marathon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Δε νομίζεις ότι έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό το όλο θέμα ρε συ marathon; Πραγματικά δηλαδή... ::) Όχι, έχω αρχίσει να το διασκεδάζω... Δεν είδα να επεμβαίνεις όταν άρχισαν οι άναρθρες κραυγές διότι θεωρώ όλο το συνάφι σου ως θλιβερό υπόλοιπο της προ-πασοκικής οικονομίας, παρωχημένη ομάδα επαγγελματιών που εξακολουθεί να υπάρχει στο περιθώριο της ελληνικής τεχνοφοβίας, μόνιμους υπερασπιστές οποιουδήποτε επικοινωνιακού αναχρονισμού και κατασκευαστές εξαιρετικά μέτριων προϊόντων που μου χαλάνε την αισθητική από τότε που αγοράζω περιοδικά ή βλέπω τηλεόραση. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, έχω αρχίσει να το διασκεδάζω... Δεν είδα να επεμβαίνεις όταν άρχισαν οι άναρθρες κραυγές 1) Πειράζει που έχω κι άλλες δουλειές να κάνω και δεν πέτυχα το όλο πανηγύρι; 2) Ακόμα κι αν είναι όπως τα λες, πρέπει να το συνεχίσουμε το αναρθριλίκι; 3) Κι εγώ σε διαφημιστική δουλεύω. ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Χαίρομαι ιδιαίτερα για το 3 αλλά πρόσεχε, κινδυνεύεις με - κάρμα.....εάν δεν πέτυχες το όλο πανηγύρι ιδού http://www.noiz.gr/index.php?topic=166994.0 Και δεν συνεχίζουμε...εγώ συνεχίζω ...τουλάχιστον μέχρι τις 8, γιατί μετά θα φύγω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Χαίρομαι ιδιαίτερα για το 3 αλλά πρόσεχε, κινδυνεύεις με - κάρμα.....εάν δεν πέτυχες το όλο πανηγύρι ιδού http://www.noiz.gr/index.php?topic=166994.0 Και δεν συνεχίζουμε...εγώ συνεχίζω Το διάβασα το thread και ξαναλέω ότι καλό θα ήταν να μην το συνεχίσεις γιατί πραγματικά κουράζει η κατάσταση και δε νομίζω να βρεις οποιοδήποτε δίκιο έχεις χάσει με την τακτική αυτή. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Το διάβασα το thread και ξαναλέω ότι καλό θα ήταν να μην το συνεχίσεις γιατί πραγματικά κουράζει η κατάσταση και δε νομίζω να βρεις οποιοδήποτε δίκιο έχεις χάσει με την τακτική αυτή. Όταν κάποιος μπορεί να "τιμωρήσει" αυθαίρετα, γιατί δεν έχει επιχειρήματα, καταλύει κάθε έννοια δίκαιου...και είμαι πολύ ευαίσθητος σε τέτοια θέματα...και δεν έχω τίποτα να χάσω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 δε θελω να μπω στη μεση της αντιπαραθεσης, αλλα εξακολουθω να θελω μια απαντηση στο ποστ μου (το οποιο ''κρυφτηκε'' λογω αλλαγης σελιδας) κατα προτιμηση απο τον ιδιο τον Wow! η οποιον αλλο εχει την αρμοδιοτητα να απαντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 εχω μια απορια. δεν γνωριζω ουτε τον bihlas ουτε τον Wow!. δεν ξερω περι των εν λογω ποστ, αλλα αυτη η φραση σου Wow! δε νομιζεις οτι ειναι λιγο προκλητικη? τι θα πει η πλακα δεν ειναι καλοδεχουμενη απο τοσο νεα μελη και ποιος κρινει την πλακα? ''τιμωρειται'' δηλαδη καποιος για τον τροπο που αντιλαμβανεται τη συμμετοχη του στο εν λογω community? στα ποσα ποστ καποιος δε θεωρειται ''τοσο νεο μελος''? δεν θελω να παρω το μερος κανενος αλλα τελος παντων νομιζω πως αυτοι οι οποιοι εχουν τη δυνατοτητα να δωσουν/αφαιρεσουν καρμα δε θα επρεπε να το κανουν επειδη ετσι τους ηρθε! Φίλε μου, η συμμετοχή μας εδώ γίνεται για συγκεκριμένους λόγους που έχουν να κάνουν με τη μουσική. Ναι, όταν τα πρώτα σου posts είναι καθαρός χαβαλές και εξυπνάδες προς πάσα κατεύθυνση, αναπόφευκτα ξεφεύγεις από το νόημα του forum. Καλοδεχούμενη η πλάκα και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Noiz αλλά όχι όταν δεν συνοδεύεται από (έστω περιορισμένη) συμμετοχή στα πιο ουσιαστικά θέματα. Σου φαίνεται τόσο παράλογο αυτό; Πώς θα έπρεπε να λειτουργεί το πράγμα κατά την άποψή σου; Ελπίζω να απάντησα επαρκώς στο ερώτημά σου. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 ....και δεν έχω τίποτα να χάσω... Αλλά και τίποτα να κερδίσεις. :) Please marathon, δεν ωφελεί κανέναν όλο αυτό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Please marathon, δεν ωφελεί κανέναν όλο αυτό. :) Οκ Κε καθηγητά..., no problem. Aπλά φασιστικές και αχαρακτήριστες συμπεριφορές δεν περνάνε σε όλους, και κάποιους (εμένα προσωπικά) θα με βρίσκουν αντίθετο, όσο μου επιτρέπει αυτό το forum. Σταματάω εδώ, εκτός εάν προκληθώ. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου, η συμμετοχή μας εδώ γίνεται για συγκεκριμένους λόγους που έχουν να κάνουν με τη μουσική...... Ρε Alche, που εχεις δει ποστ του eye να εχει σχεση με μουσικη? (οχι απο πικαπ αλλα απο οργανα) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις