kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Κακοί, κακοί ανθρωποι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα από που προήλθε το -1 μου, και ποτέ δεν ειδοποιήθηκα πάντως φίλτατοι... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 sorry παιδες,επειδη δεν καταλαβα(εχω και το μυαλο μου στην κιθαρα που φτιαχνω και δεν μπορω ουτε να δουλεψω...καταλαβαινεται)ποτε παιρνει καποιος θετικο καρμα??? whitenoise νομίζω πως κάποιος ''παρασημοφορείται'' με κάρμα όταν παρέχει πλήρης, τεκμηριωμένη και φυσικά έγκυρη ενημέρωση για ένα συγκεκριμένο thread - εννοείται και για περισσότερα -.. 8) (από αυτό που έχω καταλάβει) δηλ όποιος μπορέσει και ενημερώσει έναν ενδιαφερόμενο διαθέτοντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά στην απάντησή του, για έναν συγκεκριμένο αριθμό thread, παρασημοφορείται...βέβαια υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες σε όλα αυτά... (τώρα αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι modulatorες...) 8) κάπως έτσι δεν είναι; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 είναι άραγε δυνατόν να πάει και πιο κάτω απο το -1? Σε όλους αυτούς που έχουν πάρει -1 στέλνω τον εξής αδελφικό χαιρετισμό με φωνη Darth Vader "WELCOME TO THE DARK SIDE" ;D www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 είναι άραγε δυνατόν να πάει και πιο κάτω απο το -1? Ναι, είναι. Είχα δει κάποιον με -3 παλιότερα. Οι modulators δεν είναι karm-ίρηδες - μοιράζουν μείον αβέρτα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 είναι άραγε δυνατόν να πάει και πιο κάτω απο το -1? Σε όλους αυτούς που έχουν πάρει -1 στέλνω τον εξής αδελφικό χαιρετισμό με φωνη Darth Vader "WELCOME TO THE DARK SIDE" ;D μη μου πεις Kilon οτι το πηρες για εκεινο το θεμα με τα mac-pc Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 ο παλιός ''φίλος'' victor130 είχε -4....Τι να λέμε τώρα.... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 ο παλιός ''φίλος'' victor130 είχε -4....Τι να λέμε τώρα.... 8) κατηραμένη κενωνία,άλλους τους ανεβάζεις κ άλλους τους κατεβάζεις. -4?Τι να λέμε τώρα,τετοια βλέπω κ λεω,δοξα τω θεώ,καλά είμαστε.Ουτε στον εχθρό μου... https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 είναι άραγε δυνατόν να πάει και πιο κάτω απο το -1? Σε όλους αυτούς που έχουν πάρει -1 στέλνω τον εξής αδελφικό χαιρετισμό με φωνη Darth Vader "WELCOME TO THE DARK SIDE" ;D μη μου πεις Kilon οτι το πηρες για εκεινο το θεμα με τα mac-pc ααα ωστε είναι δυνατον να πάρεις ακόμα και -4 . Ενδιαφέρον. Βασικά τώρα τελευταία πήρα το -1 αλλά ναι πιστεύω οτι ο κύριος λόγος ήταν ότι άνοιξα το μέτωπο αντιπαράθεσης μεταξύ windows και mac os. Πάντως να τονίσω ότι αυτή η ιδέα με το κάρμα δεν είναι τόσο άσχημη, είναι το πιπέρι του νοιζ. Έχει το χαβαλέ του. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά τώρα τελευταία πήρα το -1 αλλά ναι πιστεύω οτι ο κύριος λόγος ήταν ότι άνοιξα το μέτωπο αντιπαράθεσης μεταξύ windows και mac os. Πάντως να τονίσω ότι αυτή η ιδέα με το κάρμα δεν είναι τόσο άσχημη, είναι το πιπέρι του νοιζ. Έχει το χαβαλέ του. ναι αλλα αλλοι θα επρεπε να φτασουν στο -4 μετα απο αυτη τη συζητηση Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις