Προς το περιεχόμενο

Περί κάρμα (-τος; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ θα ήθελα να τονίσω ότι τα καραγκιοζιλίκια του Kilon αξίζουν τουλάχιστον -4. Aς μπει μια τάξη σε αυτό το φόρουμ και ας τιμωρείται δια πυρός και σιδήρου οποιοδήποτε είδος σάτιρας.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Παιδιά..... σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα κάρμα? Αν δεν σας ενδιαφέρει (ως έννοια ή η τιμή του), μην ασχολείστε. Αν πάλι σας ενδιαφέρει, μην επιτίθεστε προσωπικά σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ακόμα καλύτερα, γράψτε κανένα άρθρο, κανένα review, ή δοκιμάστε να προσφέρετε ουσιαστική και τεκμηριωμένη ενημέρωση σε κάποιο thread.

Δεν υπάρχουν μόνο μειώσεις..... Τόσος κόσμος έχει πάρει +.

Μη βιαστείτε να μου πείτε ότι έχουν γίνει ΚΑΙ λάθη...... ΟΚ, Άνθρωποι τα πατάνε τα κουμπιά.

In the long term όμως... τα λάθη διορθώνονται.  :)

Μην τρελένεστε με το κάρμα, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει.

Αααχ συγκινήθηκα, χερρ Jasemeister μου κόψατε την καρδούλα μου στα δύο, σα λιωμένο βούτυρο, με έκαναν quote σε σοβαρό θέμα, που είναι το κάρμα μου, που;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

1) θεωρω απαρεδεκτη τη συμπεριφορα του kilon

2) θεωρω ακομα πιο απαραδεκτη τη συμπεριφορα του eye λογω της θεσης του (μοντ= καποιες ευθυνες)

3) θεωρω απαραδεκτο το -1 του mech( και αν καταλαβα καλα ο λογος ηταν προσωπικος???)

4) θεωρω απαραδεκτο να εχουν μπει ολοι στους οποιους απευθυνομαι τοσο καιρο σε αυτο το τοπικ χθες και σημερα (mods kai admin) αλλα κανενας να μην μου απανταει επιτελους σε αυτο το ερωτημα:

περα απο την πλακα εγω ξαναρωταω και πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση :

να ρωτησω κατι εγω για το καρμα????

οταν παρεις -1  π.χ. δν θα επρεπε να σου δικαιολογειται κιολας???εστω με ενα π.μ.??? εγω δλδ πηρα ενα -1 χωρις ακομα να εχω καταλαβει γιατι...εκεινο τον καιρο παραλληλα ειχα δυο " ανοιχτα μετωπα " και ακομα δν εχω καταλαβει για ποιο απο τα δυο φωρτωθηκα ενα -1

αντιστοιχα τωρα μου ξαναεγινε 0 γιατι πηρα ενα +1 ή γιατι μετα αποκαποιο χρονικο διαστημα αναιρουνται τα αρνητικα( ή θετικα) καρμα??

αλλα και παλι και εδω που "ανεβηκα" στην κλιμακα του καρμα ( :D ) θα ηθελα με ενα π.μ. να μαθω τι εκανα σωστο π.χ.!!!

τελος θεωρω αποδεκτο να λεει ο yameth  οτι η διαχειριση δν ειναι υπο συζητηση... (δν μου αρεσει) αλλα το αποδεχομαι γιατι κακα τα ψεματα δικο του ειναι το φορουμ(με καθαρα οικονομικα κριτηρια γιατι βεβαια ενα φορουμ χωρις μελη τι ειναι???) οποτε ας το καταλαβουν ολοι για να λυθουν ουκ ολιγα προβληματα.

Εχετε δοκιμασει να εξηγησετε σε καποιον εξω-ιντερνετικο τι ειναι το κάρμα?Καντε το κ δειτε πως θα σας κοιταει κ μετα επιλεξτε αν θα συνεχισετε αυτο το θεμα. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου