Προς το περιεχόμενο

Περί κάρμα (-τος; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πάντως το μόνο KARMA που φαίνεται να λειτουργεί απροβλημάτιστα και δίχως παράπονα, είναι της KORG! Το m3 που έπαιζα για κανά τεταρτάκι, φάνηκε τέλειο για ηλεκτρονική!!!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το παράδειγμα που φέρνω όμως, δεν στέκομαι εκεί αλλά στο γεγονός ότι ενώ απ'τη μια "κράζουμε" κάποιον καινούριο και τον κοροϊδεύουμε ανοιχτά (στο Noizbox πέσανε και τα ανάλογα σατιρικά τύπου "ffτάδε πουλάω 100 κιλά Gibson") και απ'την

Πουλαω 100 κιλα karma-gkrinia πρακτικα αμεταχειριστη! Μπορει να χρησιμοποιηθει ξανα και ξανα και ξανα γεμιζοντας εως και 30 σελιδες comments

My love for you is ticking clock, Berserker

Δεν ξερω αν γραφτηκε πιο πανω - δεν προλαβα να διαβασω ολο το θρεντ - αλλα ισως να ειχε πιο πολυ "βαρος" αν καποιος με ασχημο καρμα πχ -5 και κατω να εμενε εκτος φορουμ για ενα χρονικο διαστημα, μια εβδομαδα ή κατι ανολογο...

(αλλα μετα απο αποφαση ολων των modulatorsς και του yameth βεβαια...).

Γιατι αν καποιος εχει -2312 καρμα μπορει και να γουσταρει (...στην τελικη μπορει να το κανει on purpose...λεω τωρα....)

Μόλις απόλαυσα ένα πιάτο τραχανά που έφτιασε η πεθερά. Ντελίσιους.

;D ;D ;D ;D ;D

Εσένα θέλω να σε γνωρίσω γιατί πρέπει να είσαι εντελώς τρελοκομείο!

Δέχεται Paypal, πιστωτικές και αιθέριες υπάρξεις που θα πρέπει απαραιτήτως να κρατούν μια μπανάνα. Μάλιστα, την μπανάνα την επιστρέφει άθικτη.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Με το παράδειγμα που φέρνω όμως, δεν στέκομαι εκεί αλλά στο γεγονός ότι ενώ απ'τη μια "κράζουμε" κάποιον καινούριο και τον κοροϊδεύουμε ανοιχτά (στο Noizbox πέσανε και τα ανάλογα σατιρικά τύπου "ffτάδε πουλάω 100 κιλά Gibson") και απ'την

Πουλαω 100 κιλα karma-gkrinia πρακτικα αμεταχειριστη! Μπορει να χρησιμοποιηθει ξανα και ξανα και ξανα γεμιζοντας εως και 30 σελιδες comments

Σε έθιξε αυτό που έγραψα;

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Οχι, γιατι? Απλα με τον ιδιο τροπο που επισημαινεται η μια υπερβολη (το κυμα πωλησεων απιστευτου ογκου, συχνοτητας, για 30 αγγελιες) επισημαίνεται και η αλλη (απιστευτη γκρινια για το +1 για 30 σελιδες). Στο shoutbox εχει γινει μεγαλη καζουρα (μεγαλυτερη απο τα ff) αλλωστε και περι καρμα...  Ο καθε ff και ο καθε karma-maniac θα επρεπε να ξεκολλησουν απο ο,τι φαινεται να αγγιζει τα ορια της υπερβολης και να πανε για χιονοπολεμο ...

My love for you is ticking clock, Berserker

Οχι, γιατι? Απλα με τον ιδιο τροπο που επισημαινεται η μια υπερβολη (το κυμα πωλησεων απιστευτου ογκου, συχνοτητας, για 30 αγγελιες) επισημαίνεται και η αλλη (απιστευτη γκρινια για το +1 για 30 σελιδες). Στο shoutbox εχει γινει μεγαλη καζουρα (μεγαλυτερη απο τα ff) αλλωστε και περι καρμα...  Ο καθε ff και ο καθε karma-maniac θα επρεπε να ξεκολλησουν απο ο,τι φαινεται να αγγιζει τα ορια της υπερβολης και να πανε για χιονοπολεμο ...

Agreed.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

να προτεινω κι εγω κατι στους admins?

αυτο που εχω δει και δουλευει πολυ πρακτικα ειναι η αξιολογηση στο  emarket. για οσους δεν το εχουν δει ο χρηστης δινει αρνητικες και θετικες κρισεις αλλα καταχωρειται μαζι και ο λογος που το δινεις.

δεν ξερω αν γινεται απο το λογισμικο του forum αλλα νομιζω οτι ουτε γκρινιες θα εχουμε( ελπιζω) και επιπλεον θα εχεις μια πιο σαφη εικονα για τον συνομιλητη σου αν και φυσικα αν αρχισεις συνομιλια με καποιον σε 2-3 posts εχεις καταλαβει με τι ανθρωπο εχεις να κανεις.

Presets Suck!

να προτεινω κι εγω κατι στους admins?

αυτο που εχω δει και δουλευει πολυ πρακτικα ειναι η αξιολογηση στο  emarket. για οσους δεν το εχουν δει ο χρηστης δινει αρνητικες και θετικες κρισεις αλλα καταχωρειται μαζι και ο λογος που το δινεις.

δεν ξερω αν γινεται απο το λογισμικο του forum αλλα νομιζω οτι ουτε γκρινιες θα εχουμε( ελπιζω) και επιπλεον θα εχεις μια πιο σαφη εικονα για τον συνομιλητη σου αν και φυσικα αν αρχισεις συνομιλια με καποιον σε 2-3 posts εχεις καταλαβει με τι ανθρωπο εχεις να κανεις.

Ίσως είναι καλή ιδέα, αλλά η υλοποίησή της είναι μάλλον δύσκολή, μια και για να κάτσει κάποιος να γράψει "review" για ένα άλλο άτομο πρέπει πρώτον να τον ξέρει σχετικά καλά, και δεύτερον πρέπει το συγκεκριμένο άτομο να τεθεί υπό αμφισβήτηση, ή τέλος πάντων να έχει κάνει κάτι μεμπτό για να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω, διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Τώρα όσον αφορά το κάρμα, μια που περί αυτού είναι η συζήτηση, εγώ πιστεύω απλά πως δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, πέραν ίσως μιας παραπάνω αίσθησης εξουσίας στους admins και moderators. Φυσικά έχουν μια άλφα εξουσία στο forum οι προαναφερθέντες, αλλά ως άνθρωποι δεν πιστεύω πως είναι αρκετά αντικειμενικοί πάντα για να κρίνουν ως "καλό" ή "κακό" (ή αν θέλετε καλοπροαίρετο/κακοπροαίρετο) κάποιον άλλον, απλά από ένα post, και η σχετικά άκομψη χρήση του είναι αυτή που προκάλεσε όλες αυτές τις αντιδράσεις.

Κι εγώ -1 κάρμα έχω (το οποίο δεν ξέρω από που προήλθε, μια και δεν μπορώ να πώ πως ήμουν και πολύ ενεργό μέλος, το ομολογώ), αλλά έως τώρα δεν έχω δεί κάποια αρνητική αντιμετώπιση ούτε από μέλη, αλλά ούτε από admins, moderators κλπ. Η μόνες "διακρίσεις" που βλέπω σε σημεία, και πάλι όχι σε βαθμό υπερβολής, είναι σε παλιά μέλη και νεότερα μέλη, και πάντα αναλόγως του αριθμού των posts.

Άρα, για να μη σας πρήζω περαιτέρω, αν θέλουν τα ιδρυτικά μέλη του forum να κρατήσουν το κάρμα ας το κρατήσουν, αλλά προφανώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, απ'ότι τουλάχιστον έχω δεί στη μέχρι τώρα διαμονή μου στο συγκεκριμένο forum. Ίσως υπάρχουν καλύτεροι τρόποι καταπολέμησης κακοπροαίρετων και άκομψων ατόμων και τοποθετήσεών τους, αλλά σίγουρα ως απλά μέλη εμείς μπορούμε μόνο να πούμε τη γνώμη μας, μια και στην τελική τα "υψηλόβαθμα" ( ;D) στελέχη είναι αυτά που θα πάρουν τις αποφάσεις.

Peace  :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου