playloud Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Όταν όμως μια βοήθεια σε ένα θέμα μπορεί να διαβαστεί απο όλους γιατί βρίσκεται σε κοινή θέα, τότε είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει περισσότερους κι όχι μόνο αυτόν που την ζήτησε αρχικά. ;) :) Φιλε μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, εγω πιο πολυ μιλαω για ευχαριστιες, αναγνωριση και respect (ξερουν αυτοι) αλλα και DISrespect (επισης ξερουν αυτοι) Η βοηθεια μου, μικρη η μεγαλη, ηταν ειναι και θα ειναι στην διαθεση ΟΛΩΝ ανεξαιρετως. Ναι, ακομη και των πιτσιρικαδων με τις "ανουσιες" ερωτησεις. Ρωτωντας πας στην πολη ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Η βοηθεια μου, μικρη η μεγαλη, ηταν ειναι και θα ειναι στην διαθεση ΟΛΩΝ ανεξαιρετως. Ναι, ακομη και των πιτσιρικαδων με τις "ανουσιες" ερωτησεις. Ρωτωντας πας στην πολη ;) Ετσι μπράβο! Κάποιοι βοηθησαν στο παρελθόν και κουράστηκαν να επαναλαμβάνουν τα ίδια. Γι αυτό όσοι έχουν την καλή διάθεση πρέπει να μεταδίδουν ότι μπορούν με ωραίο τρόπο σε παλιούς και κυρίως νέους. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Παίδες, εγώ γύρισα από τις διακοπούλες μου και συνειδητοποίησα ότι το κάρμα μου έχει μειωθεί... Πρίν φύγω για διακοπές είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν 0... Πώς γίνεται να έχω μείωση του κάρμα ενώ δεν συμετείχα καθόλου στο φόρουμ; Τέλος πάντων, γίνεται να μου σταλεί ένα π.μ. που να εξηγεί τον λόγο που έγινε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 χμμ ποιος ξερει τι εκανες στις διακοπες σου.... :) :) :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 χμμ ποιος ξερει τι εκανες στις διακοπες σου.... :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D μπορει να ζητησε μοχίτο με γκρικλις ή να προσπαθησε να πουλησει το στρωμα του παραπανω απο οσο το εχει ο thomann. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Και μόνο το γεγονός ότι πήγες διακοπές πριν ακόμη πάνε οι mod φτάνει για -1 ;D ;D Πέρα από την πλάκα, μάλλον περι λάθους πρόκειται... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 χμμ ποιος ξερει τι εκανες στις διακοπες σου.... :) :) :) Ναι, αλλά εσείς δεν ξέρετε τίποτα... Ξέρετε; Δεν ξέρετε! ;D Ή, άμα ξέρετε δεν έχετε αποδείξεις... :P Αλήθεια σας λέω! Τα ζητούσα όλα με ελληνικά πεζά... Τέλος πάντων, θα σας ήμουν ευγνώμων αν διορθωνόταν το θεματάκι... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Θέλω και γω να διορθωθεί άμεσα το δικό μου διότι δεν έκανα τίποτα καλό και πήρα +1 και ο blue με κοροϊδεύει και θα πάθω ψυχολογικό τραλαλά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D ;D μπορει να ζητησε μοχίτο με γκρικλις ή να προσπαθησε να πουλησει το στρωμα του παραπανω απο οσο το εχει ο thomann. :D Επίσης, έμαθα ότι πήγε να πάρει ρακέτες αγόρι για την παραλία και άνοιξε διαφωνία με τον περιπτερά γιατί λέει με ρακέτα από alder κάνεις καλύτερα καρφιά από αντίστοιχη από μαόνι :D Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις