bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Tι θα γίνει ρε παιδιά; Και σήμερα η ίδια ιστορία; Δεν βαρεθήκατε; Η απορία μου ειναι τι σας την εδωσε κ γειώσατε πολυ κόσμο μαζεμένο μεσα σε καποιες ώρες.Ή μηπως κανω λαθος κ απλα ολοι οι χρηστες μαζεμένοι κανανε απαξιοτικές γκάφες? Eιλικρινά τώρα Τρίγκα (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όμως), δεν ξέρεις ήδη την απάντηση; Αν ναι, τότε γιατί ρωτάς; Aν όχι, γιου μάστ μπι λίβινγκ ιν ε ντρίμγουορλντ, Νίο. Είναι αδύνατον να μην βλέπεις πόσα ληγμένα LSD κυκλοφορούν εδώ γύρω τις τελευταίες μέρες. Kαι το κυριότερο, το τι κάνουν και τι γράφουν. Αlderbody έχει ξαναειπωθεί ότι οι mods έχουν εξ ορισμού κάρμα 0. Playloud όλο φλερτάρεις με την καταστροφή. Έχεις πρόβλημα με έναν, δυο, τρεις, πέντε, δεκαπέντε; Aγνόησέ τους κι άσε μας στην ησυχία μας. Ή φύγε. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Οι ειρωνες και παντα απαξιωτικοι μεντερειτορ αντι να απολαμβανουν το μπανακι τους οπως αλλου ( σε με ρικα φορα, αυτες οι συμπεριφορες αποβαλονται δια παντος) απλα συνεχιζουν. Συνεχιστε!!!!! way to go Δεν ειναι οφθαλμοφανες σε ολους η ειρωνια και το πεσιμο που πεφτει σε ολους τους καινουργιους που κανουν μια ερωτηση ; Μονο εγω το βλεπω;;; Οταν πεφτει κραξιμο και ειρωνια χλευασμος (μονο εγω τα βλεπω αυτα προφανως) , τα αποτελεσματα ειναι τσαμπουκαδες, η απογοητευση και δρομο για αλλο φορουμ. Η νοοτροπια παλιου και νεου ειναι .... για γελια, η για κλαματα, οπως το βλεπει ο καθενας. Δεν περιγραφω αλλο..... Kαι μετά αναρωτιούνται τι είναι αυτό που το λένε "απαξίωση" & γιατί βρέχει αρνητικά κάρμα... Ιδού λοιπόν ένα κλασσικό παράδειγμα. Αντί αυτός ο κύριος να εκφράσει ευγενικά την άποψή του/ αντίθεσή του με κάτι που συμβαίνει, ισοπεδώνει τα πάντα, τους βάζει όλους σε ένα καζάνι & τους κατηγορεί ότι είναι είρωνες... ενώ την ίδια στιγμή χρησιμοποιεί ο ίδιος την ίδια προσβλητική ειρωνία που προσπαθεί ανεπιτυχώς να δείξει ότι κατακρίνει. Είναι μόνο ένα ακόμη ποστ από τα πολλά που μαζεύονται (σωρηδόν) τις τελευταίες μέρες εδώ. Έρχονται νεοφερμένοι και λένε "μα πώς γίνεται να πλακώνεστε, ρε παιδιά;" Και τελικά κάποιος σκέφτεται: όταν ένας κάθεται και γκρινιάζει/βρίζει συνεχώς μέσα σε ένα χώρο και δεν σηκώνεται να φύγει αλλά αντιθέτως, συνεχίζει, τότε σίγουρα συμβαίνει ένα από τα εξής: (α) είναι βαλτός, (β) θέλει να προκαλέσει και να τραβήξει την προσοχή πάνω του, αρεσκόμενος στο να προκαλεί τεχνητές εντάσεις. Επειδή λοιπόν η ζωή είναι πολύ μικρή για θεωρίες συνομωσίας, διαλέγω το (β). Και για να τελειώνουμε με αυτό το καλοκαιρινό χάλι, έχω μόνο μια συμβουλή για όλους αυτούς που κάνουν όσα έθιξα παραπάνω και, αλοίμονο, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Και για να τελειώνουμε με αυτό το καλοκαιρινό χάλι, έχω μόνο μια συμβουλή για όλους αυτούς που κάνουν όσα έθιξα παραπάνω και, αλοίμονο, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν: +1 Θα πιω απόψε μια μπύρα στην υγειά σου λεβεντόπαιδο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Χεχεχε!!! :D Την επόμενη μη λησμονείτε, σύντροφοι!!! ;D 8) http://www.noiz.gr/index.php?topic=159698.0 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Με το πάτημα της διαγραφής διαγράφεσαι κατευθείαν ή θέλει έγκριση από mods? (sorry για το εντελώς Off topic). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 κανεις δεν διαγραφεται ρε απλα απενεργοποιείται ο λογαριασμος του.Αν διαγραφει πρεπει να φυγουν κ τα ποστ του πραμα που χαλαει ολη την αλυσιδα δημιουργιας πολλων ποστς. Αρα αν γινεις καλο παιδακι επανερχεσαι.Τωρα ποσες φορες θα επανερχεσαι δεν ξερω αλλα δεν νομιζω για πολλες.Οπως προείπε ο γιαμε8ινος νομιζω ειναι 15-30 μερες βουλωμα στο πρωτο μπαν(ιο).Μετα μπορει να σαφηνουν να πνιχτεις οι ναυαγοσωστες. Υ.Γ.Μπλοντυ νταξ ρε δικε σου καιρο κυκλοφορουν λιγμενα κ τωρα με τις ζεστες ξαφνικα αφηνιασαν κ οι προισταμενοι κ ηρθε ολο μαζι.Αναλογισου ποσα καμενα θεματα εζησες με ειρωνιες κ κραξιμο μεταξυ χρηστων.Ατελειωτα κ πολλες φορες καποια προσφατα διαγραφοταν(θυμαμαι του προτοκολι ενα).Εκει ομως δεν γινοταν αυτο το μπουγιο που εχουμε τωρα εξου κ η απορια μου/μας.Αυτα κ ελπιζω μονο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ trigga αλλά εννοούσα για οικιοθελή διαγραφή... Αν και δεν μπορώ να βρώ το ανάλογο κουμπάκι στο προφίλ... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Το ζητας λογικα κ εχει τα ιδια αποτελεσματα με το μπανιο που λεω πανω λογω των ποστς παλι.Απλα δεν εχεις το κουμπι αυτοκτονιας στη διαθεση σου.Σαν τα lemmings να ανατιναχτεις απο μονο σου :P K ενα ακομη πιο λογικα γιατι δεν χρειαζεται να απασχολεις τη γερουσια :P για να φυγεις ειναι το να μην ξανακανεις λογκίν ναπουμ κ να μας γράφεις.Γκεγκε ρε χιονανθρωπε ναπούμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Ξαναματαευχαριστώ Trigga. Χαιρετώ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 ωχ πως εγινε αυτο τωρα.Διαγραφτηκε τελειως ο ανθρωπας κ εβαλε μονο ονομα να μείνει?Και τι ονομα ε? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις