:D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Xίλιες φορές να αγοράσεις ένα έτοιμο σώμα από E-bay παρά να χαλάσεις το original. Πόσο νομίζεις ότι κοστίζει? Εγώ φέρνω ένα μαύρο με 85$ από Αμέρικα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδή το βάψιμο πόσο θα μου ερχόταν??? ??? ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 και για τα παραπάνω τι λέει το συμπέρασμα? Αγοράζεις gibson για να είσαι σίγουρος!!!!!! Για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος: http://www.noiz.gr/index.php?topic=11682.0 ΜΟΝΟ ο θάνατος είναι σίγουρος... (Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ πολύ μακάβριο ε????? ;D) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση