Προς το περιεχόμενο

Περί κάρμα (-τος; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω μολις σημερα παρατηρησα πως εχω -1 καρμα και αναρωτηθηκα τι ειναι....

ευχαριστω τον κυριο που μου το εδωσε...αλλα δε μου εξηγησε το γιατι....

Μήπως έβαλες κάποια στιγμή μια επική αγγελία για ενα kymco με μπαγκαζιέρα; (όχι δεν σου έβαλα εγώ -1 κάρμα)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Α ΝΑΙ!!!!!

μα καλα ειχα δει κατι ασχετες αγγελιες και λεω αφου βαλαν κ αλλοι τοτε γιατι να μη βαλλω κι εγω?

Ε αμα ειναι ετσι χαλαλι τοτε!!!!

;D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εμένα πάντως η γνώμη μου είναι πως αυτό το σύστημα με το Καρμα είναι ότι πιο Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ έχω δει σε φορα στο ιντερνετ ξένα κ ελληνικά.

Δλδ την δυνατότητα των διαχειριστων να μπορούν να 'στιγματίζουν' αυτούς που θεωρούν οτι έχουν εν γενει κακή συμπεριφορά κλπ η τα άτομα που θεωρούν ότι "διαθέτουν ανακριβείς πληροφορίες" (και εντωμεταξύ έχω διαβάσει ανακριβείς πληροφορίες από διαχειριστές σε αυτό το φορουμ!) είναι ανεύθυνοι κλπ. 

Υποτίθεται ότι τα φορα πρεπει να λειτουργουν σαν κοινότητες και αυτός που φέρεται λάθος απομονώνεται από την κοινότητα και του επισημαίνονται τα λάθη του.

Καλώς η κακώς αυτή ειναι η άποψη μου και λυπάμαι πάρα πολυ για αυτό το σύστημα αξιολόγησης-στιγματισμού των μελών από τους moderators. Στη θέση τους θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το καταργήσω. Τέτοιες συμπεριφορές-τακτικές παραπέμπουν σε πολύ άσχημους συνειρμούς...

Συμφωνω απολυτα! Μπραβο ρε παληκαρι καλα τα ειπες, να πουμε...Ειτε το κανεις για πλακα (τοτε τι νοημα εχει?  >:() ειτε κανας μοντας θα βγει κ θα δωσει ενα σωρο λογους για να μπορει να σου κολλαει ταμπελακια λες κ εισαι δημοτικο...κ ποιος ελεγχει τον ελεγκτη? :P

Aρχικά ήμουν κατά. Μετά από αρκετό καιρό είμαι υπέρ. Μείον μπαίνει σε περιπτώσεις επιθετικής συμπεριφοράς, βρισιδιών, απαξίωσης του συστήματος λειτουργίας του φόρουμ και επανειλημμένης παραβίασης των κανονισμών του. Συν όταν υπάρχει μια κρίσιμη και συνεπής παρουσία που εξυπηρετεί τη λειτουργία αυτή και κάνει το Νόιζ ακόμη πιο ενδιαφέρον. Αρκετές φορές υποδηλώνει επίσης μια άποψη προερχόμενη από κάποιον που η γνώμη του έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ αξιόλογη και εμπεριστατωμένη, όπως πχ. του OurDarkness. Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση, μου φαίνεται κάπως οξύμωρο που δεν έχετε αντιληφθεί τα ανωτέρω μετά από 51 σελίδες...

Οι κοινότητες που αναφέρεις απαρτίζονται και από νέα μέλη που δεν γνωρίζουν το ποιόν του καθενός. Αν κάποιος πχ. ρωτήσει ποιο συνθ να πάρει και ένας με -3 του πει "πάρ' το Moog Voyager φίλε από το κατάστημα του ξαδέρφου μου, τα πατάει χάμω τα άλλα" ο ερωτών είναι επόμενο να βρεθεί σε σύγχυση, και δικαιολογημένα.

(και εντωμεταξύ έχω διαβάσει ανακριβείς πληροφορίες από διαχειριστές σε αυτό το φορουμ!)

Σου υπενθυμίζω ότι είναι ένα δωρεάν φόρουμ συζητήσεων, ότι η προσφορά είναι εθελοντική, ότι ακόμη και αν ισχύει αυτό που γράφεις υποθέτω ότι γνωρίζεις ότι κανείς δεν είναι αλάθητος, και ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι γράφει...ευαγγέλια. Επίσης, αν διαφωνείς με κάποια πληροφορία είναι στο χέρι σου να το επισημάνεις.

ΥΓ. Taltipar καλώς ήρθες. Δεν νομίζω να σε έχει επηρεάσει η λειτουργία του κάρμα στο ένα μήνυμα που διαθέτεις...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Με κάλυψε ο bloody γενικώς, κάποια σημεία όμως...

Υποτίθεται ότι τα φορα πρεπει να λειτουργουν σαν κοινότητες και αυτός που φέρεται λάθος απομονώνεται από την κοινότητα και του επισημαίνονται τα λάθη του.

Μπορείς να μου βρεις έστω μία περίπτωση που κάποιος απομονώθηκε από τα υπόλοιπα μέλη επειδή έχει αρνητικό κάρμα;

Καλώς η κακώς αυτή ειναι η άποψη μου και λυπάμαι πάρα πολυ για αυτό το σύστημα αξιολόγησης-στιγματισμού των μελών από τους moderators. Στη θέση τους θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το καταργήσω. Τέτοιες συμπεριφορές-τακτικές παραπέμπουν σε πολύ άσχημους συνειρμούς...

Υπάρχει κανένας συνειρμός για τις περιπτώσεις που σκυλοβρίζει ο κάθε πικραμένος τους mods και το μόνο που γίνεται είναι να του κάνουμε μια απλή σύσταση;

Yes it is!!!

Το θέμα έχει αναλυθεί και εξηγηθεί διεξοδικά και άκρως εξαντλητικά. Ανατρέξτε στο θρεντ (απορώ γιατί δεν το έχετε κάνει ήδη) και θα βρείτε την τοποθέτηση του διαχειριστή επί του θέματος.

Αν πάλι μετά από αυτό θεωρείται ότι τα δημοκρατικά σας δικαιώματα και ελευθερία του λόγου σας καταδυναστεύεται τότε μπορείτε να αποστείλετε πμ στον διαχειριστή να διαγράψει το λογαριασμό σας.

Ο χώρος του Νοιζ είναι ανοικτός σε όλους να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να τεκμηριώσουν τις απόψεις τους. Όπως θα έχετε δει αποφεύγεται πάση θυσία το αυστηρότατο moderation του κόψε-σβήσε-ban που επικρατεί παγκοσμίως και χαρίζει ηρεμία στους mods. Αν διαβάζετε κάποιον να γράφει ανακρίβειες το πεδίο είναι ελεύθερο να συμμετάσχει ο καθένας σε μια πολιτισμένη και κόσμια κουβέντα.

Κάτι τελευταίο: αρνητικό κάρμα δεν τρως άμα γράψεις π.χ. ότι μια 6L6 είναι προενισχύτρια, αλλά με το να επιμένεις ότι εσύ είσαι ο μοναδικός που ξέρει, γράφοντας απαξιωτικά και καταχρηστικά πράγματα κι ας σου έχουν δείξει 15 άτομα ότι τεκμηριωμένα κάνεις λάθος σ'αυτό που λες  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου