ibanezion Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Στην σελίδα 59 το θέμα θα κλειδωθεί. Οχι γι αυτά που γράφτηκαν ή θα ακολουθήσουν, αλλά γιατί το μέγεθος του τόπικ είναι πλέον αυτό μιας νουβέλας αλλά με επαναλαμβανόμενους διαλόγους που πέρα από ανιαρό, γίνεται φοβερά δύσχρηστο στην πλοήγηση του. πάμε..........γερά......για την 59......... τίποτα ποιο σοβαρό δεν μπορούσες να σκεφτείς :P (δεν το γλυτώνω τώρα το - ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 ενα μικρο βημα για μενα, ενα μεγαλο για το κλειδωμα!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 υπάρχει προειδοποίηση πριν αποδοθεί αρνητικό κάρμα και λαμβάνεται υπόψη και η γνώμη των υπολοίπων πριν γίνει κάτι τέτοιο Σοβαρα ? ? ? Ολως τυχαιως, και χωρις προειδοποιηση μου μειωθηκε 2 φορες μετα απο διαφωνια με συγκεκριμενο και τον ιδιο modulator... Εαν σε ενδιαφερει να σου δωσω τα links για τα δυο συγκεκριμενα threads και πες μου αν βρεις κατι υβριστικο η προκλητικο στα λεγομενα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Αληθεια τωρα,σας ενδιαφερει τοσο πολυ το καρμα για να γινεται ολος αυτος ο χαμος? http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Όλη η αλήθεια για τους mods. ΑΠΟΧΩΡΩ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Κλειδώστε το. Εχουν ειπωθεί όλα περι καρματος και οντως απλα επαναλμβανονται. Σωστο, λαθος, αδικο, πρέπων, οτι και να ναι εχει ειπωθει χιλιες φορες. Κλειδώστε το. ΕΠίσης καλό θα ειναι οτιδηποτε τοπικ περι καρματος να διαγράφεται και να μεινει το θεμα με τα κάρμα μονο σε pm επίπεδο με τους αρμόδιους (φυσικα ανουσιο ειναι κι αυτο αλλά ποιο ανούσιο ειναι να εχουμε 30 τοπικ για καρμα και ασχετα πραγματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις