Προς το περιεχόμενο

Περί κάρμα (-τος; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θελω να εκφρασω την αντιθεση μου στο -1 προς τον mechmg93.

Me too...

Και βέβαια αντιτίθεμαι κι εγώ. Κι επίσης στις απροκάλυπτες προσβολές κάθε είδους. Από ότι φαίνεται όμως, εδώ ΔΕΝ ισχύει το scripta manent. Κάνω λάθος;  ;)

Όσον αφορά στο κάρμα, με λίγη παρατηρητικότητα μπορεί κάποιος να δει άτομα που το αξίζουν 100% κι έχουν 0, και διάφορες άλλες "ασυνέπειες".

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι βεβαια κ εγω αντιτιθεμαι,αλλα εκρινα οτι δεν εχει σημασια να το αναφερω γτ ειμαστε φιλοι ,οποτε θα τον υποστηριζα κ να μην ειχε δικιο.

Το καρμα θα μπορουσε να εχει μια πρακτικη αξια (οπως συζητουσατε στο θεμα περι αξιολογησης),αλλα πλεον δεν του δινω καμια σημασια μετα απο αυτο το -1.Δεν σημαινει οτι καποιος γραφει με ουσια,αλλα οτι τον συμπαθει καποιος mod.

Θεωρώ πως όποιος έχει πρόβλημα με το κάρμα του και γενικότερα με την αντιμετώπιση της διαχείρισης του φόρουμ προς το πρόσωπό του, είναι φρόνιμο να λύνει τις διαφορές του και να παίρνει εξηγήσεις μέσω των προσωπικών μηνυμάτων. Έχω ξαναπεί πως είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοιοι διαπληκτισμοί δημοσίως για εντελώς ανούσια θέματα (και για ουσιώδη βέβαια αφού δεν αφορούν τη θεματολογία του forum). To σύστημα για το κάρμα αφορά ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας του φόρουμ τον οποίο έχει επιλέξει αυτό και οι διαφωνίες επί τούτου ας διατυπώνονται προσωπικά στους διαχειριστές.

Βass is a state of mind...

Επαναλαμβανω ομως πως το καρμα στην ουσια ειναι ενα  ημιμετρο χωρις αντικρυσμα..Και στο μελος με "-1" θα μιλησω, αλλα και στο μελος με "1"..Αρα, ποιος οφελειται και ποιος κερδιζει;

Εγω βλεπω πως περισσοτερο στη "μπουκα" βρισκονται αυτοι που καθοριζουν το καρμα, παρα αυτοι που λαμβανουν αρνητικο βαθμο.

Και μπορει να υπαρχει μια γραμμη εξ ανωθεν για το πως θα διαχειρισθει το θεμα, ομως οταν απο μονο του το θεμα ειναι μια "φουσκα", πρεπει να συζητηθει σοβαρα στον πινακα των admin/mod για το κατα ποσο πρεπει να υφισταται το καρμα με την υπαρχουσα μορφη!

Ο καθενας απο εμας διαμορφωνει μια αποψη για καθε μελος απο τα γραφομενα του. Σε γενικες γραμμες ολοι μας εχουμε υποψιν καποια μελη των οποιων τα λεγομενα τα παιρνουμε πιο σοβαρα εναντι καποιων αλλων και εκτιμουμε η οχι την συμπεριφορα τους μεσα στο φορουμ. Δεν χρειαζεται να δω ενα +4 η ενα -4 για να αλλαξω αποψη για καποιον. Υπο αυτη την εννοια δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα για το καρμα. Αν προκειται για καποιου ειδους επιβραβευση τοτε η εκτιμηση που μπορει να χαιρει καποιο μελος απο τα υπολοιπα ειναι ηδη αρκετη και δεν χρειαζεται καποιο επιπλεον διακριτικο κατω απο το nickname του (με τη μορφη karma η με οποιαδηποτε αλλη μορφη)

Αν παντως χρησιμοποιειται προκειμενου να συνετιστουν καποια μελη (?????) τοτε σιγουρα υπαρχουν προσφοροτερες μεθοδοι.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Ο καθενας απο εμας διαμορφωνει μια αποψη για καθε μελος απο τα γραφομενα του. Σε γενικες γραμμες ολοι μας εχουμε υποψιν καποια μελη των οποιων τα λεγομενα τα παιρνουμε πιο σοβαρα εναντι καποιων αλλων και εκτιμουμε η οχι την συμπεριφορα τους μεσα στο φορουμ. Δεν χρειαζεται να δω ενα +4 η ενα -4 για να αλλαξω αποψη για καποιον. Υπο αυτη την εννοια δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα για το καρμα. Αν προκειται για καποιου ειδους επιβραβευση τοτε η εκτιμηση που μπορει να χαιρει καποιο μελος απο τα υπολοιπα ειναι ηδη αρκετη και δεν χρειαζεται καποιο επιπλεον διακριτικο κατω απο το nickname του (με τη μορφη karma η με οποιαδηποτε αλλη μορφη)

Αν παντως χρησιμοποιειται προκειμενου να συνετιστουν καποια μελη (?????) τοτε σιγουρα υπαρχουν προσφοροτερες μεθοδοι.   

συμφωνώ σε όλα....Παρ 'όλα αυτά πιθανό να γίνεται για να γνωρίζουν τα νέα μέλη πού απευθύνονται, από πού παίρνουν γνώμες κλπ. Πάντως περισσότερο διαφωνώ με το όλο σύστημα παρά συμφωνώ αφού δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις, κόντρες κλπ. Από τη στιγμή όμως που το φόρουμ έχει επιλέξει να λειτουργεί έτσι θα το δεχτώ κι ας κάνω τούμπες...

Από τη στιγμή όμως που το φόρουμ έχει επιλέξει να λειτουργεί έτσι θα το δεχτώ κι ας κάνω τούμπες...

Ριζοσπαστικό σε βρίσκω να ουμ..! :D

Αλλά ναι έχεις δίκιο.. 8)

Το σημαντικότερο είναι αυτό που είπες και ειπώθηκε γενικότερα: ότι από τη στιγμή που δεχόμαστε να συμμετέχουμε σε ένα forοum, θα δεχτούμε και τις οποιεσδήποτε λειτουργίες έχει αυτό.. Είτε αυτό λέγεται κάρμα είτε λέγεται ....τούμπες.! 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Μην τρελένεστε με το κάρμα, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει.

Αααχ συγκινήθηκα, χερρ Jasemeister μου κόψατε την καρδούλα μου στα δύο, σα λιωμένο βούτυρο, με έκαναν quote σε σοβαρό θέμα, που είναι το κάρμα μου, που;

Υπομονή, το κάρμα στα σοβαρά και σεβαστά μέλη όπως εμείς φίλτατε Κώστα μοιράζεται σε οικογενειακή συσκευασία 10+1 δώρο κάθε χρόνο του...Άι Πρωτοκολ ανήμερα  ;D ;D ;D

just jocking  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Υπομονή, το κάρμα στα σοβαρά και σεβαστά μέλη όπως εμείς φίλτατε Κώστα μοιράζεται σε οικογενειακή συσκευασία 10+1 δώρο κάθε χρόνο του...Άι Πρωτοκολ ανήμερα  ;D ;D ;D

για μένα λέει; ;D ;D ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου