Προς το περιεχόμενο

Περί κάρμα (-τος; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδάκια έξω χιονίζει τρελλά, κολλήστε τις χαριτωμένες μυτούλες σας στο τζάμι και απολαύστε τον νεραϊδένιο χορό των νιφάδων, περισσότερα θα αποκομίσετε από αυτό παρά από τους τσακωμούς, τις αποχωρήσεις κλπ κλπ κλπ...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Απλά yameth ίσως να βγάζατε κάποιους κανόνες βάση των οποίων χρησιμοποιείται το έρημο το κάρμα. Και αν υπάρχουν να βγουν προς τα όξω, ώστε να τους ξέρουν και οι υπόλοιποι χρήστες.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Για την δική σου ικανοποίηση σε ενημερώνω ότι και εμένα μου έκανε εντύπωση ο όγκος και η ποιότητα που διακινούσε και διερεύνησα το θέμα από την αρχή.

"Για την δικιά μου ικανοποίηση"; Mε ποια δικαιοδοσία και με ποιο δικαίωμα θα έπρεπε να απαιτώ εγώ "ικανοποίηση"; Και ποια θα ήταν αυτή; Nα δοθεί στη βορά του πλήθους; Και βέβαια όχι. Κάτι τέτοια δίνουν λαβή και στα σχόλια περί "ψυχολογίας του όχλου".

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Τοση συσωρευμενη και ανουσια γκρινια, οση σε αυτο το thread, ειχα να δω απο την Παρασκευη στο βρεφονηπιακο της κορης μου.  Χιονιζει ρε παιδια. Αναψτε κανα τζακι, πιειτε κανα κρασι, ψηστε κανα λουκανικο, υπαρχουν τροποι για θετικο καρμα και εκτος noiz ...

My love for you is ticking clock, Berserker

υπαρχουν τροποι για θετικο καρμα και εκτος noiz ...

μονο αυτοι οι τροποι μας ενδιαφερουν ετσι και αλλιως.

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Σαν ενας απλος ανθρωπος που τον ενδιαφερει η μουσκη και η τεχνολογια της προσπαθω να ενημερωνομαι οσο περισσοτερο και καλυτερα μπορω. Το Noiz ειναι μια απο τις πηγες πληροφορησης που προτημω. Οπως καθε αλλος στη θεση μου θελω οι πληροφοριες που λαμβανω να ειναι οσο το δυνατον πιο αξιοπιστες και εγκυρες. Απο αυτη την θεση η φιλοσοφια karma με βρισκει συμφωνο.

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα η λογικη του karma δεν ειναι να μπορει (μεσα σε ενα σχεδον απροσωπο περιβαλλον που η πλειοψηφια δεν ξερει ποιος βρισκεται στο απεναντι πληκτρολογιο ) ο μεσος χρηστης να εχει καποιον "οδηγο" ωστε να φιλτραρει τις πληροφοριες που παιρνει? Εστω οτι ειναι καποιος ασχετος απο αυτοκινητα και το αμαξι του παρουσιαζει το Χ προβλημα , και ο Α του λεει οτι εχει προβλημα η μπαταρια και ο Β του λεει οτι η βενζινη που βαζει δεν ειναι καλη. Ποιος ειναι σωστος ? ......

Αν τωρα ο Α ειναι ο μπακαλης της γειτονιας και ο Β ο μηχανικος . Ποιος ειναι τωρα πιθανοτερο να ειναι σωστος? Εγω , ο Χ , ο Υ δεν εχουμε προηγουμενες γνωσεις πανω σε καποια θεματα ωστε να διακρινουμε την αληθεια απο την παραπληροφορηση. Οποτε θεωρω οτι ειναι καλος ενα γενικος μπουσουλας με τον οποιο θα ξερω οτι η αποψη αυτου που βρισκεται στην απεναντι μερια εχει καποια βαρυτητα και οτι αυτος που με συμβουλευει εχει καποια εμπειρια επι του θεματος.

Τωρα οσον αφορα το karma αυτο καθεαυτο δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να εχει την μορφη που εχει . Οταν πας να αγορασεις μια κιθαρα πχ κοιτας μονο να εχει καλο ηχο? Το playability δεν σε ενδιαφερει ? Τα ηλεκτρικα που εχει ? Το σχημα της? Θελω να πω δηλαδη οτι ενας αριθμος οπως το karma:+300 αντιπροσωπευει τον κατοχο του? δεν νομιζω να γινεται να αναγεις 15 διαφορετικα πραγματα σε ενα .

Αυτα τα λιγα και ασχετα με την τρεχουσα τροπη του θεματος.

Παιδάκια έξω χιονίζει τρελλά, κολλήστε τις χαριτωμένες μυτούλες σας στο τζάμι και απολαύστε τον νεραϊδένιο χορό των νιφάδων, περισσότερα θα αποκομίσετε από αυτό παρά από τους τσακωμούς, τις αποχωρήσεις κλπ κλπ κλπ...

κ*λόφαρδοι Αθηναίοι....εμείς με τα κοντομάνικα είμαστε... 8)

Βass is a state of mind...

Αν τωρα ο Α ειναι ο μπακαλης της γειτονιας και ο Β ο μηχανικος . Ποιος ειναι τωρα πιθανοτερο να ειναι σωστος? Εγω , ο Χ , ο Υ δεν εχουμε προηγουμενες γνωσεις πανω σε καποια θεματα ωστε να διακρινουμε την αληθεια απο την παραπληροφορηση. Οποτε θεωρω οτι ειναι καλος ενα γενικος μπουσουλας με τον οποιο θα ξερω οτι η αποψη αυτου που βρισκεται στην απεναντι μερια εχει καποια βαρυτητα και οτι αυτος που με συμβουλευει εχει καποια εμπειρια επι του θεματος.

μόνο που εδώ είναι forum για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, απτις οποίες ενημερωνόμαστε όλοι.

αυτή είναι και η γλύκα του.

αν κάποιος θέλει 'ξερή' ενημέρωση 100% σωστή, παει στον παπασωτηριου και αγοράζει βιβλία ;) (και γλιτώνει και τους τσακωμούς του whitenoise ;D ;D ;D)

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εδώ έχει 10+πόντους χιόνι και ετοιμ'αζομαι να πάω για μπύρες σε ένα ροκόμπαρο!!!Αυτά είναι.... :D :D :P

Σαν ενας απλος ανθρωπος που τον ενδιαφερει η μουσκη και η τεχνολογια της προσπαθω να ενημερωνομαι οσο περισσοτερο και καλυτερα μπορω. Το Noiz ειναι μια απο τις πηγες πληροφορησης που προτημω. Οπως καθε αλλος στη θεση μου θελω οι πληροφοριες που λαμβανω να ειναι οσο το δυνατον πιο αξιοπιστες και εγκυρες. Απο αυτη την θεση η φιλοσοφια karma με βρισκει συμφωνο.

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα η λογικη του karma δεν ειναι να μπορει (μεσα σε ενα σχεδον απροσωπο περιβαλλον που η πλειοψηφια δεν ξερει ποιος βρισκεται στο απεναντι πληκτρολογιο ) ο μεσος χρηστης να εχει καποιον "οδηγο" ωστε να φιλτραρει τις πληροφοριες που παιρνει? Εστω οτι ειναι καποιος ασχετος απο αυτοκινητα και το αμαξι του παρουσιαζει το Χ προβλημα , και ο Α του λεει οτι εχει προβλημα η μπαταρια και ο Β του λεει οτι η βενζινη που βαζει δεν ειναι καλη. Ποιος ειναι σωστος ? ......

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα του "καρμα"  αγαπητε . Εσυ δεν ξερεις για πιο

λογο εγω εχω -1  ουτε καποιος αλλος +1  , αρα  συμφωνα με τα λεγομενα σου

την αποψη μου σε καποιο θεμα  που θα σε ενδιαφερει δεν θα την παρεις σοβαρα υποψιν ενω αντιθετα αυτου που εχει +1 θα την παρεις  .

Στο δεδομενο θεμα ομως μπορει εγω να ειμαι ο μηχανικος και ο αλλος ο μπακαλης

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου