Προς το περιεχόμενο

Περί κάρμα (-τος; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εστειλα και στους 5 modulators αλλα ακομη δεν ελαβα απαντηση.

Μπίχλα, δεδομένου ότι κανείς μας δεν μπορεί να θυμηθεί για ποιο λόγο έχεις πάρει το -1, στο αποκαθιστώ, αφού μάλιστα σε ενοχλεί τόσο... Εν' τούτοις, να θυμήσω σε όλους ότι η απόδοση κάρμα δεν είναι αντικείμενο συζήτησης και μάλιστα δημόσιας. Κοίταξα το σύνολο των μηνυμάτων σου: οπωσδήποτε, αν σκοπός σου είναι να μην έχεις αρνητικό κάρμα, μάλλον θα πρέπει να έχεις ουσιαστικότερη συμμετοχή στο φόρουμ από τις λακωνικές φράσεις που πετάς από 'δω και από 'κει, χωρίς καμία τοποθέτηση απολύτως. Το πιθανότερο (αν και όντως δεν μπορούμε να θυμηθούμε) είναι ότι αυτός ο μέσος όρος μετριότατων μηνυμάτων δημιούργησε την αίσθηση ότι κάνεις πλάκα και η πλάκα δεν είναι καλοδεχούμενη από τόσο νέα μέλη. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά προς το παρόν.. !

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

εστειλα και στους 5 modulators αλλα ακομη δεν ελαβα απαντηση. το να στειλω και στους 16 gatekeepers το βρισκω καπως υπερβολικο...

Έλαβες απαντήσεις (πολύ πριν γράψεις εδώ), και θα λάβεις και ακριβέστερες κάποια στιγμή. Τι γκρινιάζεις?  :)

δεν γκρινιαζω και δεν τιθεται θεμα αποκαταστασης, απλα θελησα να μαθω για να ξερω τι να προσεχω απο δω και περα. ειμαι νεος χρηστης του internet και φυσικα πρωταρης σε forum. δεν ειχα σκοπο να κανω πλακα σε καποιο θεμα, αλλα οπως θα καταλαβατε ο internetικος μου λογος ειναι ακομη ανωριμος. τα παραπανω δεν αποτελουν κανενος ειδους απολογια.

• 1 μήνα αργότερα...

κάρμα κώμα...

τι στο καλό?  :o

κι εγώ έφαγα -1.

να βάλω τα κλάμματα?  ;D

ποιοί τα ρυθμίζουν αυτά?

και για ποιό λόγο να "στιγματίζεται" κάποιος για τις απόψεις του?

αν παραβεί τους κανόνες του φόρουμ υπάρχουν τα ban, προσωρινά και μόνιμα.

υπάρχει λόγος ύπαρξης του karma? εννοώ πέρα από το bulling της υπόθεσης (γιατί εμάς στα παπάρια μας, αλλά ένας πιτσιρικάς έτσι θα το εκλάβει) σημαίνει κάτι ουσιαστικό?

ως απορία το θέτω.

"ΝΑΙ, τα παιδιά είναι στους δρόμους ξανά!" μεθ.ξωτ

• Moderator

...

ποιοί τα ρυθμίζουν αυτά?

και για ποιό λόγο να "στιγματίζεται" κάποιος για τις απόψεις του?

..

υπάρχει λόγος ύπαρξης του karma?

...

ως απορία το θέτω.

Αυτό που κάνεις δεν είναι απορία αλλά ρητορική ερώτηση.

Δεν θέλεις απάντηση λοιπόν. Δες αν θέλεις, διάβασε τη "διαβούλευση" και την εκατέρωθεν επιχειρηματολογία στις πρώτες σελίδες του παρόντος thread.

γιατί εμάς στα παπάρια μας

1. Ποιοί είστε "εσείς"?

2. Παρακαλώ να μην ξεφεύγει η γλώσσα προς το χυδαίο (χωρίς λόγο).

Αν διάβασες τις προηγούμενες 44,5 σελίδες του θέματος θα κατάλαβες.

Επίσης μπορείς να στείλεις πμ σε κάποιον modulator (αν όντως δεν έχεις πάρει εξηγήσεις) για τους λόγους που έχεις μείωση/αύξηση κάρμα. Σε κάθε περίπτωση δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεται συνέχεια η ίδια ιστορία, ρωτώντας κάτι που ποσώς ενδιαφέρει τους υπόλοιπους στο φόρουμ. Το θέμα είναι προφανώς δικό σου και των mods/gate keepers που έχουν το δικαίωμα για αυξομείωση του κάρμα κάθε μέλους. Όσον αφορά τους λόγους ύπαρξης του κάρμα, όπως προανέφερα, μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και θα βρεις όλη την αλήθεια (και ενδεχομένως τα ψέματα....μπουαχαχαχα μα τι χιουμορίστας είμαι).

ναι, το ξέρω πολλά είπα...

Βass is a state of mind...

σσσσουτ! είμαι στο τρίτο ποστ στην 28η σελίδα  ;D

δίκιο έχεις, κουβέντα να γίνεται...

δεν τρέχει κάτι, απλά ιντριγκάρει  :o 8)

"ΝΑΙ, τα παιδιά είναι στους δρόμους ξανά!" μεθ.ξωτ

• 1 μήνα αργότερα...

Το πιθανότερο (αν και όντως δεν μπορούμε να θυμηθούμε) είναι ότι αυτός ο μέσος όρος μετριότατων μηνυμάτων δημιούργησε την αίσθηση ότι κάνεις πλάκα και η πλάκα δεν είναι καλοδεχούμενη από τόσο νέα μέλη.

εχω μια απορια. δεν γνωριζω ουτε τον bihlas ουτε τον Wow!. δεν ξερω περι των εν λογω ποστ, αλλα αυτη η φραση σου Wow!  δε νομιζεις οτι ειναι λιγο προκλητικη? τι θα πει η πλακα δεν ειναι καλοδεχουμενη απο τοσο νεα μελη και ποιος κρινει την πλακα? ''τιμωρειται'' δηλαδη καποιος για τον τροπο που αντιλαμβανεται τη συμμετοχη του στο εν λογω community? στα ποσα ποστ καποιος δε θεωρειται ''τοσο νεο μελος''? δεν θελω να παρω το μερος κανενος αλλα τελος παντων νομιζω πως αυτοι οι οποιοι εχουν τη δυνατοτητα να δωσουν/αφαιρεσουν καρμα δε θα επρεπε να το κανουν επειδη ετσι τους ηρθε!

δεν ξερω περι των εν λογω ποστ, αλλα αυτη η φραση σου Wow!  δε νομιζεις οτι ειναι λιγο προκλητικη?

Μα καλά...φιρί φιρί το πας...θα πουν ότι σε έβαλα εγώ

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Μα καλά...φιρί φιρί το πας...θα πουν ότι σε έβαλα εγώ

Δε νομίζεις ότι έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό το όλο θέμα ρε συ marathon; Πραγματικά δηλαδή... ::)

Yes it is!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου