bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Τugito υπάρχει προειδοποίηση πριν αποδοθεί αρνητικό κάρμα και λαμβάνεται υπόψη και η γνώμη των υπολοίπων πριν γίνει κάτι τέτοιο. Peruvian δεν στο έριξα εγώ, τα υπόλοιπα αν θες σε pm μιας και βλέπω μάλλον το γιατί. Pureanalog αποχωριό κι εγώ, πάω να βρω τον Έβρη μου να παίξουμε το γιατρό. Ας μη γίνει παρέλαση όλων των ερωτήσεων για τα μείον, υπάρχουν και τα pm. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Εμένα μου την έσπασε, και όπως ανέφερε ο προηγούμενος θα ήθελα να ξέρω το γιατί……(ανάθεμα αν θυμάται και αυτός που το έβαλε γιατί το έβαλε η το έχει καταγράψει κάπου ώστε να μην είναι εκτεθειμένος απέναντι μου η σε άλλο μέλος του σαιτ σε περίπτωση που ζητήσω το λόγο.) Αυτά είναι γενικά πιστεύω ότι είναι για παιδικά σαιτ και παιδάκια όχι για άτομα 30 και 40 χρονών…. Τέλος πάντων εγώ σπάστηκα και δεν ασχολούμαι ούτε με πλην 1 ούτε με πλην 10 ……. Αλλά ούτε και με το τους mod και τους admin….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ρε συ Alchemist... Θυαμσαι οτι σου χα στειλει πμ... δεν με νοιαζει... Εγω μουσικος (με ολη την εννοια) θελω να γινω... Οχι καλος άνθρωπος στην ηλεκτρονικη κοινωνια... ΥΓ: Ποιος μουσικος ήτανε καλο παιδί??? My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 αλλα να ρε σεις mods ειστε σαν τους κριτικους διαιτησιας... που η ιδια φαση για τους μεγαλους είναι πεναλτυ και για τους μικρους οχι... Εγώ όντως θα ήθελα να είμαι ο Παναγιώτης Βαρούχας. Είναι το πρότυπό μου. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Αυτά είναι γενικά πιστεύω ότι είναι για παιδικά σαιτ και παιδάκια όχι για άτομα 30 και 40 χρονών…. Τέλος πάντων εγώ σπάστηκα και δεν ασχολούμαι ούτε με πλην 1 ούτε με πλην 10 ……. Αλλά ούτε και με το τους mod και τους admin….. Ε;;; Μάλιστα... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Εγώ όντως θα ήθελα να είμαι ο Παναγιώτης Βαρούχας. Είναι το πρότυπό μου. :D :D Μα μονο αυτος υπαρχει σε ολη την Ευρωπη... Βασικα μονο εδω εχουμε κριτη διαιτησίας!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ρε συ Alchemist... Θυαμσαι οτι σου χα στειλει πμ... δεν με νοιαζει... Φίλε μου, σου ξαναλέω ότι θυμάμαι όλη τη φάση. Θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω την άποψή μου, ευχαριστώ. Υ.Γ. Επιτέλους, φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στους Mazoo and the Zoo σαν forum, έρχεται η διεθνής καριέρα σε λίγο. Βάλε και το Βαρούχα, θα τους πάρουμε τα σώβρακα και τα ζωνάρια μη σου πω. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Φίλε μου, σου ξαναλέω ότι θυμάμαι όλη τη φάση. Θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω την άποψή μου, ευχαριστώ. Δεν ειπα κατι το αντιθετο... Ισα ισα...Σου λεω οτι δεν με νοιαζει βρε το καρμα μου!Σαπμως Ινδουσιτης (ή απο που στο μπιπ καταγεται) ειμαι????????χαχα! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ανακοίνωση! Στην σελίδα 59 το θέμα θα κλειδωθεί. Οχι γι αυτά που γράφτηκαν ή θα ακολουθήσουν, αλλά γιατί το μέγεθος του τόπικ είναι πλέον αυτό μιας νουβέλας αλλά με επαναλαμβανόμενους διαλόγους που πέρα από ανιαρό, γίνεται φοβερά δύσχρηστο στην πλοήγηση του. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί στο έπακρο. Οσοι δεν συμφωνούν (και είναι σεβαστή η διαφωνία τους και θα παραμένει διατυπωμένη), δυστυχώς γι αυτούς μπορούν να συνεχίσουν να ανέχονται τη φιλοξενεία μας. Η λειτουργία και οι κανόνες του συγκεκριμμένου φόρουμ δεν είναι υπό συζήτηση. Φιλικά, yameth Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Στην σελίδα 59 το θέμα θα κλειδωθεί. Σοβαρά; ΤΕΛΕΙΑ! ;D Αν είναι να κάτσω δέκα λεπτάκια ξύπνιος, να κάνω ποστ κάθε 1 λέπτο και να το φτάσω μέχρι εκεί... :o Ουφ πιά... στο κάτω κάτω όποιος θέλει να γενεί μουσικός μόνος του θα αυτίζεται αν είναι π@π@ρ@ς στις διαπροσωπικές σχέσεις και αυτές, ναι, φαίνονται και απο τα φόρα! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις