trigga Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Μια μύγα έφτυσε στον σέρβερ παιδιά......ρίχτε της -1 :P Ηταν και τσετσέ η ρουφιάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Οι φαινομενικά "αδικαιολόγητες" μειώσεις του κάρμα, κατά 99% οφείλονται σε συγκαλλημένες, φανερές ή κρυφές ή μέσω π.μ. επιθέσεις ενάντια στο noiz και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Ειδικά όταν επαναλαμβάνονται, η μείωση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, με απώτερο σκοπό το -5, όπου και το μέλος θα μας χαιρετήσει τον πλάτανο. Είναι νομίζω απαράδεκτο το ότι κάποια μέλη (ο Βαρτάνης π.χ.) επιμένουν να επικρίνουν το noiz και τον τρόπο που λειτουργεί. Το ίδιο κάνει και ο playloud. Η συμμετοχή στο φόρουμ ΔΕΝ είναι υποχρεωτική από το νόμο - τι στην ευχή συμμετέχετε αφού δεν σας αρέσει; Αλλά αν σας αρέσει, πείτε και καμιά καλή κουβένται που και που, όχι μόνο "έτσι κάνουν εδώ" και τις διάφορες μομφές δεξιά και αριστερά σε κάθε ευκαιρία. Ακριβολογώ ή υπερβάλλω; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Κοιτα, το να πω πως υπερβαλεις,θα εχεις επιπτωση στο καρμα μου; ;D ;D ;D Κατα δευτερο,θελω να μου πεις και να υποδειξεις, τα σημεια και τα λογια που αναφερομαι εναντια στο noiz και τον τροπο που λειτουργει. Κατα τριτον, σιγουρα με το στανιο δεν καθομαι εδω, ουτε με υποχρεωνει και κανεις,αλλα και δεν βλεπω και τον λογο του να φυγω.Εκτος αν δεν με θελετε.Οποτε παω πασο. Καλες κουβεντες εχω πει και πολλες μαλιστα και ευτυχως υπαρχουν τα post ακομη,οποτε.... Τα παιδια που αξιζουν τα καλα τα λογια τα εχουν ακουσει. Γιατι αυτα τα παιδια ειναι στην πραγματικοτητα το noiz. Superfunk,BloodySunday,Elavd,Blue,Boukas,Silot,Ervis,Boody,Freemind, triggas,deadmind,Kostas79 και βεβαια ο μεγιστος Χαριλατρον και πολλα αλλα και συγγνωμη οσους ξεχασα. Τωρα αν θεωρεις οτι κανω κακο στο site, να μου το πεις και θα αποχωρησω.Γιατι οπως καταλαβαινω σου δημιουργω προβλημα. Το κακο με μενα,ειναι οτι εχω και εγω πολυ γερη πενα ;D ;D ;D ;D Should i stay or should i go; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Should i stay or should i go; Stay, ασφαλώς. Αν έχεις γερή πένα, κάνε χρήση της πένας σου και όχι της χολής σου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Μα πες μου ρε αδελφε,που ειναι η χολη; Θα με σκασεις. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Μα πες μου ρε αδελφε,που ειναι η χολη; Ακριβώς κάτω από το συκώτι, αν δεν την έχεις αφαιρέσει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Should i stay or should i go; Άμα θες να φύγεις φύγε άμα θες να κλάψεις κλάψε να γκρινιάζεις μόνο πάψε δεν μπορώ να τ' ανεχτώ Απόστολος Καλδάρας/Γιώργος Σαμολαδάς Το κακο με μενα,ειναι οτι εχω και εγω πολυ γερη πενα ;D ;D ;D ;D Τι μάρκα είναι; Είχα μία Mont Blanc, αλλά μου χάλασε στον ένα χρόνο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Μαυρηηηη εινννν η νυχτα,στα βουναααααααααα Στουςςςςς κααααααμπους πεεεεεφτειιιι χιοοοοοοονιιιιιιι Παλιο βουκολικο.Παραδοσιακο. Υγ.Εμενα αποκλειεται να χαλασει Spy γιατι ειναι απο μασιφ σιδερο. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 και πολλα αλλα και συγγνωμη οσους ξεχασα. ............. Should i stay or should i go; δεκτή η συγνώμη. stay. 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω φιλε wrtsxx. Δεν φευγω,παω να φαω, οκ; :P :P :P :P Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις