Earendil Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Προφανώς και τον γνωρίζω προσωπικά και σε βεβαιώνω ότι χρειάζεται σκληρηή μεταχείρηση για να γίνει καλός άνθρωπος... Την ομαλή ροή του forum που την είδες?, αυτή η "αναρχία" του Noiz είναι άλωστε και η ομορφιά του. Εδώ δεν παρεξηγήθηκε ο Trigga, παρεξηγήθηκες εσύ? Ελπίζω να μην του έδωσες 4 μαζεμένες!!!!!! Τϊποτα δεν του έδωσα, κι ούτε παρεξηγήθηκα...απλά μου έπεσε λίγο βαρύ το "χαζός" παραπάνω. Χτυπάει κάπως άσχημα, δε βρίσκεις; :-\ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 αυτή η "αναρχία" του Noiz είναι άλωστε και η ομορφιά του. Προσεχεεεε, θα φας ban! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Προσεχεεεε, θα φας ban! ;D Ε τότε θα κάνω παρέα με τον Tromos... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ανησυχα μου πνεύματα μην μαλλώνετε. Δεν εχει εξω το διαλειμμα αν συνεχισετε τις μα@#κίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 και όλα αυτά εξ αιτίας σου.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εσυ πιτσιρίκο πολύ γλώσσα βγαζεις.Στο σπιτι σου αυτα σου μαθαίνουν? Ελα να μην τα παρω αναποδα και φωναξω τις μανάδες σας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 θα ηθελα να μαθω που οφειλεται το -1 στο καρμα μου. με μια ματια που εριξα στα μηνυματα μου δεν βρηκα κατι που να το δικαιολογει. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποια αχρηστα και βλακωδη ομολογουμενως θεματα που εχω ανοιξει στο περι ανεμων και υδατων. θα ηθελα λοιπον να ξερω ποιος και για ποιους λογους μοιραζει θετικο ή αρνητικο καρμα ωστε να κατανοησω, εστω και λιγο καθυστερημενα, τα ορια της λειτουργιας του forum. Φιλικα, Δημητρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 θα ηθελα να μαθω που οφειλεται το -1 στο καρμα μου. με μια ματια που εριξα στα μηνυματα μου δεν βρηκα κατι που να το δικαιολογει. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποια αχρηστα και βλακωδη ομολογουμενως θεματα που εχω ανοιξει στο περι ανεμων και υδατων. θα ηθελα λοιπον να ξερω ποιος και για ποιους λογους μοιραζει θετικο ή αρνητικο καρμα ωστε να κατανοησω, εστω και λιγο καθυστερημενα, τα ορια της λειτουργιας του forum. Φιλικα, Δημητρης. Γι 'αυτά τα θέματα, καλό είναι να στέλνεις πμ στους μοντς ή τον admin και να μην αποσχολείς το υπόλοιπο φόρουμ. Κάρμα μπορούν να δώσουν ή να αφαιρέσουν οι Modulators και οι gate keepers αν δεν απατώμαι. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 εστειλα και στους 5 modulators αλλα ακομη δεν ελαβα απαντηση. το να στειλω και στους 16 gatekeepers το βρισκω καπως υπερβολικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 εστειλα και στους 5 modulators αλλα ακομη δεν ελαβα απαντηση. το να στειλω και στους 16 gatekeepers το βρισκω καπως υπερβολικο... Take it easy. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν γαργάρα. Αργά ή γρήγορα θα απαντήσουν. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις