trigga Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 θα κεραστεις κ συ μου φαινεται gpolic σε λίγο.Παιζεις με τη φλόγα εγω στο πα. Λιγοι θα βγουνε να μιλήσουν για την αντιπάθεια τους σε καποιους άλλους μίστερ gpolic.Οτι ισχυει κ στην πολιτικη βασικά.Αλλοι εχουν τη φρυτεζα κι αλλοι τηγανίζουν. Νταξ ηχο βαρτανης ομως κανεις να εξηγουμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 θα κεραστεις κ συ μου φαινεται gpolic σε λίγο.Παιζεις με τη φλόγα εγω στο πα. .... Trigga κάνεις λάθος. Δεν νομίζω να "κεράστηκε" κανείς για διαφωνία ή κριτική. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Άλλο η κριτική / διαφωνία και άλλο η ύβρεις, οι "χαρακτηρισμοί" του συνομιλητή, οι απειλές και -γενικώς- η συμπεριφορά που υποβαθμίζει το επίπεδο της συζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 gpolic προφανώς κάτι σε τσίμπησε εσένα... ::) Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Trigga δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σου σήμερα. Cheer up boy! ;) Λες ν' αρχίσω κι εγώ να γράφω υποθετικά σενάρια για τον κρυφό κίνδυνο που μας παραμονεύει; Ιιιιιιιιιιιιιιιι... Μου σηκώθηκε η τρίχα... :P Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Εδώ θα ήθελα να αποκαλύψω ότι το πραγματικό moderation γίνεται από τη γνωστή άγνωστη και ουδέτερη επιτροπή των ορκωτών mods, οι οποίοι ελέγχουν όλα τα Ελληνικά site. Eμείς απλά πληρωνόμαστε για να κάνουμε την βιτρίνα, να τρώμε τα διάφορα μπινελίκια κτλ κτλ 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Μην ξεχνάμε και τους Ελ παιδιά, αυτοί κινούν τα νήματα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 yameth ναι κατι με τσιμπησε. Επειδη δεν γραφω, δεν σημαινει οτι δεν διαβαζω και δεν βλεπω. Δεν ειναι οφθαλμοφανες σε ολους η ειρωνια και το πεσιμο που πεφτει σε ολους τους καινουργιους που κανουν μια ερωτηση ; Μονο εγω το βλεπω;;; Ανεξαρτητα αν ο αλλος εχει γραψει φραγκικα, η αν εχει ρωτησει κατι που ηδη εχει απαντηθει. Σημασια _εχει_ο_τροπος_που απανταμε. Και ο τροπος πολλες φορες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ουτε η στοιχεωδη ευγενια σε καποιον που δεν γνωριζει απο υπολογιστες η δεν ξερει ορθογραφια. Εμεις φυσικα ειμαστε οι μαστερ Οταν πεφτει κραξιμο και ειρωνια χλευασμος (μονο εγω τα βλεπω αυτα προφανως) , τα αποτελεσματα ειναι τσαμπουκαδες, η απογοητευση και δρομο για αλλο φορουμ. Η νοοτροπια παλιου και νεου ειναι .... για γελια, η για κλαματα, οπως το βλεπει ο καθενας. Δεν περιγραφω αλλο..... Τριγγα, ειμαι βαρτανης φαν, αλλα κρυφος τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Κάποιες φορές μπορεί να συμβαίνει αυτό, αλλά δεν είναι μονόπλευρο. Πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν αδιαφορώντας για τους κανόνες της κοινότητας και απαιτούν σχεδόν αγενώς. Εγώ ξέρω ότι όταν πάω να μάθω κάτι σε άλλο φόρουμ, σέβομαι την κοινότητα και τους ανθρώπους που θα με βοηθήσουν. Εγώ έχω το πρόβλημα και ζητώ βοήθεια για τη λύση. Αφού ψάξω και δεν βρω απάντηση υπάρχουσα, αν μη τι άλλο πρέπει να τους το μεταφέρω κατανοητά, να τους παρακαλέσω και να τους ευχαριστήσω ενδεχομένως όταν θα μου λυθεί η απορία. Η κοινότητα θέτει τους όρους. Κι αυτό όπως πιστεύει ο admin ότι μπορεί ο επισκέπτης να διαβάζει όσο πιο εύκολα, εύχρηστα γίνεται και το ενεργό μέλος να έχει χώρο, αφορμή και διάθεση να βοηθήσει. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος. Δεν είναι ομάδα μισθοφόρων. Αν λοιπόν θεωρείς και ξέρεις ότι φεύγουν νέοι και πάνε σε άλλα fora λυπούμαι γι αυτό, αλλά ξέρω δεν είναι η πλειοψηφία. Από την άλλη ξέρω ότι δεν υπάρχει αλλού Noiz. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Αφεντικο, αμα κανενας μοντουλατορος ειναι αγενης και εριστικος και επιθετικος σε προσωπικο επιπεδο, δεν θα επρεπε κα σ αυτον να πεφτει μειον καρμα? Κι αν ναι ποιος θα το εκανε? (Φωνη βοωντος εν τη ερημω) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Αφεντικο, αμα κανενας μοντουλατορος ειναι αγενης και εριστικος και επιθετικος σε προσωπικο επιπεδο, δεν θα επρεπε κα σ αυτον να πεφτει μειον καρμα? Κι αν ναι ποιος θα το εκανε? (Φωνη βοωντος εν τη ερημω) O μοδουλατορας δεν πρεπει να ειναι αγενης εξ ορισμου... για φανταστειτε αυτη την εικονα... :o :o :o ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 O μοδουλατορας δεν πρεπει να ειναι αγενης εξ ορισμου... Ναι ε? μμμμ, κατι τριγυριζει στο μυαλο μου (2-3 περιπτωσεις ατομων) αλλα αστο καλυτερα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις